@GYDB740
- 2000
- LMC
- 2018
- Integraal
We waren hier van 27 t/m 29 maart. Geweldige locatie en een leuk stadje. Ik mis de afvalbakken wel. 🤔
Een fijne plek. Jammer dat de gasten zich niet aan de regels houden. De meesten hebben hun tafels en stoelen buiten staan. Dit zou kunnen betekenen dat de gemeente deze plek sluit voor kampeerders. Hopelijk ziet iemand erop toe dat de regels worden nageleefd. Dank aan de gemeente Geldo voor deze plek.
Vier sterren voor de winkel die had wat we nodig hadden. Het servicepunt voor het legen en bijvullen was ronduit waardeloos. Daar zouden we geen gebruik van willen maken.
Een hele fijne plek. Schoon en netjes.
De parkeerplaats is niet gratis. Kosten 175 SEK/dag inclusief elektriciteit.
Betere informatie over hoe je je auto parkeert. Tegenwoordig staan er twee auto's naast elkaar geparkeerd en nemen ze ongeveer vijf plekken in beslag. Ik vind dat niet oké tijdens de feestdagen, wanneer veel mensen onderweg zijn.
Het ziet er vandaag niet mooi uit. Geen bloemen in de potten. De tuinman is er niet geweest om het mooi te maken.
Staat er dat het gratis is? Wij moesten 10€ betalen. Geen service beschikbaar 😡
Wij staan en betalen € 10,- voor het legen en bijvullen van water. Anderen die op straat staan, komen binnen en legen gratis het toilet
Centraal gelegen. De prijs is inclusief elektriciteit, toilet, douche, wasmachine en het legen van het chemisch toilet. Baden in het Linnéa-meer, want er is geen poi.
Een mooie kampeerplaats dichtbij het centrum en de haven. SEK 200 inclusief elektriciteit, lediging en water 👍
Er is geen lozing voor grijs water. Geen zwembad. Geen mogelijkheid tot vers brood.
service opbouwen onder alle kritiek. Het damestoilet is op slot. Het herentoilet is vies. Niet aardig. toonhoogte helemaal in orde. 17 € is geen goede prijs om de nacht door te brengen
Hier gebruiken ze de drinkwaterslang om de toilettank schoon te maken. Voert grijs water geleidelijk af. We nemen hier geen water.🤐🤬
Niet meer gebruikt. Verplaatst naar het treinstation
Nieuwe toiletten en douche. Er is geen plaats voor grijswater.
het geld niet waard. 10.10 € om gewoon te overnachten. Leegmaken en bijvullen kost extra.
De parkeerplaats zou perfect zijn als je het vliegtuig van de militaire school niet zou horen dat elke vijf minuten, vijf dagen per week opstijgt en landt. Ook drie avonden per week. Op zaterdag en zondag sissen de skelters. Niets aan te raden als je een goede pitch wilt.
Een absoluut geweldige plek. Heeft alles en dicht bij de stad.
Helaas hebben bezoekers geen pli op hun honden. Het trekt de sterren naar beneden.
alleen parning 08.00-24.00. Geen overnachting
Alleen parkeren voor de dag. Overnachten is niet toegestaan
Een heerlijke plek om eerst even tot rust te komen. Kalm en stil. Toegestaan om ouder te worden (als je achter jezelf aan gaat). De prijs absoluut SEK 50 waard.
Finnen ingen ställplats kvar. Endaste en parkering efter gatan för badgäster 👎
Håller med janke 123. Total kaos. Den som ska använda handikapptoalett och dusch kan inte klara av att öppna dörren själv. Dörren går utåt och inget plant golv att stå på. Tvivlar på att vi kommer tillbaka
Heltid perfekt första en övernattning. Mercadona 350 meter
Een leuke plek waar het meeste is. Kan worden aanbevolen. Slechts 50 Skr.
Een geweldige plek. Past oud als jong. Drainage en water. Bad en speeltuin. Leuke reactie. Alles voor slechts 100 Skr.
Här måste man tanka diesel eller LPG för 50 € for att få tömma tankarna
Åk inte fredag tot måndag. Nattklubben över gatan spelar högt för hela parkeringen mellan kl 02.00 - 07.00. Sen kommer överförfriskade gäster för att sina bilar och köra hem. Dom spelar hög musik när de kör runt på parkeringen. Annars bra med gångavstånd till gamla Cádiz.
Campingen stängd 2019-02-04.
SP stängd 2019-02-04. Hänvisning till stranden för tömning och vatten. Fanns inget
Fin ställplats. Rent och snyggt. Trevlig persoonlijk. Lugnt och skönt på natten. Promenadväg längs kanalen.
Slaap verstoord door jeugd rond de camperplaats. Wakker van daverend muziek uit een auto rond 05:30 uur. De haven ligt op een goede locatie op loopafstand van het centrum van de stad. Jammer dat sommige jonge mensen het plezier van een bezoek aan Mariestad wegnemen.
En vacker ställplats vid havet. Finnen zijn allemaal mannen. Helt fullt vid vårt besök den 31 / 7-18.
SEK 300 voor een parking waar je dicht op elkaar staat. Nooit meer.