@Gansje17

Betrouwbare reviewer

Pensionaris in hart en nieren.

Partners
1988

Globecar Campscout
2013
6.4m
Fiat
Buscamper
Bezit

camping is gewoon open en alle faciliteiten zijn in orde. Dame aan de receptie red zich aardig in het Engels. kosten zijn TL 400pp all in. Mooi strand en zwem mogelijkheid.

wederom een heerlijk verblijf gehad, alles wat er omschreven is door de mede camperaars is correct. Ondanks het teleurstellend jaar 2020 heeft Helga de moed niet opgegeven, en haar goede humeur behouden. tegenwoordig een extra baan erbij om het hoofd boven water te houden, maar de gasten ontbreekt het aan niets. Heel veel succes en zien elkaar vast weer.

6-8-2020. Heerlijke plek en nadat de badgasten van iets verderop( wel prima zwemplek met strandje ) waren uitgezwommen, genoten van de rust. Biertje bij het restaurant is prima en vooral een folkloristische beleving. Verder geen hang jeugd of vervelende mensen. Wel lijkt het op dit moment van onze reis dat we het 8e wereld wonder zijn, na het voorbij rijden worden we lang nagetuurd. Geen NLrs hier

7-8-2020. Geweldige plek, winkel is Action,Xenos,Hornbach,Zeeman en Jumbo in een gebouw. Verder inderdaad overmaat aan vliegen achter in het veld, wat naar voren gaan staan leverde een grote verbetering op.

7-7-19. Een kleinschalige camping met een paar zeer enthousiaste landgenoten, die hier nu 3 jaar hun droom verwerkelijken. Prachtige omgeving en uiterst verzorgde camping, waarde receptie als internet café dienst deed bij Nederland - America 😢. Hier is rust nog Rust, en geniet je van wat de natuur ons kan bieden. Weg er Naar toe redelijk hobbelig maar goed te doen, snelheid aanpassen aan natuur.

15-7-19. Via de opgegeven coördinaten kwamen wij uit bij een brug over de rivier( aan elke zijde van de camper 10 CM speling) en we moesten er over volgens navigatie. Uiteindelijk vast gereden op de bospaden en een afgesloten weg. Hebben uiteindelijk maar in het bos overnacht. Volgende dag weer over de brug en verder naar Mora. Let goed op, een gewaarschuwde camperaar is extra op zijn hoede.

17-7-19. Als enigste camper op deze mooie locatie, diverse wandelaars naar het eiland en verder geen verkeer. Omdat het nu zomervakantie in Zweden is zijn er wel wat bandjes in de omgeving hun vocale en muzikale vaardigheden met de vakantiegangers te delen. Maar echt last hadden we er niet van. Verder ideale plek voor een overnachting.

11-7-19. Bij aankomst nog 3 campers, maar later in de avond waren we met 9 stuks verdeeld over de parking en de grasstrook langs de waterkant. Uitstekende plek met toilet en schoonwater mogelijkheid. Het kasteel is alleen aan de buitenzijde te bezichtigen, maar de zonsondergang maakt dat ruimschoots goed. Dus als je hier heen gaat ben op tijd.

16-7-19. We waren te laat voor de excursie en de volgende dag was ook al volgeboekt, dus ook geen proeverij. Maar na vragen mochten we toch gebruik van de CP maken. De volgende morgen klein stukje terug naar Falun gereden en bij Ikea een heerlijke ontbijt brunch gegeten. Nog effe door de winkel gestruind en met nieuw bestek verder getrokken.

6-7-19. Grote grindvlakte direct langs de snelstromende beek, diverse picknick banken en vuurplaatsen. Grote afval container en droogtoilet. Ver genoeg van de Sagavagen om er geen last van te hebben. Wel sporen van Elanden, maar alleen konijnen gezien. Voor een overnachting een prima plaats.

5-6-19. Een plaats die voor al bij de Zweden erg bekend is. Om 16.00 uur was het er al vol. Het restaurant is maar tot 17.30 geopend. Gelukkig was het een redelijk weer deze dag dus was het uitzicht over het meer fantastisch, we konden de regenbui over het water zien aankomen. Later in de avond kwamen er nog wat jongelui die muziek en drank meehadden, om 23 uur maakte de politie een eind hieraan.

