@Geert-VO
- 2019
Hartelijke ontvangst en een heel mooie en stille overnachtingsplaats tussen de wijngaard, bij valavond nog bezoek gehad van een familie everzwijnen, gepassioneerde uitleg gekregen van Kurt over de wijn en wijngaard en geproefd en aangekocht 👌Dankjewel voor jullie gastvrijheid.
Mooie goed onderhouden camperplaats, nette sanitaire ruimte en heel rustig , wandelpad loopt langs de camperplaats zo naar het centrum. Er is zelfs een bikewash aanwezig!
Rustig, goed onderhouden, mooie ruime plaatsen, topsanitair, zeer vriendelijk onthaal, gewoonweg top 👌
Heel vriendelijk ontvangen en alles is hier mooi aangelegd, rustige locatie en zeer ruime plaatsen(7), prachtig zwembad en sanitair is superdelux alsook de was en afwasruimte, wij hebben 40 € per nacht betaald begin juni, wel een E-Bike nodig , 4 nachten verbleven en met de camper tussendoor naar Pula , alles onder camerabewaking. Echt top 👌
Rustige camperplaats, wandelroutes en donkmeer kortbij wel een beetje vergane glorie rondomrond, verzorging voor de camper aanwezig maar helaas geen afvalcontainer(s) zou wel mogen voor een camperplaats.
Heel vriendelijke eigenaar, prachtig uitzicht over de wijngaarden en vallei en wat een rust , een 7 tal kilometer van Oingt, een Plus Beau Village dorp, goed te doen met de E-Bike, 5 € per nacht geen elektriciteit maar wel sanitair toilet(gratis) en douche (2€) dat heel nieuw is , een gratis wijnproeverij gehad en rondleiding in het leuke museum, geen lid meer van France Passion.
Hier wil ik camperaars verwittigen dat het echt niet aan te raden is met een camper boven de 6.5 m , de 90° bocht nemen om over de brug van de autostrade te geraken is een huzarenstukje op zich om geen schade te rijden. Het is ook duidelijk te merken aan de brug zelf dat er helaas al veel schade is gereden.😉
mooie camperplaats ... komen DAARVOOR steeds terug ... spijtig van het koude water en WIFI die niet werk ... ondanks meermaals melding hiervan
Vandaag voor de tweede maal deze plaats willen aandoen omwille van het uitzicht op de betere plaatsen maar ons ongeloof was groot toen we heel onvriendelijk ontvangen werden aan de receptie door de eigenaar , hij was nors en zelfs een vriendelijke vraag met een glimlach werd beantwoord door heel nors gedrag , hij wou zelfs ons niets te drinken geven omdat er geen personeel aanwezig was ,we hebben vriendelijk bedankt en tot nooit meer
Sommige camperplaatsen aan het water liggen lager dan de weg , wanneer het gras vochtig is geraak je moeilijk terug op de weg , menige campers zien sukkelen , en nogal gevaarlijk ook om van de berm af te rijden, vooral de plaatsen van 158 naar 150 toe . Verder nette sanitaire voorzieningen maar weinig wandeltrajecten .
Prima stadscamperplaats , super sanitair , prima aanleg , zeer rustig s' nachts en toch het mooie Middelburg super dichtbij , met de fiets een kleine 10 minuutjes , heel vriendelijke dames aan de receptie met veel uitleg over wat er allemaal te doen en te zien is. Prima fietsnet naar Vlissingen, Zoutelanden ,Veere , Domburg en nog zoveel meer . Wij komen zeker terug 👌
Heel ruime ,rustige en mooie camping , ruime plaatsen en het best onderhouden sanitair dat we tot nu toe al zijn tegengekomen , super ruime toiletten en doucheruimte . Heel vriendelijke eigenaars, mooie fietsroutes die perfect verbonden zijn met Belgisch Limburg. Wij komen zeker nog meerdere keren terug .
Mooie boerderijcamping , vriendelijk onthaal , zeer ruime plaatsen, heel rustig, heel verzorgd grasperk en zeer net sanitair. Superlocatie om met de fiets Sluis , Cadzand , Nieuwvliet , Knokke kortom de kustlijn te verkennen tot zelfs in Breskens.