@Gebbi100
- 2019
September 2026
2 foto's toegevoegd · 13 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Helaas waren er Roma aanwezig die overal afval achterlieten en hun vuile water overal lieten lopen; hun hond blafte ook constant. De vuilnisbakken puilden uit en de treinen maakten veel lawaai. De voetballers waren er tot na 22.00 uur. Al met al teleurstellend en walgelijk.
Januari 2026
We hadden gereserveerd en konden onze caravan na één dag verplaatsen. De staanplaatsen zijn wat krap, maar de afscheidingen maken het draaglijk. De douches waren drie van de vier keer dat we ze gebruikten koud… We hadden elektriciteit voor één dag voor €5, maar die viel steeds uit. Het stadje en de brug zijn makkelijk te bereiken en het is prima voor een paar dagen. Je kunt er ook gasflessen omwisselen.
Sitecode: 20676
We verbleven hier 3 nachten; de prijs-kwaliteitverhouding was prima voor €15 inclusief elektriciteit. Parkeerplaats 1 is goed, parkeerplaats 2 is momenteel niet beschikbaar en parkeerplaats 3 ligt achter de kade, waardoor je niets kunt zien. Bovendien rennen de Spanjaarden 's ochtends en 's avonds naar Club Náutico zonder zich ergens iets van aan te trekken... verder is het er rustig en is alles aanwezig. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen.
We zijn hier nu vier dagen en alles is prima. We hebben geen waterleiding of elektriciteit nodig. Het is 's nachts rustig. De wasmachines werken. Op 350 meter afstand is een Spar-supermarkt met alles wat je nodig hebt. Het is ongeveer 3 km door het natuurgebied naar het dorp en het strand, maar pas op – we kwamen plotseling drie wilde zwijnen tegen.
We verbleven hier 5 nachten. Het weer was wisselvallig, maar de camping droogde goed op. Een korte wandeling over de heuvel (ongeveer 30 minuten) brengt je naar het dorp en het strand. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. De wasmachines waren uitstekend. Tegenover de camping ligt een locatie waar privéfeesten worden georganiseerd, zoals bruiloften, verjaardagen, enz. Het kan er dus soms wat lawaaierig zijn... maar dat hoeft niet.
We verbleven hier drie nachten zonder elektriciteit. De wasmachines zijn erg gewild; met een beetje geluk kun je een droger krijgen, maar dat duurt erg lang. Er is een supermarkt op loopafstand. De eigenaren zijn erg behulpzaam. Ik zou de camping niet "mooi" noemen, maar hij is functioneel. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. De afval- en watervoorziening is goed en ruim. Afhankelijk van je plek kun je de weg horen, maar 's nachts valt het mee.
We verbleven hier twee nachten en hebben twee rustige nachten gehad. De douches waren 's ochtends warm, maar de temperatuur daalde later. De eigenaren waren erg behulpzaam en het oude centrum en de supermarkt zijn gemakkelijk te voet bereikbaar.
Let op, prijs per nacht 10 euro!
Wij verbleven hier 3 nachten en werden vriendelijk ontvangen. Goed startpunt voor Valencia. Bus stopt voor de deur en brengt u in 20 minuten naar het centrum. Wat echter niet acceptabel is, is dat kinderen tussen de stacaravans voetballen en de exploitant tolereert dit.