@GeHaKo
In deze app staat dat 't gesloten is, maar k heb gebeld en zijn het hele jaar gewoon geopend, wij zijn hier nu 30-01-2026 Je moet alleen even op hun website kijken hoe je moet rijden anders kom je bij 'n gesloten hek uit, maar je moet dan 'n stukje verder doorrijden zoals ze op hun website aangeven. Ligt aan de Ciclovia dei Trabocchi waarover je links ri. Pescara en rechts ri. Vasto fietst. Ontzettend vriendelijke gastvrije eigenaar.
Let op richting haven rijden! Wij werden op 11-01-2026 door TomTom gewoon dwars door Tropea gestuurd, gelukkig staan daar bordjes welke richting campers die net als wij in 't centrum terechtkomen moeten rijden. Uiteindelijk wél hier terechtgekomen. Toen wij nét betaald hadden, kwam 'n vriendelijke man aangereden en zei dat 't in de winter gratis is, maar er staat wél 'n bord dat je ook in de winter gewoon moet betalen. Tropea is mooi!
Wij stonden hier vandaag voor een gesloten poort, wél jammer want ligt ideaal om de ene kant naar Pizzo te fietsen en de andere kant naar Tropea
Heel vriendelijk ontvangen op deze camperplaats €12,- p. n. incl. electr. met eenvoudige douche/toilet en gratis (goede) Wifi, waar wij verbleven op 9 en 10 januari 2026 en ondanks regen/hagel/storm is dit 'n fijne (droge) plek om te staan. 3 km. wandelen naar de muurschilderingen in Diamante en daar heerlijk lunchen bij Ostería dei Muralles, aanrader!
Vandaag 1-1-26 zijn wij hier op goed geluk naartoe gereden omdat eigenlijk niet duidelijk is of ze wel geopend zijn. De camping was wel geopend, maar er was geen plaats voor ons, misschien ondat wij maar 2 nachten wilden blijven?
Vandaag 1-1-26 geappt of de Agriturismo al weer open is, maar ik kreeg als antwoorx dat ze aan 't renoveren zijn en nog niet weten wanneer ze weer open gaan
Een van de weinige campings die het hele jaar open is. Wij kwamen hier aan op kerstavond, niet gereserveerd en konden kiezen uit "Medium" of "Vista Mare". Ze zijn hier overigens wél creatief, want "Vista Mare" was 'n gat in de heg met toegang tot je eigen (ruime terras) Wij betaalden met 5% Acsikorting voor camper+2 pers. incl. toer. bel. €37,15 per nacht. Fiets/wandelpad naar Livorno en mooie wandeling naar Sanctuario di Montenero gemaakt.
Parkeerplaats, ook voor campers (zonder voorzieningen) pal aan zee, zo zouden er meer mogen zijn. Zorg dat je genoeg muntgeld hebt om te betalen aan de zuil, maar kan ook met de Easypark-app
In de Campercontactapp staat dat deze camping nu 16/12 gesloten is, maar op hun website las ik dat de camping tóch open is. Op goed geluk hier naartoe gereden over de smalle weggetjes met haarspeldbochten, wat goed uitpakte, mooi plekje met uitzicht op 't stadje en de zee voor camper met 2 pers. betaalden wij €48,60 zonder stroom, maar dat weet je als je in de buurt van Monaco staat. Menton zelf is práchtig, zeer de moeite waard (vinden wij)
Prima overnachtingsplaats, níet de mooiste Reisemobilhafen,maar dat heb je vaker bij grote(re) steden. Er kwam nét 'n mooi plekje vrij op de eerste rij met zicht op 'n grazende schaapskudde aan de Rijnoever. Op wandel/fietsafstand van Keulen en 'n gezellige "Biergarten" vlakbij.
Hele mooie/fijne/rustige camperplaats.Wij konden gewoon met Nederlands bankpasje betalen aan de zuil en hebben genoten van 'n afwisselende fietstocht door de "Hoge Kempen".
Fijne camperplaats vlakbij de Abdij en 't gezellige stadje.Gemakkelijke toegang (in alle talen) d.m.v. kenteken invoeren en betalen met bankpas.Wij keken op de kleine "huisjes"op 't kerkhof,wat wij geen probleem vinden en het is in ieder geval rustig 😉 maar je kunt ook aan de andere kant gaan staan.
