@GeertjanHeidekamp
- 2016
September 2026
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Sitecode: 198173
Slechts 2 toiletten maar voor het beperkt aantal campers voldoende. Winkel, restaurants en heel veel wandelroutes op loopafstand. Leuk om Almabtrieb te bezoeken als je er op het juiste moment bent
2 foto's toegevoegd · 19 dagen geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 21 dagen geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 25 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Sitecode: 196567
De camping heeft een heerlijk afgebakend stuk zee waar je in kan zwemmen. Diverse trappen om er makkelijk in en uit te kunnen. Erg mooie zonsondergang en prima restaurant. Alleen op zaterdagavond is het geluid van de disco aan de andere kant van de baai tot 3 uur 's nachts echt vervelend. De zoutpannen bij Seçovlje zijn bijzonder om te bezoeken en 1 van de weinige parkeerplaatsen waar een camper mag staan.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 30 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Er zijn 3 sanitair gebouwen. 2 hele slechte zoals al vaker beschreven en 1 (de grootste) hele mooie/nette. Soms een rij bij douches maar wel lekkere douche. Hele mooie fietsroute naar Bohinj. Daar vlakbij zit de erg mooie Mostinakloof. Als je niet gereserveerd hebt en dus in zone B komt is het handig op tijd te zijn. Alles staat door elkaar. als je laat bent moet je hem ergens tussen proppen en hopen dat er nog een stroomaansluiting vrij is.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Voor 2 nachten 2 personen met stroom betaalden we 74€. Een prima prijs. Sanitair is beperkt: geen wastafels en heel krappe douches. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Camper plekken zijn erg klein. Verder op het terrein zijn ruimere plekken die ik een volgende keer zou doen. Uitstekende camping om Bled aan te doen (ook met e-bike).
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima overnachting camping. Voor 1 nacht zonder stroom betaalden we 18€. Lekkere douches. Camping niet bereikbaar per telefoon of mail. Receptie pas open vanaf 1700.