@GeertVersleijen
- Fiat Burstner T625
- 2002
- Ander
Juli 2026
Redelijk camping. Super vriendelijke medewerksters. Campeerplekken zijn best ruim, en enkele waren met schaduw. Het ziet er allemaal netjes en schoon uit. Het sanitair is wat verouderd maar wel schoon. De prijs voor 1 nacht was € 50.85 en dat is toch echt aan de hoge kant en we zaten nog niet eens in het hoogseizoen, dus dit doen we nooit meer. Verder hadden ze ook geen wifi wat tegenwoordig eigenlijk heel normaal is omdat wel te hebben.
Prima camping. Ontvangt bij de receptie was erg vriendelijk en behulpzaam. Op de camping liggen mooie ruime vakken die vlak zijn, en waar bomen de zon een beetje tegenhouden. Geen problemen met wifi. Sanitair en zwembad erg netjes en schoon. Leuk restaurant en het eten prima. Alleen 2 kleine minpuntjes. De korting NKC kennen ze niet en wij hebben nu € 34.48 voor 1 nacht betaald voor camper en 2 personen all incl.
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Juni 2026
Wat een fijne camping en zo goed onderhouden en vooral ook schoon en mooi zwembad. Helaas hadden we maar voor 1 nacht geboekt omdat we met de camper verder gingen reizen en dit een tussenstop was. Super vriendelijk personeel. Ga een stukje wandelen en ontdek hoe mooi de omgeving is De omgeving werd extra flink aangepakt omdat Tour de France binnenkort ook door Sazos komt. 1 ding is zeker.. wij gaan er zeker nog een keer naar toe.
Super vriendelijk ontvangst ,in het Engels aan de receptie. Na div plaatsen door gekregen en bezicht te hebben, terug naar de receptie en de plaats door gegeven die we graag wilden...tevens kregen we bandjes voor het zwembad Sanitair zag er top uit met ruime douches met een wastafel met spiegel in de zelfde ruimte die je voor je zelf ter beschikking hebt. Zeer geschikt voor kinderen. Voor 1 nacht inclusief stoom ect.. hebben wij €26 betaald.
6 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Nou deze camping krijgt van ons een dikke 10. Wat een super ontvangst terwijl wij eigenlijk te laat waren, maar we mochten toch op één van de plekken die nog niet bezet waren gaan staan met de camper en morgen regelen we wel de rest zegt de eigenaar. Natuurlijk nemen we dan een plek met uitzicht op een stromend beekje met daar achter veel natuur en bos. Het sanitair gebouw was op plaatsen wat ouder maar het zag er allemaal picobello uit.