@Gebbi100
We hadden gereserveerd en konden onze caravan na één dag verplaatsen. De staanplaatsen zijn wat krap, maar de afscheidingen maken het draaglijk. De douches waren drie van de vier keer dat we ze gebruikten koud… We hadden elektriciteit voor één dag voor €5, maar die viel steeds uit. Het stadje en de brug zijn makkelijk te bereiken en het is prima voor een paar dagen. Je kunt er ook gasflessen omwisselen.
Sitecode: 20676
We verbleven hier 3 nachten; de prijs-kwaliteitverhouding was prima voor €15 inclusief elektriciteit. Parkeerplaats 1 is goed, parkeerplaats 2 is momenteel niet beschikbaar en parkeerplaats 3 ligt achter de kade, waardoor je niets kunt zien. Bovendien rennen de Spanjaarden 's ochtends en 's avonds naar Club Náutico zonder zich ergens iets van aan te trekken... verder is het er rustig en is alles aanwezig. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen.
We zijn hier nu vier dagen en alles is prima. We hebben geen waterleiding of elektriciteit nodig. Het is 's nachts rustig. De wasmachines werken. Op 350 meter afstand is een Spar-supermarkt met alles wat je nodig hebt. Het is ongeveer 3 km door het natuurgebied naar het dorp en het strand, maar pas op – we kwamen plotseling drie wilde zwijnen tegen.
We verbleven hier 5 nachten. Het weer was wisselvallig, maar de camping droogde goed op. Een korte wandeling over de heuvel (ongeveer 30 minuten) brengt je naar het dorp en het strand. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. De wasmachines waren uitstekend. Tegenover de camping ligt een locatie waar privéfeesten worden georganiseerd, zoals bruiloften, verjaardagen, enz. Het kan er dus soms wat lawaaierig zijn... maar dat hoeft niet.
We verbleven hier drie nachten zonder elektriciteit. De wasmachines zijn erg gewild; met een beetje geluk kun je een droger krijgen, maar dat duurt erg lang. Er is een supermarkt op loopafstand. De eigenaren zijn erg behulpzaam. Ik zou de camping niet "mooi" noemen, maar hij is functioneel. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. De afval- en watervoorziening is goed en ruim. Afhankelijk van je plek kun je de weg horen, maar 's nachts valt het mee.
We verbleven hier twee nachten en hebben twee rustige nachten gehad. De douches waren 's ochtends warm, maar de temperatuur daalde later. De eigenaren waren erg behulpzaam en het oude centrum en de supermarkt zijn gemakkelijk te voet bereikbaar.
Let op, prijs per nacht 10 euro!
Wij verbleven hier 3 nachten en werden vriendelijk ontvangen. Goed startpunt voor Valencia. Bus stopt voor de deur en brengt u in 20 minuten naar het centrum. Wat echter niet acceptabel is, is dat kinderen tussen de stacaravans voetballen en de exploitant tolereert dit.
Wij verbleven hier 3 nachten, 2 volwassenen en stroom niet op de eerste rij, 18 euro per nacht inclusief stroom, sanitair kunnen we niet beoordelen. Helaas kwamen er na regen enorme plassen... en ook de toegangsweg zat vol gaten.
Meer een natuurcamping met veel bomen, we hadden vrije kampeerkeuze en bleven 3 nachten. Met de ADAC kaart betaalden wij 18 euro per nacht inclusief stroom. Het sanitairgebouw werd elk uur schoongemaakt en de douches waren warm. Het is gemakkelijk om te voet naar de stad of het strand te gaan.
Ideaal voor een bezoek aan Porto. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en heel rustig.
We verbleven hier 3 nachten, een eenvoudige kampeerplaats met warme regendouches en elektriciteit voor 18 euro/nacht. Exploitant erg vriendelijk en behulpzaam. We stonden eerst voor het gesloten hek, maar als je aanbelt gaat het open. Maar het is nu gesloten van 30 december tot 2 januari 2025.
Wij hebben hier één nacht gestaan. Vanwege de kou was het water afgesloten. een prachtige plek die in de zomer veel mogelijkheden biedt. Het was ideaal voor ons op de reis naar het zuiden. Kosten per nacht 15 euro plus toeristenbelasting inclusief elektriciteit.
om Siena te bezoeken Oké. We liepen naar binnen, het duurde ongeveer 40 minuten. Sanitair was ok, hoewel de douche van mijn man niet warm werd. Vermoedelijk is er happy hour, maar de dame in de bar wilde daar bij het betalen niets van weten... alles was erg smal en soms steil. Wij zaten hier op 7,5 meter en dat kon nog. Plek 13 is ook iets ruimer dan plek 11 waar wij stonden. Na één nacht zijn we verder gegaan.
10 euro voor de nacht, sleutels sanitair moeten tijdens kantooruren ergens anders opgehaald worden voor een borg van 50 euro... wat een gedoe voor één nacht... dus geen sanitair! Er is een hondentrainingsgebied ernaast, het geblaf ging de hele middag door. 'S Nachts hoor je ergens beats hameren. Het is dus geen 10 euro waard, al het andere kost extra.
Zijn hier voor de tweede keer en zeer tevreden. Grote plaatsen met water, elektriciteit naar verbruik. Zeer aardige uitbater, sanitair schoon, broodjesservice ter plaatse. Stille plaats. Zou graag terugkomen.
Zeer mooie parkeerplaats, aardige beheerders, € 7 per nacht, V/E en vers water en elektriciteit beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Graag weer op elk moment.
mooie, rustige parkeerplaats. Alles wat je nodig hebt is beschikbaar, V/E, afval en vers water, evenals elektriciteit tegen betaling. De plek zelf is gratis. Het zou leuk zijn als er meer van dit soort plekken zouden zijn.