3-6-19. Heerlijke zomerdag hier vervracht, naar de rotstekeningen ( bergkunst) gelopen en van het heerlijke uitzicht over het fjord genoten. Helaas geen Elanden gezien 😢 maar wel een prachtige vos en sublieme midzomer nachtzon gehad. Zeker een aanrader op weg naar noord of zuid.

29-6-19. Ook in het weekend is het er rustig, van tijd tot tijd komt er een auto voorbij, maar na 10en wordt het rustig. De loze vissers gaan weer huiswaarts en wij kunnen van het prachtige uitzicht en de rust genieten. Nu nog wat wild langs wandelen en het plaatje is perfect. Natuur zoals het hoort te zijn.

Sitecode: 19153

2-7-19. Prima overnachtingsplaats, geluid van de weg is goed hoorbaar, later in de avond word het wat rustiger met het verkeer. Beperkt aantal plaatsen, jammer dat er medegebruikers zijn die nogal veel ruimte voor hun privacy nodig hebben. Een beetje goede wil en een mede camperaar heeft ook een nachtplekje. In de baai nog wat dolfijnen zie zwemmen op jacht naar hun maaltijd.

26-6-19. De plaatsen zijn niet tussen de huisjes maar op een groot terrein aan de achterzijde van de camping. De genoemde prijs is niet goed, wij betaalden voor de camper en 2 personen € 28,00 P/N Kregen nog 5% NKC korting. In deze prijs is alles inbegrepen, elektra, douche,sauna( gescheiden), wassen en drogen. Een echte aanrader in dit land.

18-6-19.komende vanaf Juuka ga je richting het eiland, een gratis veerboot brengt je op een eilandje voor Paalasmaa. Hier is de CP gelegen NetBoot de dam die naar het hoofdeiland gaat. Een verharde parkeerplaats met droogtoiletten en een klein strandje. Op verschillende plaatsen kampvuur plekken maar zelf hout meebrengen. Verder regelmatig wat verkeer, maar verder rustige nacht.

21-6-19. Vandaag hele dag regen gehad, op CP was dus geen kampvuur mogelijk. De plek is echter erg in trek, na enige tijd waren wij niet meer alleen. In totaal 5 campers hadden de CP gevonden. Verder weinig last van elkaar en het verkeer op de weg. Grote vuilcontainers aan het begin van de CP, altijd handig voor de reiziger.

16-6-19. Camping is wat duurder geworden, nu €26,00 voor camper met 2 personen en elektra. Normaal niet nodig, maar met het niet kunnen krijgen van LPG in Finland, maar vaker met stroom op de camping. Verder weer eens goed drinkwater( na Baltische staten) dus tank spoelen en weer afvullen. Goede sanitaire voorzieningen en Sauna voor €15,00 P/u. Verder prima ligging en natuur.

17-6-19. Na het bezoek aan het grootste houten kerkgebouw ter wereld, hier kunnen 3400 mensen de dienst bij wonen. Met de speciale diensten, worden de twee galerijen ook gebruikt en kunnen er 5000 mensen in. De CP bij de haven is prima maar niet overdreven, zwemmen, toiletten en kleedkamers horen tot de mogelijkheden. Stadje is op loopafstand, verder alleen overnachten.

15-6-19. Plek is met mooi weer een verblijf waard. In het weekend redelijk wat bedrijvigheid op het water, en regelmatig auto’s die even komen kijken. Geen vervelende jeugd gehad dus voor een overnachting prima geschikt.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

11-6-19.Ook wij hebben de plek niet gevonden, maar bij de waterval is ook Eem RMK plek deze is goed te gebruiken. Leuke wandeling door het aangelegde park, en een klein gezellig terras bij het restaurant. Goed eten voor een matig bedrag. S’nachts erg rustig en goed geslapen. Van hieruit klein stukje naar Tallin en de veerboot.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

