@GabyVermeulen
Een mooi en groots opgezette camperplaats. Wij zijn prima ontvangen door de uiterst vriendelijke eigenaren Jeroen en Monique. Dit is een prima uitvalbasis voor het bezoeken van Veghel, Uden, Nistelrode of Oss. De rustige camperplaats met meer dan ruime plaatsen ligt in een fantastische fietsgebied, waar verschillende fietsroute door het buitengebied van Veghel, Nistelrode en Uden aanwezig zijn. Een prima plaats waar wij zeker terug gaan komen

Een prachtige en stille, kleine camping. Aanmelden via de website. is geen receptie of mensen aanwezig op de mini camping. Het zou een fantastische plaats voor ons zijn. Helaas was alleen plaats 8 nog vrij. daar past een camper van 7,5 mtr eigenlijk niet. Door deze van ons iets schuin i op zijn plaats te zetten ging het redelijk. echter stonden we, met oprijblokken, meer als 5 graden schuin. uit ervaring weten we dat de koelkast dan stopt

Wij waren op doorreis en daarvoor is het een prima camperplaats. Om enkele dagen te staan en men hoeft geen sanitair of loos mogelijkheden dan lijkt het ons ook een prima plaats.
Zeer tevreden. Eigenaren zeer hulpvaardig. Sanitair super schoon. Zeer duidelijke regels ivm corona. Online reserveren voor het zwembad. Werkt perfect. Ook nu in het hoogseizoen.

Drie dagen gestaan ivm bezoek Wenen. Een perfecte lokatie hiervoor. Alle voorzieningen zijn top. Camperplaats schoon. Dicht bij de metro en de supermarkt om de hoek.
Goede overnachtingsplaats. Ruimte voldoende en erg stil. Wij werden op onverklaarbare wijze door ons navigatie systeem dwars door het bos gestuurd. Dit is niet juist. Men kan er via de normale weg komen. Hierdoor eindigde wij voor een gesloten slagboom. Gelukkig zijn wij door de uiterst vriendelijke eigenaar geholpen om via een privé weg weer op de juiste plaats te kunnen komen.
Sitecode: 72047
Goede rustige camping. Alle voorzieningen aanwezig. Het nieuwe toilet gebouw kan men gewoon luxe noemen. Verwarmd, muziek erbij en ruime douches. Het zwembad is mooi en heeft een kleine zonneweide.
12 juni 2019 hier gestaan. Goede overnachtingsplaats vlak bij het centrum van Neuss, waar je voortreffelijk kan eten. Op de parkeerplaats van theater Globe waar wij gebruik hebben mogen maken van de toilet. ‘s-Avonds rustig.
Van 30 mei t/m 2 juni 2019 deze camping bezocht. Een zeer vriendelijk ontvangst door het personeel en een plaats toegewezen gekregen op een kampeerveld. Stroompunt, kabel TV, schoonwater en grijswater afvoer op de staanplaats aanwezig. Voor afvoer grijswater wel een slang nodig. Loosplaats voor grijswater centraal aanwezig nabij de receptie.
Na een vriendelijk ontvangst en uitleg over camping, regio en informatiestand, zelf onze plaats mogen uitkiezen. Door de terrassen overal een mooi uitzicht. Sanitair is echt Oostenrijks, netjes en schoon. Er is een mogelijkheid tot lossen van grijswater. Wel erg krap naast de “sanizuil” maar men kan lossen en water innemen.
Op 21 en 22 april 2019 deze VeKaBo camping bezocht. Prima bevallen. Eigenares neemt bij aankomst alle tijd om alles uit te leggen en te laten zien. meer dan voldoende ruimte op de staanplaats met een mooie vlakke gras ondergrond. Servicestation net buiten de camping. Goed bereikbaar en voldoende ruimte.
Rustige kleine camping aan het Lac de Monteynard. Een meer waarin, tijdens het hoog seizoen, watersport wordt bedreven. Zwemmen in het meer is sinds 2014 niet meer toegestaan. Het enigste wat de rust “verstoord” zijn de verschillende vogels en de koeienbellen. Kortom lekker rustig
10 juni 2018 aangekomen voor de overnachting van onze doorreis. Wij kwamen om 16:30 u aan en er was nog 1 plaats van de 12 over. Veel “stadsgezelligheid” in en rond deze plaats, maar ja je stad dan ook midden in de stad. In de nacht totaal nergens last van gehad en goed geslapen. Prima plek voor onze tussenstop.
Op dit moment, 24 maart 2018, een zandvlakte. Ziet er na uit dat er een nieuwe camperplaats wordt gerealiseerd.
Vandaag in Kozen geweest. Staat nergens aangegeven dat er een camperplaats zou zijn. Iets voorbij de bibliotheek is een weg aangelegd. “De Miere”. Deze stopt aan de zijkant van de kerk waar een grote betonplaat is geplaatst. Wellicht komt hier een nieuwe camperplaats. Hopelijk houden we elkaar op de hoogte van de gang van zaken op deze plaats.