Fijne camperplaats aan de Moezel,de trap op en je bent zo in 't mooie historische centrum met winkelstraten en veel gezellige terrasjes.Gemakkelijke toegang met bankpas d.m.v. kenteken invoeren bij betaalzuil (in alle talen) Wij betaalden €17,32 wat 'n redelijke prijs is,want waar parkeer je nog voor dat geld bijna in 't centrum van zo'n verrassend mooie stad 😊 Chapeau gemeente Metz!
Mooi aangelegde rustige camperplaats met prachtig uitzicht! Rond 18.30 komt 'n vriendelijke man €6,- ophalen.Gemeente Saulx bedankt!
Fijne camperplaats aan de Lot.Over de gewone P rijden en dan rechtsaf is de gratis P speciaal voor campers,servicezuil staat voor aan de weg.Leuk om door 't oude stadje te wandelen, met 'n imposante Kathedraal,'n oude Synagoge,'n mooie oude Apotheek, verschillende barretjes en 'n Supermarkt vlakbij. Bedankt gemeente Mende!
Wat hebben wij genoten op deze mooi gelegen COP bij Pauline&Maxim en hun 2 lieve (waak) honden.Zúlke fijne lieve mensen die nog volop plannen hebben,maar waar alles aanwezig is waar de camperaar behoefte aan heeft in 'n práchtige wandel&fietsomgeving met enkele "slaperige" dorpjes ver weg van alle drukte,op loop/fietsafstand van Jarafuel,waar je bij "Las Vegas" lekkere tostadas/tapas kunt eten.Bedankt Pauline&Maxim wij komen zéker nog 'ns terug!
Wij staan hier nu met meerdere campers.Het lijkt misschien dat de camperplaats i.v.m. Feira de S. Matias/kermis (9/2 t/m 24/2) niet bereikbaar is,maar je kunt gewoon de straat inrijden en net vóór de afzetting/hek moet je rechtsaf tussen 2 muren de camperplaats oprijden.Prima (bewaakte) camperplaats met echt álle voorzieningen en 'n héle vriendelijke/behulpzame receptioniste.
Mooie rustig gelegen camperplaats met keurig net sanitair op fietsafstand van 't gezellige/mooie Lorca.Yvan&Nele doen alles om het hun gasten naar hun zin te maken.De door Nele zelfgemaakte amandeltaart en tiramisu zijn héérlijk!Yvan&Nele bedankt!
Vriendelijk ontvangen op deze rustig gelegen mooie camperplaats met práchtig uitzicht door Piet,Els en hun lieve hond Spike.Mooie wandeling gemaakt naar de top van La Vella op 835 mtr. hoogte met 360° uitzicht over de omgeving en fietstocht door deze schitterende omgeving via Aspe naar Novelda en 't hoog op 'n berg gelegen "Santuarium",wat 'n beetje weg heeft van "La Sagrada Familia".Piet&Els bedankt en veel succes verder.
Hartelijk ontvangen door Marc&Marloes op de ruime rustig gelegen camperplaats met schitterend uitzicht op de bergen en het mooie dorpje Polop.Wij hebben via Altea en Benidorm 'n mooi fietstochtje door de omgeving gemaakt en zijn op 't laatst nog omhoog gefietst naar 't Castillo in Polop met 'n prachtig weids uitzicht over 't dal en in de verte de zee.Bedankt Marc&Marloes en veel succes verder!
Wat hebben wij genoten van het verblijf op deze fantastische camping! Alles klopt hier, uiterst vriendelijke beheerders, ruime plaatsen, net sanitair, leuk terras, lekker eten met zelfs bediening tot aan je camper/caravan😄 en dat midden in een natuurgebied met schitterende wandel- en fietsroutes! TOP!
mooie, landelijk gelegen camping! super vriendelijke ontvangst en uitstekend sanitair! fijn dat er niet een vaste tijd is dat je weg moet zijn. je kan zomaar, zonder extra kosten, tot het eind van de dag blijven! zeker een aanrader!
Wij waren hier 20-6-2020 er was nog wél plaats,maar níet voor het Acsitarief van €20,- wij konden een plaats krijgen voor €35,- terwijl in de Acsigids staat dat de Acsikorting geldig is van 16/6 t/m 3/7.Doe dan niet mee met de Acsikorting!