11-6-19. Na ons bezoek bij de waterval, zijn we doorgereden naar deze plek. Het is een schone CP langs de doorgaande weg. Overdag wat verkeer maar in de avond en nacht rustig. Strand is op loopafstand en is voorzien van dixi toiletten en grote vuilcontainer. Het zandstrand is schoon, echter het water blijft erg lang ondiep. Flinke strandwandeling is hier goed mogelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

8-6-19. Prima locatie, schaduwplekken tussen de bomen. Op het grote grasveld heeft de zon vrijspelen en word je gebakken. Nog steeds kortingsbon voor maaltijd in het hotel aan de overzijde. Prijs nu voor camper in 2 personen all in €20,00. Daarvoor wel goede douche en toiletten en uitstekende WiFi op de plek. Trap naar het strand is heen goed te doen terug is het een aanslag op de kuiten.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

8-6-19. Plek is niet makkelijk te vinden, in het weekend is aan de oevers van het meer, in dit gedeelte elk plekje bezet. De lokale bevolking gaat er dan op uit met tentjes en koelboxen om van het mooie weer te ge nieten. Door de weeks zal het een mooie plek zijn maar nu geen plekje voor de toerist.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

7-6-19. Prachtige locatie aan het meer, op het goed verzorgde grasveld zijn alleen rechts stroompunten aangebracht. Het meer blijft lang ondiep aan de oever, om te zwemmen moet je eerst een stuk door het water lopen. Douche is in het sauna gebouw ondergebracht €1,00 pp. Plaats is € 14,00 en elektra €2,00 p/n. Verder geen enkele reden tot klagen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

6-6-19. Via de juiste coördinaten N57.71977 en E027.3887 uiteindelijk op de juiste plek aangekomen. Na een uitvoerig betoog en uitleg door Joël ( Fransman) een plekje naast de schuur gekregen en een elektra aansluiting gecreëerd. Hebben we ons geïnstalleerd en verder niets meer gedaan. Joël fokt Pumi honden en is reeds meerdere malen wereld kampioen. Verder geen poespas gewoon overnachten.

Sitecode: 19295

24-5-19. Na een plekje te hebben gevonden, moest er weer geïmproviseerd worden met de elektriciteit. Bij de buren was er nog een contact in de kabelhaspel over, dus deze in overleg maar benut. De eigenaar is momenteel druk bezig om een sanitair gebouw te realiseren op het terrein. De grote constructie staat er al, en in de loop van dit jaar, maar zeker volgend seizoen zal het gebruikt worden.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

1-6-19. Een uiterst vriendelijke ontvangst. In Engels of Duits is met de mensen te communiceren. Een heerlijk glas eigengemaakte vruchtenwijn gekregen. Paleis Rundalen is zeer de moeite waard om te bezoeken. Het geurtje van het water is totaal niet storend. Als de volgende campings in Letland de zelfde standaard hebben voor de prijs van€ 16,00 incl. stroom en douche’s zijn wij zeer content.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

25-5-19. De camping is volop in ontwikkeling, nieuw toiletgebouw bij geplaatst. Geen extra kosten voor het gebruik hiervan. Tijdens het bezoek aan het klooster werden wij expliciet op de verblijfsruimte die paus John Paul II in 1999 op zijn reis door Polen heeft gebruikt. Een bezoek aan het klooster is gekoppeld aan dit gedeelte. Op de camping een heerlijk maaltje gehad met eigen snaps toe.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

24-5-19. Echt een locatie voor de avonturier. De laatste 3 Km is een zandweg die later overgaat in een bospad, breed genoeg maar omdat er weinig tot geen hoge voertuigen komen, zijn er veel laaghangende takjes op het pad. Aangekomen bij het meer heb je een fantastische plek om van de natuur te genieten. Een mooie blik over het meer en absolute rust zijn de beloning.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

18-5-19. Ondanks erg zware regenval was het terrein en de ontvangst prima. Klein dorp wat het van de Zomergasten moet hebben. Momenteel veel gesloten en word er volop aan het nieuwe seizoen gewerkt. Nieuwe toiletten en douches op de camping. Beheerder spreekt goed Duits en is erg behulpzaam.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Op 17-06-19. Ontvangst allervriendelijkst en in goed Duits werd direct gezegd dat de in de app en de gids een verkeerd bedrag was vermeld. Het tarief voor 1 camper en 2 personen bedraagt geen 15 maar 80 PLN per nacht. Men was de douches nog aan het vernieuwen, echter geen haken of opberg mogelijkheid in de wasruimte. Verder net zoals men hier gewend is, geen privacy bij het badderen.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

