@Ganeshamobil
Sitecode: 22076
Een mooie, op sommige plaatsen voldoende vlakke plek. Een WoMo-bord identificeert het nu uitdrukkelijk als parkeerplaats voor overnachtingen. Het meer ligt direct aan de overkant van de straat en de dam ligt op tien minuten lopen. Overdag is de weg niet bijzonder druk en 's nachts is het aangenaam stil. U kunt wakker worden met het geluid van bomen en het getjilp van vogels.
geen aan- en afvoervoorziening aanwezig.
Vanaf vandaag, 25 mei 2021, is de plaats open Op dit moment mogen echter slechts vier campers de ruimte tegelijkertijd gebruiken. LET OP, het elektriciteitssysteem valt momenteel regelmatig uit. Het gestorte geld is dan weg. Een technicus was er eerder en repareerde het. Een uur later was alles weer dood. Zoals hier al geschreven, is het plein mooi, kalm en groen. Afvoeren is gratis, de kolom wil één euro zien voor zoet water.
De plek is prachtig groen, je staat op een vlakke grind ondergrond. De oude stad ligt op ongeveer 15 minuten lopen. De betaalautomaat accepteert geld en kaarten (€ 7 / nacht) en de elektriciteitspalen zijn in werking. Elektriciteit is inbegrepen in de 7 € en elk perceel heeft een aansluiting, wat verre van vanzelfsprekend is. Al met al een geweldige pitch voor een absoluut eerlijke prijs. Ik kom hier zeker nog een keer terug.
Leuke vrije ruimte bij een sportcentrum. Ik kom 's avonds laat langs, dus ik merk niets in de buurt. De ligging is goed - een stukje terug naar de snelweg - prettig dat gemeenten dergelijke ruimtes ter beschikking stellen. Hartelijk dank daarvoor!
Leuke plek, net als een pooltafel en prachtig gelegen. Hoewel het midden op straat ligt, is het nauwelijks te horen. Toen ik vandaag aankwam, begreep ik alleen "nu vrij vanwege Corona" uit de voorlopige beoordeling: afvoer, vers water en elektriciteit zijn normaal gesproken inbegrepen in de prijs van de staanplaats (€ 5 per nacht, max. Verblijf 5 nachten) maar aangezien het binnenzwembad gesloten is vanwege de corona, je kunt niet bij de parkeerautomaten komen. Op een bord staat: "Er worden momenteel geen parkeerkaarten verkocht". Dus dan!
Nog een juweel aan de rand van het Ruhrgebied. Verlaat de stad snel en land in Hemer. € 2, - per dag bij de parkeerautomaat. Vlakke plaatsen op gras. De straat is 's nachts stil. Je kunt vanaf de camping direct het groen in wandelen, de spectaculaire zee van rotsen is dichtbij! De pizzeria Luna is op loopafstand, goedkoop Italiaans en lekker.
Mijn favoriete plek aller tijden. Ik kom hier al bijna 20 jaar terug. Het is een geweldig weekendje weg uit het Ruhrgebied. De plaats begon als een stedelijke Womoplatz met aan- en afvoer en een parkeerautomaat (6 €) tussen lente en herfst. Buiten de tijden was de overnachting gratis. Op een gegeven moment nam de naastgelegen camping het beheer van de camping over, de prijs steeg naar 8 € maar de vuilnisbakken werden regelmatiger geleegd, er was broodjesservice op de auto, vriendelijk personeel kwam twee keer per dag langs en deelde parkeerkaarten uit. Het kost nu € 10, - per dag, de ruimte is officieel uitgebreid naar de grote achterweide en zou nu enkele honderden parkeerplaatsen moeten hebben. Het gebied is enorm, maar er is nooit een menigte. Zeker, midden in de zomer in het weekend op het strand van het meer van Halligalli. Maar laat in de avond kun je nog met honden het water in. Het is idyllisch.
Goede parkeerplaats met een aangewezen gebied voor campers. Geen nutsvoorzieningen, u moet zelfvoorzienend zijn voor de overnachting. Prachtig stadscentrum met pittoreske middeleeuwse gebouwen op loopafstand. Tip: Super knapperige varkensschenkel met gebakken aardappelen in de Rheinbach-brouwerij!
Een aangewezen gebied voor campers op een openbare parkeerplaats. Geen aan- en afvoer maar een stroomzuil voor vier mobiele telefoons. De plaatsen hebben een middelhoge helling, wiggen zijn vereist. Een prachtige plek in de EIfel, je loopt zo vanaf het veld zo de omringende natuur in. Het enige is dat de Kelberger zelf een vreemd obsessieve relatie heeft met krachtmachines. Ik heb nog nooit zo'n idyllische plek op aarde gezien waar de hele dag zo'n lawaai is. Eens per dag komt er een man met een klein oranje blokje, hij zit erin, een luchthavenveger en hij veegt het gazon achter de parkeerplaats. Dit duurt ongeveer een uur en gedurende die tijd kun je je eigen gedachten niet horen. Op de tweede dag werden de bomen rondom verzorgd met kettingzagen met een RIesen-hefplatform. De plaats dient als oefenterrein voor een vrachtwagen- / busrijschool. Leuke voertuigen, goed onderhouden, geen twijfel maar maken lawaai als op de snelweg. Ik heb daar twee goede nachten gehad en veel gewandeld. Maar op tijd moet u oordopjes bij de hand hebben.
Leuke centraal gelegen plek met aan- / afvoer. Sommige plaatsen met elektriciteit. Licht hellende grindplaats (eenvoudige wiggen zijn voldoende). Verblijf is gratis. Vanuit Mendig kun je prachtig wandelen in de omgeving. Een bezoek aan de gastronomie van de vulkanische brouwerij is een aanrader!