@GeertjeAppel
Gisteren
Een locatie beoordeeld · ongeveer 13 uur geleden
Prettige camping die wat weg heeft van een Franse 'camping municipal', aan voetbalveld waar ook op getraind wordt. Het sanitair is wat verouderd maar wel schoon en op zo'n 100 meter van het camping veld. Douches zelfs op 200 meter. De prijs is wel aan de hoge kant (35 € per nacht, all in). De beheerder is heel vriendelijk en de kiosk en broodjesservice zijn handig. Mooie omgeving om te fietsen of wandelen.
April 2026
Heerlijk plekje van waar je zo de Sallandse Heuvelrug op wandelt (of fietst). Heel vriendelijke eigenaar die zelfs paaseitjes kwam brengen. Horeca en winkel op loop/fiets afstand.
Heerlijk groen en rustig plekje met vriendelijke ontvangst. Mooie uitvalsbasis voor wandelen of fietsen in de Biesbosch, bezoek aan Dordrecht of zelfs Rotterdam (met waterbus) of Kinderdijk. Winkels en restaurant op loopafstand.
Lieve kleine camping, met mooie ruime plekken, met vlonders. aardige en behulpzame eigenaar. prima sanitair, erg netjes, hoogstens met als elders in Noorwegen een beetje weinig in aantal. goede uitvalsbasis voor wandelen, vissen of varen
wij hebben hier vandaag ons grijs water geloosd, dat was gratis. volgens mij kan je ook drinkwater innemen, maar dat hadden wij niet nodig.
Sitecode: 81952
Op zich een prima vlakke plek op asfalt, er zijn 13 plekken. Verder nette camping met huisjes en tentplaatsen. Sanitair is schoon, maar veel te weinig voor de omvang van de camping. Daarnaast zijn er voor de vrouwen alleen twee gezamenlijke douches, die bovendien nog zonder haken en rekjes erg spaarzaam zijn ingericht. Dat in combinatie met de forse prijs, 425NOK, geeft ze niet meer dan 3 sterren
Schitterende plek aan zee met design picknick tafels en toiletgebouw (wel erg warm als de zon er de hele dag op staat). Vlakke plekken (asfalt). De weg is 's avonds en 's nachts rustig, dus daar heb je weinig last van.
Vooral een doorreis plek. Veel ruimte, 2 reguliere wc's, picknicktafels en cassette automaat. Maar wat lawaaiig aan doorgaande weg en amper uitzicht.
Onbemande camping, online boeken of eigenaar bellen. Niet gezellig (direct aan V17), wel mooi gelegen en redelijk nette plaatsen (niet helemaal vlak) en enkele bankjes en picknick plekken. Sanitair is schoon, maar bijzonder: slechts 1 toilet en een groeps doucheruimte met 6 douches
Sitecode: 11914
Geweldig uitgeruste gratis CP: gewoon toilet, service punt voor grijs en zwart water, picknick plekken en mooi gelegen aan fjord (op zee niveau)