@GardenGirls
Na 6 dagen gereden te hebben, waren we toe om wat dagen te relaxen op deze prachtige Camperplaats. Ruime plekken, mooi uitzicht en prima WiFi . Zeer gastvrije en vriendelijke eigenaren. Omdat ik jarig was, kwamen Joop en Ivon zingend naar de Camper met een cadeautje van kurk, gemaakt door Joop! Wat een verrassing 🥳 Heel veel succes met jullie prachtige Camperplaats! Echt een aanrader!
2 nachten hebben wij hier heel rustig gestaan. Wakker worden met het geluid van de merels. Super mooi en verwarmd sanitair. En als klap op de vuurpijl kregen ook nog vers gebakken muffins voor bij de koffie. Dit is echt een aanrader als uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten.
Een heel bijzondere Camperplaats . Het is zeer de moeite waard. Goeie WiFi .
Weer 2 nachten op deze Camperplaats gestaan. Voor ons de uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. Pracht plaats met stroom en water op de plek. Prima WiFi en dat voor de prijs van € 15,10 GardenGirls
De enige camperplaats in Boskoop. Hier vandaan kunt u Boskoop verkennen op de fiets. Vooral de Hortensia’s bloeien nu. Ook in de maand april en mei zijn de Rododendrons en Azalea’s een lust voor het oog. Ook dan weer gebruik maken van deze camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig. en goede WiFi .
Heerlijke rustige plek om vanuit hier Torrevieja te verkennen. Al het benodigde is aanwezig. Vriendelijke ontvangst. Door de achteruitgang de boulevard te bereiken. Met een wandelpad langs de zee.
Prima plek voor doorreis. Later stonden we met 5 campers op deze CP