@Gabrielle
Vandaag deze cp bezocht, we zijn onder de indruk ! Prachtig aangelegd en super goed onderhouden. Aanwinst voor de Brabantse camperplaatsen.
Ongelooflijk, hartje centrum voor €22,- een prikkie als je het vergelijkt met je auto in een parkeergarage incl.stroom water en lozen op een nette plaats. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar.
Absolute aanrader deze cp. Op loopafstand van het historische centrum van het verrassende Roermond. Vandaag de sauna bezocht op 4 km afstand. Wat kun je nog meer wensen.
Bedankt gemeente Beaune, voor de fantastische camperplaats! Op weg van zuid naar noord Europa een fijne tussenstop bij een oude stad.
Absolute top camperplaats met super vriendelijke beheerders. Fijne douches en toiletten. AANRADER!!!
Hele mooie cp met vriendelijk ontvangst!
Bedankt voor alle moeite en de perfecte organisatie!
Bedankt voor alle moeite en de perfecte organisatie.
Geweldig weekend gehad op één van de beste camperplaatsen van Nederland. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Hele fijne camperplaats en geweldige service verleend bij onze motorpech. Veel groeten van collega camperplaats uit Oirschot
Gratis en loosplek die werkt! Water vullen werk ook. Genoeg plekken, paar boompjes. Als je naar beneden loopt zit je zo in het centrum, bakker & supermarktje dus dichtbij. Prima voor een overnachting om Sault te bekijken en de lavendelvelden!
mooi aangelegde, keurig onderhouden camperplaats. Vlakbij klein toeristisch dorp met bakker, slager, kleine supermarkt. Mooi wandelgebied met uitgezette wandelpaden. Dierenpark vlakbij. Mooie uitzichtpunten!
Goede cp met alles wat je nodig hebt. Geweldig centrum en vriendelijke beheerder
Hier in het hoogseizoen twee dagen gestaan en maar 25 euro hoeven af te rekenen. Een goede prijs aangezien je zo goed als midden in het centrum zit. Bus 11 stopt recht voor de camperplaats en brengt je midden in het centrum, echter is het in 20 minuutjes goed te lopen door een pittoreske, verlichte straat.
De camping is prima. Enorm vriendelijk personeel, schoon sanitair en een perfect zwembad. Echter was 2/3 van de camping vaste plaatsen met grote groene tenten, wat niet goed was voor de sfeer. Viareggio is op loopafstand, maar vergeleken met Lucca of Siena een kale stad. Wel een goede trein verbinding naar Cinque Terre.
De camperplaats is een goede uitvalsbasis om het schattige dorpje Barga te bezoeken! Er zijn schaduwvolle plekken aan de bosrand met picknicktafels. Een eenvoudig maar goede camperplaats.