@GUZA
Mooi uitzicht over de Motala Ström. Het inchecken verliep wat moeizaam, maar uiteindelijk is het gelukt. Als je last hebt van verkeerslawaai, is dit geen goede plek. Er is veel verkeer op de brug en ook het lawaai van de passerende treinen is storend.
Een erg mooie en goed georganiseerde plek. We waren verrast dat er een kleine supermarkt achter het huis was. Er is ook een restaurant dat we niet hebben geprobeerd. De omgeving is een beetje saai.
Een fijne en rustige plek in het bos. Zeer vriendelijk en gastvrij. De zee ligt op slechts 10 minuten lopen. De toiletten en douches zijn erg schoon. De mogelijkheid om te wassen was voor ons een verademing. Deze plek is een absolute aanrader!
Sitecode: 101992
Veel lawaai van auto's met grote motoren. Uit eten gaan is erg duur.
Mooie omgeving, vlakbij wandelroutes in het bos. Het restaurant is goed. We hebben alleen een vraag: waar moeten we het afval kwijt?
Vlakbij een heel klein dorpje. We gingen naar een redelijk restaurant en aten wienerschnitzel. Het lawaai van de weg was echter te storend, waardoor we het minder goed beoordeelden.
Het ligt op loopafstand van een heel leuk dorpje, maar het is eigenlijk gewoon een parkeerplaats. Als je op zoek bent naar een mooie, groene plek om te parkeren, dan is dit niet de juiste.
Een vrij rustige plek! We kwamen vanuit het zuiden en de weg ernaartoe was behoorlijk lastig en heuvelachtig.
Heel leuke plek! Geen toilet of douche, maar dat wisten we al, dus geen probleem voor ons. Ze zijn een of twee bars aan het bouwen, denken we, wat supergaaf zal zijn. We hebben de pizzakiosk geprobeerd en dat was een aangename verrassing! Deze plek is een echte aanrader 👍🏻!
Vriendelijk en gastvrij personeel. Schone sanitaire voorzieningen! Het eten in het restaurant was uitstekend, een echte aanrader!
Zeer vriendelijke en hartelijke ontvangst! Heerlijk frisse douches en toiletten. Prachtig uitzicht en bovendien vers brood in de ochtend! Een echte aanrader!
Geen elektriciteit, wat de belangrijkste reden was om voor deze plek te kiezen, aangezien het 36 graden is. Er zijn maar weinig vlakke plekken, waardoor het bijna onmogelijk is om gas te gebruiken voor de koelkast. Bovendien moesten we met onze twee honden buiten zitten vanwege de hitte, toen er een man op een fiets voorbijreed die schreeuwde dat het verboden was om stoelen en tafels buiten te zetten. Ondertussen was er een feest aan de gang in het nabijgelegen park. Zoiets hadden we nog nooit meegemaakt.