@GeaKuin
Leuke camping bij kasteel. Als receptie gesloten is mag je zelf een vrije plaats uitzoeken en later bij de receptie melden. Broodjes service, sanitair is schoon. Bij receptie verschillende folders verkrijgbaar, zo ook fietsroutes. Uitdagende gedeeltelijk hobbelige fietsroute ri Amiens langs maisvelden, en oude spoorlijn, zeker de moeite waard.
Sitecode: 101936
heerlijk rustige camping, goed verzorgd, schone toiletten en douches. Mooie omgeving voor leuke fietstochten, bezoek ook eens het Zoopark, , prachtig aangelegd park. Wel een tip voor Michel en Sandra: plaats een wasmachine en droger voor gasten die langere tijd willen verblijven. Maar daar zullen jullie al wel aan gedacht hebben😏
prima (doorgangs)camping, ook om aantal dagen te verblijven. Omgeving is prima te fietsen. Het spontane is er wel vanaf, boeken is bijna een must.
wát een fijne camperplaats! Alles goed geregeld, zeer hartelijk ontvangst. Electriciteitsverbruik naar rato, zeer warm afwaswater, prachtig douchegelegenheid met muntjes, 50 eurocent per 5 min. En dan het in- en uitchecken! In 1 woord: fantastisch. Wij komen hier graag terug