3-3-2019. Een van de mooiste locaties om als Camperplaats te komen. Een vriendelijke ontvangst en wat een geweldige plaatsen. Ook het sanitair en de cocktailbar aan het zwembad nodigen je uit om hier een langere tijd te vertoeven. Als het paradijs op aarde bestond, zou het zomaar hier kunnen liggen. Een must voor camperaars die de overvolle gratis plekken zoeken. Voor het bedrag van €15,50,super

24-8-18. Parkeerplaats ligt hoog boven de weg. Toiletgebouw is netjes en voldoet prima. Geen mogelijkheid om te lozen ook grijs water mag niet. Verder geen lawaai van de weg onder ons. Prettige plek vlak bij Ullapool.

15-8-18. Na mooie rit door het Dean Forest Park via een steile weg op plaats aangekomen. Stonden er met meerdere campers en hebben van de voorbij komende paarden en schapen genoten. Hadden een winderige nacht boven op de berg maar uiteindelijk goed geslapen. Geen hang jongeren of ander ongemak gehad.

3-9-18. Hele mooie plek, wel hoge blokken nodig om recht te kunnen staan. Maar de rust en de wandel mogelijkheden maken veel goed. In de vroege avond komen er veel auto’s uit het dorp om even over de zee te turen of hun hond uit te laten. Maar geen overlast en s’nachts rustig.

13-8-18. Locatie is weer geopend sinds 3 weken zijn er nieuwe eigenaren. Op groot grasveld naast de parking rustig geslapen. Na een biertje gelijk avondeten af gesproken en heerlijk gegeten. Overnachten was gratis en zeker aan te bevelen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

11-3-2018 De Camperplaats is eigenlijk de parkeerplaats van het zwembad. Iets verder buiten het dorp is een uitzichtpunt waar zeker 2 campers zouden kunnen staan. Als je van smurfen houd is dit een bezoek meer dan waard. Gastvrije bar annex restaurant. Maar een middag is voldoende blauw in de ogen geweest.

3-10-2016. Ondanks dat de camping gesloten was, konden wij er blijven. Erg gastvrije mensen en geweldige mogelijkheden voor wandelingen in de omgeving. En een erg goede bibliotheek voor activiteiten in en om de camping. Geocashing is er ook mogelijk. Sanitair word deze winter met twee extra douches uitgebreid. Camping is zeer kindvriendelijk. Ook het huren van een stawagen is mogelijk.

Camping was moeilijk te vinden,via zandpad en vervolgens door de rivier rijden,kwamen wij uit op de camping. De beheerder ontving ons allervriendelijkst ondanks dat de camping gesloten was mochten wij er blijven en zorgde ervoor dat de toiletten en douche gebruikt konden worden. Het is een eenvoudige camping in de wonderschone natuur. Het doorkruisen van de rivier was goed te doen, maar uiteindelijk de rivieroever bleek voor de camper veel te steil, na vier pogingen eindelijk boven. Voor buscampers en kleine busjes is het te doen, maar met de camper op de parkeerplaats aan de andere oever blijven.

Camping tussen huisjes, niet al te veel rechte plaatsen. Sanitair is redelijk en kan gebruikt worden. Receptie in restaurant, maar chaotisch. Serveerster begreep niets en liet iemand komen. Na 15 minuten kwam een dame en gaf mij een bonnetje met kosten: 25 lei en alles was geregeld. Weinig last van de drukke verkeersweg als je maar beneden kan staan.

Zeer vriendelijke ontvangst. Uitstekend restaurant. Goede sanitaire voorzieningen. Voor bezoek aan rotsformaties een uitstekende uitvalsbasis. Zeker het eten is een aanrader.

Hartelijke ontvangst maar erg slechte communicatie. Camping is grasveld tussen vakantiehuisjes. Elektra aansluitingen zijn verdeelstekker op plank in een boom. Sanitair is schoon maar ongeschikt voor de huidige begrippen. Verder als overnachting geschikt. Laatste gedeelte weg naar camping slecht en smal.

