@GaBen
- 2019
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Aardige camping met klein zwembad. In naseizoen lekker rustig. Er is een bar en restaurant met beperkte keuze. Het dorp boven op de berg is de moeite waard. Geen voorzieningen in de buurt pas op ca 10km afstand in Nerca of Condom. Omgeving mooi, heuvelachtig maar wel te doen op (elektrische)) fiets.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Grote camping en nu in het naseizoen veel ruimte. Veel schaduw plekken. Wifi betaalt, broodjes service maar je moet er wel om vragen want staat nergens aangegeven. Sanitair voldoende maar net als op andere campings wordt tegen het einde van seizoen niet meer schoongemaakt. Dorp aardig en lopend bereikbaar.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Grote camping, ruime plaatsen. Supermarkt op 7 minuten fietsen. Mooie historische stad op 15 minuten wandelafstand. Beoodjesdienst. Minpunt: we stonden er 3 nachten en het sanitair werd niet 1x schoongemaakt. Jammer!
Juli 2026
Fijne camping in landelijke omgeving. Helaas te weinig sanitair als het druk is. Geen warm water voor vaat. Zelf plek kiezen. Cash betalen. Aardig ontvangen. Geschikt voor een of twee overnachtingen.
Juni 2026
Grootste deel van camping is voor vaste bewoners. Sani prima. Groot veld voor trekkers, plaats mag jezelf kiezen. Minpuntje: geen wasmachine voor trekkers beschikbaar en maar één warm waterkraan op de 10 voor vaat/handwas.
Mei 2026
Helaas stonden voor gesloten hek. Camping niet open.
Sitecode: 19119
inderdaad goede camping om Aix te bezoeken. Bus vanuit camping om het uur, in centrum Aix uitstappen bij Rotonde. Terug naar camping opstappen halte Roi Rene. Gaat niet via Rodonde!
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Mooie camping met fijne grote plekken en brandschoon sanitair. Nu hoogseizoen en toch genoeg vrije plekken die je zelf mag uitkiezen. Schaduwrijk. Minigolf. Hartelijk ontvangst. Supermarkten vlakbij. Centrum Stadje op 1 km lopen. Fietsen naar Saint Suzanne 10km.