@GaitvL
Lid van Campercontact sinds 2026
- Alleengaand
- 2026
Prima voor een nacht, maar niet bijzonder. Weinig toiletten, maar wel veel douches. Echter moet je bij de douches elke 15sec op de knop drukken, anders gaat ie uit. Vind ik wat kort. Ook gaat het licht na 5-7 min uit, en reageert de sensor niet als je in de douchecabine bent. Inderdaad een fijne uitvalsbasis voor de Rheinfalle. Persoonlijk vind ik het te duur voor wat je er voor krijgt: bijna €52,- voor 1 persoon met camper en stroom.
Fijne camping aan de Inn. Bij aankomst was de receptie gesloten, maar er hing een lijst met welke plaatsen vrij waren en voor hoe lang. Ik kon een plekje uitzoeken, en me aanmelden toen de receptie weer open was. Heel fijn en schoon sanitair, heerlijke douches. Zeer vriendelijk personeel, en een prima restaurant. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon goed. Helaas waren de liften in het gebied nog dicht na het winterseizoen.
Een hele fijne plek om te verblijven met goed en schoon sanitair, een uitstekend restaurant en een prima uitvalsbasis voor een aantal schitterende plekjes in Zwitserland (Lauterbrunnen, Grindelwald, Harder Kulm). En met de Thunersee aan de camping is het heerlijk afkoelen op hete dagen. Voor 1 persoon met camper en stroom was ik omgerekend maar €37,25 per nacht kwijt. Bus en boot "voor de deur", gratis met de gastenkaart.
Een gemeentecamping, maar met de zaken goed voor mekaar. Het sanitair is prima en schoon, helaas was het toiletpapier de laatste avond gejat.. Zoals men al zegt: gewoon een plekje kiezen, en savonds komen de dames het geld innen. 1 persoon, 2 nachten voor nog geen €30,-: koopje. Helaas was de bakker met vakantie, maar de supermarkt is ook al vroeg geopend en heeft ook verse broodjes.
Ik heb hier 2 nachten heerlijk verbleven op doorreis naar Frankrijk en Zwitserland. Het is een camping in renovatie na een overname, en dat merk je. Desalnietteplus is het prima verblijven hier. Goed sanitair (er is een douch-wagen bij geplaatst) en vriendelijke staf.