@GeertJeff
redelijk drukke plek. ideaal voor bezoek centrum en even in het water te gaan. geen voorzieningen. omgeving zou beter ingericht kunnen worden voor de massa toeristen die hier komen.
prima heerlijke rustige plek op groot grasveld. kortbij strand om te zwemmen.
prachtige gratis plek. wel geen voorzieningen. wij twee nachten hier gebleven omdat het er zo mooi is. met de fiets naar Stavanger 11km goed te doen. Mooie stad.
prima gratis plek. rustig en sanitair voorzien.
prima plek om te overnachten. wij hadden jammer genoeg slecht weer. Hierdoor niet ten volle van alles kunnen genieten en dan is de plek wel duur natuurlijk. shuttle service naar station is overdreven duur 275 nok enkel heen. je kan beter zelf naar station gaan en dat parkeren op parking enkel bij zone mit afgift.
prima plek maar eerder voor gezinnen met kinderen. te duur als je niet van de faciliteiten gebruik maakt
prima plek in de natuur. sauna tussen 18u en 21u in gebruik met afkoeling in rivier
mooie locatie aan het water. mooi winkelcentrum. kortbij de stad.
prachtig aangelegd. mooi uitzicht. rustig gelegen.
goede camping. redelijk druk maar mooi gelegen aan het water. sanitair ok
mooie camping. heerlijke douche, wel betalend. proper sanitair. niets gevonden voor toilet en water uitsteken laten.
mooie rustige locatie. wel wat wind.
mooie locatie, rustig. heerlijk gaan eten bij Griek olympia.
Rustige plek, nog plaats zat nadat de vorige volzet was in Millery. Ideaal voor laat aan te komen en ‘s morgens weer verder te trekken.