@GTour5
Lid van Campercontact sinds 2019

Alles wat een camper nodig heeft! V + E beschikbaar, tegenover Citti Park om weer eten op te bergen. Laatste parkeerplaats voor de grens met Denemarken.
Fantastisch uitzicht op de haven. Punt. Parkeerplaats extreem ongelijk en op straat. 20 EUR alleen voor parkeren, elektriciteit en al het andere er bovenop ... Kleine stad Strandby zeer beheersbaar en niets bijzonders. Conclusie: veel geld voor een geweldig uitzicht zonder veel toegevoegde waarde!
Geweldige en rustige plek! Zeer vriendelijke ontvangst en enorme comfortruimtes, ook voor grotere stacaravans: 150 vierkante meter, vers- en afvalwater inclusief elektriciteit ter plaatse. Briljant! Elk moment !!!

Wie houdt van de industriële haven van Wilhelmshaven in de neus, die de "hondenweide" als een drakenhof wil gebruiken, die 50m² zand als strand noemt, die 4 (!!!) elektriciteitskolommen op het hele plein wil kloppen en die alleen van middelmatige sanitaire voorzieningen houdt, Hij mag deze plek de Top Place 2019 noemen. Hoe het tot deze titel kwam, is me een raadsel !!!!
Waarom dit een topparkeerplaats moet zijn in 2019 is ons niet helemaal duidelijk: elektriciteit werkt slechts gedeeltelijk, geen toilet, geen douches. Plaats behoorlijk verwaarloosd ... Alleen goed voor een nacht, daarna snel verdwenen. Naar het openbare toilet moet je naar het dorp ...
Voeding is een ramp! Blijkbaar 6A beveiligd. Voortdurend vliegt de lont weg ....
Ideaal om het park te bezoeken. Langer slaat nergens op. Zonder V / E en zonder elektriciteit. Toiletten bij de ingang.
Doe mee met de vorige sprekers: rustige plek direct aan het water. Wat echt ontbreekt, is een toilet en elektriciteit. Dan zou 10 due verschuldigd zijn. Afstand van de oude stad in 5 minuten
Plaats vrij duur, maar 2 volwassenen en 2 honden inbegrepen. Kinderen tot 18 jaar gratis. Impudence: strandgebruik per volwassene 2,50EUR kosten (geen toeristenbelasting, maar toeristische bijdrage! Heel creatief !!!). Wat een brutaliteit! Staanplaats zeer goed onderhouden en schoon. Maar waar: pas op voor de kioskoperators / Sagwayverleihern. Niet alleen vol vriendelijkheid.
Geweldige pitch! Direct aan het water. Klinkt eerst duurder. Maar alles is inclusief (elektriciteit, water, V / E, WiFi, keuken, toilet). Welkom terug! Zelden zo'n geweldige parkeerplaats !!!
Wilde hier blijven met amper 8m. Het denken was 3 dagen. We reden meteen weer verder. Met 8m is een rangeerterrein of ausparken niet mogelijk gedurende de dag !!! Jammer. Zouden de auto's op het veld niet veel beter zijn. Jammer!
Geweldige parkeerplaats direct aan de haven. Slechts een paar minuten naar de oude stad en het kasteel. Prijs met 16 EUR, hoewel relatief hoog, maar behalve V + E alles wat je nodig hebt en heel centraal.
Correctie - gisteren gecontroleerd: bouwplaats bijna klaar. Toegang opnieuw mogelijk!
Zeer vriendelijk welkom! Geweldige instructie. Zeer rustige plaats onder grote populieren. Vijver ernaast. Als u op zoek bent naar vrede en wilt springen in het water is het hier. Dus ingenieuze sanitaire voorzieningen hebben we zelden gezien. 1 ster deductie vanwege het smalle strand. Kom opnieuw!
Top plaats! Super schoon en goed onderhouden. Slechts 15 minuten lopen naar het oude centrum.
Geweldige plek voor lange wandelingen in grote beukenbossen! V / E mogelijk. Enorm grasveld / grindruimte met voldoende ruimte voor iedereen. Ideaal met een hond!
Sanitaire voorzieningen verschrikkelijk! Dicht bij het strand (50m)! Autoclub 's avonds inbegrepen. Als je niet om reinheid geeft of onafhankelijk bent, wil zwemmen en tevreden zijn, moet je 26 euro klaar hebben. ...
Super parkeerplaats direct aan de haven! Waanzinnig geweldige sanitaire voorzieningen. Zelfs familie badkamers met 2 wastafels en douche zijn beschikbaar. Eersteklas was- en wasmachines. Elektriciteit en WiFi zijn inbegrepen. Alles was geweldig met een maritieme flair. Uit de belangrijkste toeristische route. Doeser Stellplatz staat zeker in mijn top 10!
Totaal onvriendelijke receptie! Toegang te smal voor 2 Womos! Zijn gewezen op de regels van de plaats! Grappig ... waren de anderen op een andere plek? We komen niet terug .....
Geweldige plek! Zelfs op hoog vuur overal schaduw. Hondenstrand vlak voor het veld. Kamperen ernaast. Sanitaire ruimtes absoluut tiptop! Volledige score!
Ramp !!!! Het plein is krom en zo krom als een aardappelveld (mooi geformuleerd is het een "natuurplaats"). Dit alles is overal elders beschikbaar voor minder geld. Waarom de Womo het zegel "Bovenvierkant" heeft ontvangen, begrijpen we op geen enkele manier. Fa we hadden al veel leukers. Er is geen 2e tijd voor ons!
Elektriciteit, hoewel incl., 6A afdekking houdt niet op. De lont is altijd uit. Voor 2 volwassenen en 2 kinderen is minimaal 60 euro per nacht verschuldigd. Hier kost alleen de centrale locatie, want de plaats is krom en scheef, ook alleen beton en grind. We komen niet meer ...
Leuke plek. helaas sinds medio 2017 vanwege een bouwplaats bij de nabijgelegen spoorwegovergang niet meer beschikbaar !!!!!!!
Zeer mooie groundskeeper. In de 15 € zijn de sanitaire voorzieningen van de camping inbegrepen. Sommige in de jaren 70 stijl, maar zeer goed onderhouden. Baden in de Spree, boot / kano / kanoverhuur allemaal in 10 minuten te voet! Geweldige plek! Kom opnieuw!
Parkeerplaats waarschijnlijk op voormalige landingsbaan van een luchthaven. Heerlijk stil. 5 minuten lopen van de ingang. Alleen vuilnisbak. Geen V + E. Geen toiletten. Met camper of caravan geen onderwerp. Alles gratis. Aanzienlijk dure camping op 15 minuten afstand. Shuttlebus gaat vervolgens naar de ingang.
Waren er op Ascentie. Aankomst om 19.00 uur. Resultaat: absoluut geen fteiet-parkeerplaats! Met 8 meter lengte erg avontuurlijk om er weer uit te komen. Folder wilde "ruimte maken". Was zo hopeloos overweldigd. Gelukkig kan alleen op een kleine buurplaats staan. Echter, zonder elektriciteit. Sanitaire voorzieningen, ondanks extreme drukte boven op de top schoon!