@GUNNY
- 2010
Voor deze prijs van nog geen 19 euro per nacht, incl. hond en elektriciteit, vriendelijk personeel, mooie staanplaatsen, en leuk decor voor een hele mooie wandeling. Topcamping maak ik ervan...
Is geen camperplaats. Gewoon parking waar ge in de zomer geluk moet hebben om te kunnen staan.
Sitecode: 20319
Topcamping, héél vriendelijke ontvangst, sanitaire blok een van de betere die ik in 15 jaar gezien heb. Tenminste verwarmd in de winter, gezellig om binnen te stappen en te douchen. Broodjes op bestelling. Ik kom terug met mijn campervrienden. Neustadt mooi om te bezoeken.
Gewoon top, lees de andere reviews, kloppen perfect. Ik kom zeker terug met mijn camper collega's.
Topplaats, beetje hobbelige weg er naartoe. Lekker restaurant, wel héél lange electriciteitskabel nodig. Douche proper, mooi wandelgebied. Aanrader om veilig en rustig te slapen
kijk, of ge doet het goed met de mogelijkheden dat je er hebt, of stop er gewoon mee. Héél mooie plaats, maar der mankeert van alles. Geen douche, restaurant moogt ge het niet noemen, niks van kaart, of bordje met suggesties buiten. 7 campers die avond, maar geen koffie of niks op het terras. Echt iets van te maken, maar die mens als uitbater ontbreekt de kennis, het management en de marketing. Was wel vriendelijk, maar bekwaamheid ontbreekt.
Perfect in één woord. Lekker restaurant. Geweldig museum. Topplaats zonder elec en water. Maar we hebben toch alles aan boord.
Leuke plaats, ruimte genoeg, is camperplaats en geen kampeerveld. Gorinchem ok om eens te bezoeken. Invoer water ok, goed voor een weekendje vertier.
Ik rijd er straks heen, op foto mooie plaats, alles al geprobeerd om die app te laten werken, mailtje gestuurd maar krijg geen antwoord voor een login code. Hopelijk geraak ik er straks zo binnen zonder reservatie. M.a.w. werkt de app langs geen kanten.
Goede camperplaats, maar ge moet geluk hebben bij aankomst voor een plaatsje. Prijs is ok. Douches in aanbouw. Mooi stadje, maar zaterdag alle winkels gesloten om 12u30.
Sitecode: 20141
Camperpark voor 14 euro is in orde. Gebruik wc , goed restaurant, campingshop naast de deur, maar camping zelf is een mix van huisjes, chalets, tenten en campers. Van mooi tot ver vergane glorie. Haal oude rommel weg, dat laat de camping dalen in waarde en sterren.
Staat inderdaad geen camper meer. Niks gezellig meer voor dit te hoge bedrag. Zelfs parkeren kan je hier niet, verboden parkeren voor campers. Dus ben ik eigenlijk verplicht van hier te betalen voor een nacht !!!
25 euro op kerstdag, terwijl info andere prijzen aangeeft. wc blok gesloten, voor de rest een perfecte camperplaats, proper en gezellig. 5 sterren waard, moest voor dit bedrag de wc blok open zijn.
Goede camperplaats, maar zie dat je 50 cent stukken bij de vleet mee hebt. Eentje voor de electriciteit, eentje voor het deurtje van de douche, huisje voor douchemunten te kopen maar 2 uurtjes per dag open. Mooie wandelroutes, stadje gemund mag gezien worden. Voor het geld dat deze camperplaats maandelijks binnen haalt, mogen ze het eens updaten op gebied van sanitair. En receptie langer open.
Goede camperplaats, maar gebruik de coördinaten. Je staat voor een slagboom, die op slot is. Zonder coördinaten is het linksom een blokje om. Letterlijk door de achtertuin met de camper. De blokken om af te lijnen staan niet echt theoretisch opgesteld. Zet ik me op de 1ste plaats, kan geen camper meer naar buiten. Niet echt slim.
Nachtje gestaan, grote parking. Spijtig lig je smorgens al wakker van de 2 grote honden naast de parking. Constant geblaf, voor de rest goed om door te trekken.
Rustig gestaan aan de thermen, op voorhand gemeld bij binnenkomst thermen dat ik bleef overnachten. Thermen zeker een aanrader. Geen faciliteiten op de camperplaats. Hier kunnen ze in de toekomst zeker iets van maken om meer klanten te trekken.
Deze week hier gestaan, beetje modderige parking. Wel rustig, maar in de zomer bij warm weer, zal dit zeker een aangename plaats zijn om door te trekken. Of te fietsen naar Monschau. Wc blok was open en bruikbaar.
2de keer deze camping, nu de overkant. Prachtig wandelgebied. Zeer lekker restaurant, geweldige sauna. Proef vooral de everzwijnengoulash. Blijft een 10 op 10 topper hier.
TOP gewoon, een van de betere die ik al gezien heb. Uitbaatster vriendelijk en gevoel voor humor. Prachtig als je de thermen ook wilt doen. Hier kom ik zeker terug met collega's.
Dik in orde om te overnachten. Inderdaad een touringcar die vroeg in de ochtend al staat warm te draaien. Weg vanuit België er naartoe, loopt door mooi stukje natuur.
Aanrader voor Honfleur met de fiets te bezoeken. Mooie en grote camper plaatsen. Proper sanitair. Wel bergop van Honfleur naar de camping met de fiets. Net geen 30 euro met hondje voor een nacht. De betere keuze...
Best leuke camping. Mooie ligging. vriendelijk personeel. proper sanitair.
Net toegekomen. Geen zigeuner te bespeuren. Staan hier nog een 10 tal campers. Perfecte camperplaats.