@GeBaHe
- 2010
Alles wat we wilden was er. Wij geven de voorkeur aan wintercampings omdat het sanitair daar bijna altijd 100% goed is. Vanaf de camping kun je op de fiets naar de bergbahn. Super!
fijn adres om te overnachten en om het stadje te bezoeken. De keggen die er standaard liggen komen goed van pas als de ondergrond iets drassig is. In het stadje is een fijne bakker/konditorei waar je in de ochtend goed kunt ontbijten. De volgende keer als we op doorreis zijn gaan we hier zeker weer staan!
Een klein pareltje aan het Gardameer. Wij zitten tegen/in het naseizoen dus het is ontzettend rustig. Wij hebben een mooie plek met meerzicht en zijn positief verrast! Met onze 7 mtr camper kunnen wij prima op de plek staan. Verwacht je een riante plek voor voortenten/bijtenten/p-plaats naast de caravan? Dan moet je hier niet zijn. Via het blauwe fietspad is Lazise snel te bereiken. Klein is fijn....
Super camping voor een bezoek aan Florence. Er is een fietspad naar de stad en je kunt met shuttle. De 50,- per nacht is hij ons meer dan waard. wij zijn halverwege de reis dus is het even wassen geblazen. Top voorzieningen. Supermarkt heeft echt alles. Sanitair is erg netjes. Zwembad erg fijn. De plaats is wat krapper en met onze 7 mtr camper konden we er dwars op. Dat deed iedereen ongeveer. Wij keren weer terug als we Florence gaan bezoeken.
Prima camping om Siena te bezoeken. Je kunt helaas niet reserveren voor 1-2 nachten maar zeker in het naseizoen is er voldoende plek. Je kunt vanaf 11 uur inchecken. Het fijne is dat je bij vertrek af kunt rekenen. Wij zijn 1 nacht gebleven ipv de bedachte 2. Voor ons was een middag en avond in Siena meer dan voldoende. Sanitair is prima. Op de fiets is Siena goed te bereiken. Camping is voor 7 mtr campers goed te doen.
Voor een bezoek aan Lucca en Pisa een super camping! Met 15 min sta je met ke electrische fiets in hartje Lucca. De eigenaar heeft in Coronarijd flink lopen verbouwen en het toiletgebouw is erg mooi en netjes. Zoek je rust op de camping dan moet je hier zijn. Naast het zwembad zit je eerste wasje in de machine bij de prijs in. Met onze 7 mtr camper hadden we plaats zat. Naast campers is er ook voldoende plek voor tenten.