@Gawny63
mooie plek. hanteert een eerlijk systeem voor betaling (contant of bankkaart). onderhouden door de lokale gemeenschap. schone toiletten, douche, wasmachine, aanrecht en zelfs een magnetron.
heerlijke plek om te stoppen achter de grote boerderij met uitzicht op het dorp over de velden. Aansluiting en water inbegrepen bij de E10-prijs, maar we moesten behoorlijk hard werken om iemand te vinden om te betalen. de chemische lozing was overvol toen wij er waren (vandaar slechts 4 sterren).
zo jammer dat het servicepunt onze € 2 nam en ons geen water gaf. de chemische lediging was echter schoon. Ook aan de positieve kant zijn er de mooiste schone openbare toiletten die de hele nacht open zijn
heerlijke plek zonder faciliteiten maar fantastisch uitzicht. wees echter gewaarschuwd, het was zelfs half maart druk in de regen
veel ruimte, met een handige supermarkt waarvan we het toilet overdag gebruikten. er is ook een handig wasstation voor hoge bestelwagens en diesel. de wandeling naar de stad is eenvoudig. Ik weet niet zeker of het water werkt.
We stopten voor het legen van toilet/grijs water (1 euro voor passerend verkeer). faciliteiten waren mooi en schoon en de omgeving voor kampeerders goed. op het bord stond dat je gewoon kon parkeren en dat ze naar je toe zouden komen voor betaling. pas echter op, het lijkt erop dat de poorten om 20.00 uur sluiten