Sitecode: 19418

Hier wordt gebruik gemaakt van de situatie dat het de enige camper mogelijkheid in de omgeving van Kazalak is. Terrein met soort of vakantie hutjes. In hutje No 3 mag het toilet en iets wat voor douche door moet gaan worden gebruikt. De elektra is bedroevend, maar werkt wel ( bij droog weer ). Verder een ongehoord stevig tarief voor het gebodene.

Uitstekende plek voor bezoek aan Sofia. Was wat moeilijk te vinden,maar klein straatje direct naast benzinestation in rijden dan kom je er vanzelf. Ivan is de vriendelijkheid zelf en geeft je goede tips. Voorzieningen netjes en goed. Geen last van de dichtbij gelegen weg. Ivan is van plan om de plek van Engels gazon met verharde rijstroken te voorzien. Zullen dit in de toekomst zien.

Heerlijk warme ontvangst door Guy. Voortreffelijke locatie net aan de rand van het dorp. Sanitair eenvoudig maar schoon. Samen met Janet houd hij de boel goed in de gaten. Geeft nuttige adviezen voor bezoekjes in de buurt. Verder heerlijk rustige camping.

Camping is niet erg groot. Plaatsen zijn krap en per twee ingedeeld. Restaurant is geweldig, vanaf het terras heb je uitzicht op het strandje. Door de grootte hiervan heeft het geheel een prettige intieme sfeer. Beheerster spreekt redelijk Engels. En in September laag tarief.

Aansluitend bij de vorige gasten. Een geweldige plek om kennis te maken met de Donau-Delta. De boottocht met de zoon als gids en schipper is een must als je hier bent. De vriendelijkheid van de gastvrouw is aanstekelijk. Ze wil alles voor je regelen en staat steeds klaar met goede raad en hulp.

Camping is werkelijk top. De weg ernaar toe is een grindweg en heeft eigenlijk geen naam. Dus op coordinaten naar deze plaats. Gastvrouw spreekt goed Duits en beetje Engels. In de omgeving is veel te bezoeken en te bezichtigen (Brasov,Bran,Sibiu,Sinaia en nog een aantal kastelen en burchten Sanitair is voorbeeldig en schoon.

Het woord camping is rijkelijk beloond, het is een grasveld met water en stroompunten. Wel heerlijk rustig. De toerist is via een steil grindpad waar je met de camper goed recht op moet rijden. Verder vriendelijke ontvangst door Engels sprekende eigenaars. Uitstekend voor tussenstop.

Sitecode: 19371

Uiterst vriendelijke ontvangst en mooie plekken op deze camping. 2e dag met stoomtrein door de mooie vallei geweest en aansluitend met Atilla op safari de bergen in geweest. Het geheel is een echte aanrader. Vanuit de camping naar de forellenkwekerij met uitstekend restaurant.

Het is inderdaad een plaats op het asfalt waar eigenlijk personenauto's op parkeren. Receptie niet echt vriendelijk maar restaurant maakt veel goed. Zijn maar een nacht gebleven omdat er in de directe omgeving geen alternatief was.

