@Gabriele80camper

Gezin met kinderen (0-12 jaar)

ARCA AMERICA P 745 GLC SEMINTEGRAKE
8m
Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Verbleven op 2/3 januari, slecht verlichte rustplaats, de elektriciteitsaansluitingen werken niet allemaal, kwamen 's avonds aan en in het donker konden we de rustplaats niet eens vinden omdat deze slecht bewegwijzerd was en ver van het gezondheidsdorp. Heel rustig omdat je in de middle of nowhere zit.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

verbleef in december om de San Candido-markten te bezoeken, volledig bevroren op de grond, een gigantische plaat bedekte de hele rustruimte. Bushalte voor de rustplaats die je naar San Candido brengt, geen taxi's tijdens de vakantie, ik kan je niet vertellen hoe de badkamers zijn, het was onmogelijk om op het ijs te lopen. Betaalde € 35 voor één nacht, erg duur voor de aangeboden diensten.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

verbleven in december om de markten te bezoeken, camping alleen open als rustplaats, het was niet duidelijk hoe te betalen, we lieten het geld in een brievenbus…. betaald € 32 voor twee volwassenen en een meisje van 8 jaar inclusief stroomaansluiting. schone parkeerplaats

We verbleven op 6-7 augustus 2022, kwamen als laatste om 01.30 uur 's nachts aan, rustige omgeving. Schone en nette plaats, zeer vriendelijke eigenaren. Stroomaansluiting 16A, grijswaterafvoer met automatische reiniging, ruime staanplaatsen en warme douches voor € 2. App INarea voor volledig automatisch in- en uitstappen. We zullen terugkomen.