@Gaya2015

7.4m
Bezit

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

We hadden een comfortplaats op de camping met onze camper – en we waren zeer tevreden. Ruime plaatsen, goed sanitair, vriendelijke ontvangst – en de ligging, fantastisch! Direct aan het water, direct aan de haven, vlak naast het mooie dorp. Er zijn restaurants en een Spar in de buurt.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Zeer fijne kleine camping, vriendelijke eigenaren, alles heel netjes en schoon, grote plaatsen afgescheiden door heggen. We parkeerden onze camper op het gras en hadden moeite om op gang te komen omdat de grond zo nat was. Je hoort de snelweg vlakbij. Lemmer ligt op 10 minuten fietsen. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Grote plaatsen - grote camping - 270 plaatsen. De camping is volgeboekt, waardoor het in het hoogseizoen behoorlijk druk is. Direct aan het strand gelegen. Broodjesservice. Goede faciliteiten. Grote snackbar. 2 km van het dorp. Goed om te fietsen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Zeer goed onderhouden camping. Bloeiende struiken. Ruime plaatsen, afgescheiden door heggen. Veel stacaravans. Grote speeltuin voor kinderen. Minigolf. Binnenzwembad. Bar. Snackbar. Eenvoudige maar goed onderhouden toiletten. Broodjesservice. Duidelijk familiebedrijf. Zeer vriendelijke eigenaren. Gunstig gelegen ten opzichte van Pont-Aven (13 km).

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Nu onderdeel van de Sunêlia-keten. Vriendelijke ontvangst. Bar met bistro, erg fijne sfeer en lekker eten. Er worden € 19 reserveringskosten per boeking gerekend – dat is veel voor één nacht.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een prima doorgangscamping voor een bezoek aan Amiens en de drijvende tuinen. De plaatsen zijn ruim genoeg, de voorzieningen zijn prima en 's avonds is er pizza verkrijgbaar.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer goed gelegen camping – ongeveer 15 minuten van de haven en het strand, maar er is een steile klim op de terugweg. De toiletten zijn erg basic. In het hoogseizoen zijn er 's ochtends baguettes en croissants verkrijgbaar en 's avonds pizza en hamburgers.

Sitecode: 72012

Goede locatie, op loopafstand van het strand en de "Sentier des Douaniers". Restaurants zijn ook op loopafstand. De plaatsen waren anders ingedeeld. Wij stonden vlakbij een grote weg, maar dat stoorde ons niet echt. De receptie was erg vriendelijk en gastvrij. De toiletten waren erg basic, maar oké (tenminste aan onze kant van de camping). Een echte aanrader.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Geweldige locatie! Direct aan zee en op 3 minuten van de prachtige Abbaye de Beauport (een must-see!). De badkamers zijn wat gedateerd, maar prima in orde. Vriendelijke ontvangst. Een echte aanrader!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een betere locatie is moeilijk denkbaar. Op loopafstand van Mont Saint-Michel – ook perfect om 's avonds de verlichte Mont te zien. Met een toegangscode heb je toegang tot het stadje. Het restaurant ligt direct bij de uitgang. De receptie is erg vriendelijk, met een aantal Duitstalige medewerkers. Het sanitair is oud maar oké. Een echte aanrader!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

De locatie aan het meer is prachtig, met een geweldige zwemplek en veel schaduw. De staanplaats is niet bijzonder ruim, maar voldoet. De toiletten zijn schoon, maar gesloten van 10.30 tot 12.00 uur vanwege schoonmaak. Een supermarkt en (zeer lekkere) broodjes zijn verkrijgbaar van 8.00 tot 10.00 uur. De registratie is slecht geregeld: geen borg vereist, geen keuze van staanplaats, wat leidt tot lange rijen op straat bij aankomst, omdat er geen parkeergelegenheid voor de slagboom is.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Onze persoonlijke 5-sterrencamping. Zeer vriendelijk personeel, betere faciliteiten dan thuis. We hadden een ruime staanplaats met uitzicht op het ruime gazon. De minimarkt heeft alles wat je nodig hebt. De biologische broodjes zijn geweldig! Een heel leuk restaurant direct aan het meer. De fastfoodkiosk is ook erg goed. Een heerlijke zwemplek. We komen terug.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We verbleven er één nacht op doorreis - maar we komen zeker terug, dit keer voor meerdere nachten met een plekje direct aan de Lahn 😊. De camping is erg gezellig en prachtig gelegen, direct aan de Lahn. De kathedraal is slechts een paar minuten verderop. Er wordt een zeer aantrekkelijk gebouw met een restaurant en toiletten gebouwd. We hebben de bestaande toiletten niet gebruikt.

Leuke plek, grote plaatsen. Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam. geen broodjesservice, geen dump(!), we durfden het verse water niet te halen. Sanitair heel eenvoudig. Er is niets omheen. We hebben het 2 nachten gebruikt om Rouen te bezoeken, maar het was erg goed (we reden er met de auto naartoe)

Zeer vriendelijke, betrokken eigenaren. Zeer gezellige plek, je kon je eigen parkeerplaats kiezen. Heel dicht bij de natuur. Er is ontbijt, brood bestellen, restaurant. Sanitair heel eenvoudig - maar ruimte echt leuk. De plaats is gemakkelijk te voet te bereiken.

Geweldige CP. Straten vrij smal. Ongelijke plaatsen. Een beetje verwarrend. Receptie erg vriendelijk. Bakkers alleen op voorbestelling. We verbleven 2 nachten, dat was genoeg.

Onze 5-sterren plek. Voldoende grote percelen, perfect gelegen direct aan het strand (zonsondergangen!!). Snackbar, bar, binnen- en buitenzwembad. Kleine winkel. Veel activiteitenmogelijkheden voor tieners en kinderen. Enorm strand!!! Sanitair in goede staat. Echte aanbeveling!!

Sitecode: 2090

Zeer mooie, aanbevolen camping. Mooie percelen - geweldige locatie direct aan zee - slechts een paar minuten lopen naar Barfleur. 's Ochtends vers brood - snackbar met prachtig uitzicht. Vriendelijke medewerkers. Sterk aanbevolen !

Kleine, zeer mooie camping. Geweldige locatie - Arromanches en Bayeux zijn gemakkelijk per fiets te bereiken. Op enkele kleine percelen na is de grootte prettig. Bakker elke ochtend. Ook zijn er een paar keer per week foodtrucks in de avonduren. Eigenaar erg vriendelijk. Sanitair heel eenvoudig.

Goed onderhouden plek. Grote, goed gescheiden percelen. Locatie perfect, een paar minuten naar het strand/stad. Beheerder erg vriendelijk, ook Engels sprekend. Bakker komt één keer per dag. Sanitair eenvoudig maar schoon. Wij verbleven hier drie nachten.

Het plein biedt een perfecte locatie voor een bezoek aan Honfleur. Slechts een paar minuten lopen. Het perceel was van redelijke omvang. De sanitaire voorzieningen waren zoals beschreven slecht.

Mooie, grote plaatsen dichtbij de natuur. Rustig. Vriendelijke ontvangst. Pizza vanaf 18.00 uur erg lekker. Sanitair eenvoudig en schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ongeveer 30 minuten fietsen naar Würzburg, dus goed gelegen. We hadden een parkeerplaats direct aan de Main - erg gezellig. Sanitaire ruimte gloednieuw. Restaurant met (curry)worst, schnitzel, pizza etc. Een echte aanrader voor een paar dagen aan de Mainfietsroute/Würzburg.