@GandalfWi
Dit is een erg mooie, rustige camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. De receptie was erg vriendelijk. De route is zeer goed aangegeven. Je kunt kiezen om te parkeren op de daarvoor bestemde vlakke staanplaatsen voor de camping of op het terrein zelf. Wij verbleven hier in april voor tien euro.
Een zeer mooie, zeer rustige en zeer schone (prima sanitaire voorzieningen met douches) camping met een fantastische ligging (prachtig uitzicht op de jachthaven en een weide met vredige lama's). De eigenaren zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Het hotel met parkeerplaats tegenover de camping is geen enkel probleem. Alles is aanwezig. Het afvalwater kan echter gratis worden geloosd op de vorige parkeerplaats, ongeveer 500 meter verderop aan de rand van het dorp.
Dit is een erg fijne plek als je een dag of twee in de regio wilt doorbrengen. Het is er 's avonds en 's nachts erg rustig, maar overdag kan er wel wat lawaai zijn van mensen die op het sportveld aan het sporten zijn. Het is er erg groen. Er is een prachtig boszwembad in het bos op ongeveer 1 km afstand; een bezoek is zeker aan te raden.
La Fornace is een klein juweeltje op het platteland. Het ligt wat afgelegen van de stad. Er zijn slechts vier plaatsen, maar de ligging is prachtig in de natuur en erg schaduwrijk. Het is erg stil. De eigenaar is buitengewoon behulpzaam en vriendelijk. Bent u op zoek naar rust en wilt u misschien sportief bezig zijn, dan kunt u er gemakkelijk 2 à 3 dagen doorbrengen. Het drinkwaterpunt bevindt zich direct op het terrein. Er zijn geen toiletten of douches.