Op de plaats waar de Campers op de foto staan zijn nu allemaal oude caravans geplaatst. Deze worden verhuurd aan diverse gasten. In het weekend voornamelijk jongeren die er een kakofonie van geluiden produceren met stereotorens en autoradio's. Rond middernacht, na het voordrinken, naar de disco aan de overkant van de straat tot een uur of 4. Daarna ineens stilte. Advies mijden voor het weekend.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Waren hier 16-3-2016.Prima overnachting op deze plek. Erg mooi dorpje met veel tegel en kunstwerkjes op de huizen en fonteinen. Restaurant naast CP eenvoudig maar goed. Nieuw tankstation naast CP is redelijk goedkoop met zijn brandstof. Diesel €0,93 Ltr. Verder geen last van verkeer gehad.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Waren hier 10-3-2016.Ondanks dat er geen voorzieningen zijn een prima plaats voor een bezoek aan Barcelona. Trein op 10 min loopafstand.kaartje €3 pp enkele reis. Tevens crypte van Gaudi om de hoek. Deze is te bezichtigen en geeft een beeld van de kunstenaar. Sagrada Familia is bijna onmogelijk om te bezoeken. Ga hier heen en geniet. Rustige nachten gehad ondanks sportvelden.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Waren hier 12-3-2016. Prima camping met schoon en goed sanitair. Schotel ontvangst niet overal mogelijk maar toch een aantal goede plaatsen. Restaurant voortreffelijk maar prijzig voor Spaanse begrippen. Maar ja je hoeft de camping niet af. WiFi tot op de plaatsen en goed. Vriendelijke mensen bij receptie,maar moeten ook hotel en restaurant doen,dus soms wat geduld nodig,maar alles komt goed.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Waren hier 17-4-2016.Keurig nette camping en erg schoon sanitair. Voor bezoek aan Afrika kan men bij de receptie alles regelen. Kost wel bemiddeling,maar het is dan wel goed geregeld. Taxi op tijd bij de camping en camper staat veilig. WiFi is goed echter alleen in directe omgeving van receptie en restaurant. Aanrader voor bezoek Afrika.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Zijn hier 3 april 2016 geweest. Waren enige camping gast. Sanitair is prima en vooral schoon. Restaurant moeilijk communiceren. "Plat de dia" lukt altijd. Pas op bij water in nemen tappunt bij uitgang is grondwater. Verder een en al rust op deze locatie. WiFi gratis maar alleen direct bij de receptie.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Zijn hier op 2 en 3 april 2016 geweest. Erg mooie rustige camping. Modern en goed sanitair. Douches gratis en warm. Vriendelijke ontvangst. WiFi alleen in de buurt van de receptie. Zwembad naast de camping was nog niet open. Goed restaurant en bar.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Op 27-5-2015 zijn de werkzaamheden aan de sanitaire voorzieningen nog volop bezig. In het midden is het toiletblok met spoelkeuken reeds klaar. De douches bij de receptie/kantine kunnen ook gebruikt worden. De winkels zijn op loopafstand en hebben alles wat nodig is. Billa, Mpreis en Horner (aldi) zitten naast elkaar. Gasthof Neuner is voor eten een aanrader. Prijs met nkc kaart en hond € 19,00.

Sitecode: 20680

Waren hier op 15-5-2015. Vriendelijke ontvangst door jonge medewerker sprak uitstekend engels. Douchen met munten elk goed voor 20 liter warm water, dus geen minuten. Er is een restaurant ( pizzeria ) bij de ingang van de camping. Sanitair in netjes en schoon. Plaatsen zijn wat onduidelijk aangegeven en zijn tussen de bomen gesitueerd. Er is een nieuwe beach bar gebouwd direct, deze was nog dicht

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Op 14-5-2015 was cp nog gesloten. Echter na doorrijden onder het tunneltje komt men aan een schitterend strand met een groot aantal mogelijke slaapplaatsen. Door de brekers zijn er diverse mooie zandstrandjes om van het heerlijke water te genieten. Carabineri gaf geen aandacht aan ons verblijf.

Sitecode: 19829

Hier op 11-5-2015 geweest, bij aankomst niemand aanwezig later op de dag € 8 betaald voor ovenachting. Plaats ligt direct aan geweldig zandstrand. Onder de netten is het een gewone parkeerplaats voor badgasten. Sanipunt is alleen voor in nemen en lozen van water. Bar is direct naast toegang van het strand.

Sitecode: 19827

Op 12-5-2015 hier geweest. Plaatsen met veel schaduw en voldoende elektra aansluitingen. Geen voorzieningen wel loospunt en water in name op cp. Vanuit de cp kan men een trip verzorgen naar de grotten welke alleen vanuit zee te bereiken zijn. Met een shutle busje naar de haven en van daaruit met een bootje voor € 15 pp ongeveer 1 1/2 uur naar de prachtige grotten en strand. Zeker een aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Zijn hier op 7-5-2015 geweest. Plaatsen zijn beschut en ruim. Geen douche en toiletten. Wel sani voorziening. Prijs €15,00 incl. electra en frisse wind vanaf zee.