@Gabriele
- 2025
- Arca P 695 GLM Semintegrale
- 2010
Niets bijzonders, het sanitairgebouw is verouderd en de douches zijn bijna onbruikbaar; er is weinig water, ofwel kokend heet of ijskoud (de mengkraan werkt niet), en je moet dicht bij de muur blijven. De XXL-staanplaatsen zijn erg groot en worden omgeven door een royale heg die goede privacy biedt, maar ze missen een afwateringssysteem. De elektriciteitsvoorziening is ver weg, waardoor je minstens 25 meter kabel nodig hebt. De zwembaden zijn prima, het personeel is vriendelijk genoeg, maar het is te duur; er zijn betere opties aan het Gardameer.

Deze camping was een zeer aangename verrassing: zeer goed onderhouden, schoon en netjes, met erg vriendelijk personeel. Niets ontbreekt! De staanplaatsen worden aan drie zijden begrensd door een mooie heg, wat zorgt voor prettige privacy. De toiletten aan de bovenkant van de camping zijn een beetje gedateerd, maar nog steeds erg schoon. Alle staanplaatsen hebben water en afvoer. Het enige nadeel is dat de wateraansluitingen soms wat ver weg zijn.