@Geert-en-Claudine
- 2012
Mei 2026
Dankjewel Ronny voor het zeer aangename verblijf. We hadden problemen met de startmotor van onze camper. Ronny heeft voor ons een goeie garagist gezocht en gevonden. Super service! Zeker 5 sterren waard!
Zeer vriendelijke mensen, maar de info moet toch wel aangepast worden! Er is geen mogelijkheid om grijswater en Wc-cassette te ledigen. Verder is er ook geen drinkbaar water. Wat er wel is : toilet en douches .
Beste Ninka en Tim, wat een plek om tot rust te komen!!! .We waren maar van plan om 2 nachten te blijven maar het waren er 5! Beste campervrienden zoek je een rustige plaats, midden in de natuur, dan ben je bij Tim en Ninka op de juiste plaats. Nogmaals bedankt Tim om ons te redden uit de zeer benarde situatie!! 😉😁
2021
Wie houdt van rust en stilte is bij Capricornus op het juiste adres. Zeer vriendelijke mensen, top locatie!!! En zoals eerder vermeld, gelegen op wandel- en fietsnetwerk via gratis app. Go Ostbelgium.
3 foto's toegevoegd · meer dan 5 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

2020
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Rustige camperplaats, mooi uitzicht, op wandelafstand (200m) van winkeltje, bakker en keurslager. Mogelijkheid om op gras/asfalt te staan. Camperplaats ligt op het fiets- en wandelnetwerk (tussen knooppunt 96-97). Verschillende bierroutes in de omgeving. Een pintje in d’Oude Smisse smaakt!!
Top locatie, ligging op een fietsknooppunt, rustig, mooi zicht, ruime Camperplaats, vriendelijk onthaal. In één woord TOPPIE!!! Proficiat aan de uitbaters. Komen zeker nog terug!!
2019
Sitecode: 20785