@Geertruidus

2018

Mooie camping met fijne Nederlandse beheerders (Nico en Marlies) die er alles aan doen om het je naar je zin te maken. Prachtige omgeving. Wij stonden aan het meer. Bij de receptie kun je lekkere frites en snacks bestellen. De douches gaan met een pasje. Fietstocht gemaakt naar veerpont in Hofnäs (16km e.r.). Heuvelachtig, maar met e-bikes goed te doen. Een camping om terug te komen!

Een fijne no-nonsense camping waar het goed toeven is. Wij verbleven hier 2 nachten. Het sanitair is bijzonder, het zijn complete "badkamers", wel gedateerd maar heerlijk warm water. Het fietspad loopt rond het meer en als je vanuit de camping links af slaat is het dorp binnen 4 km te bereiken. Bij de camping is ook een restaurant waar je goed kunt eten. Men is heel vriendelijk en bij vertrek kregen wij nog een leuke attentie mee.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sitecode: 19674

Wij stonden hier in mei 2023 gedurende 8 nachten op deze minicamping en het was fantastisch. De beheerders Jan en zijn vrouw Mirjam runnen de camping met veel passie en liefde en zij doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken! Het nieuwe sanitairgebouw is prachtig en wordt dagelijks keurig schoon gehouden. De stroomvoorziening is op elke plek 10 Amp. Op fietsafstand liggen o.a. Middelburg, Vlissingen en Veere.

Wij stonden hier met onze buscamper van 28 juli tot 2 augustus 2022. Wij werden heel hartelijk ontvangen en het verblijf was uitstekend. Het sanitair was schoon. De camping is een perfecte uitvalsbasis voor het maken van mooie fietstochten. Een aanrader!

Wij stonden hier van 18 tot 24 augustus 2021. Prachtige nieuwe camping met ruime plaatsen. Zeer betrokken eigenaren. Sanitair nieuw en super schoon. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten en een bezoek aan Breskens en Vlissingen (met veerboot). Komen zeker terug!

Wij verbleven hier van 31 mei tot 7 juni 2021 en stonden met onze camper op een comfortplaats. Alles perfect, schoon sanitair en goede WiFi. Ook het restaurant heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Fietsen met onze elektrische vouwfietsen naar Noordwijk, Katwijk en Leiden was goed te doen. Al met al een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Wij hebben hier gestaan van 10 tot 17 mei 2021. Wij stonden met onze buscamper op een comfortplaats. Perfecte camping. Water op de plaats en 16A stroom. Uitstekend sanitair. Vriendelijke bediening en Brasserie 'Turfke is een aanrader.

Prachtige plek en zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Alles perfect schoon. Dichtbij het centrum van Stadskanaal. Het hek kan ''s nachts op afstand worden geopend na een telefoontje. De GPS coordinaten kloppen niet in de NKC app. Dit moet zijn: N 52.990476 N 52°59'25,71265" E6.941448 E 6°56'29,21376"

Nieuwe, ongelooflijke mooie, camping met alle luxe. Uitermate vriendelijk personeel. Sanitair is prachtig en voldoet aan 5 sterren norm. Restaurant is ook perfect. Camping ligt direct aan zee. Er is ook een prachtig groot zwembad met poolbar. In hoog seizoen betaal je de hoofdprijs, maar daar krijg je dan ook iets prachtige voor. Wij stonden hier van 22-07-2019 t/m 1-08-2019

Sitecode: 22091

Prachtige plek bij kasteeltje. Mooi wandel/fietspad naar dorp dat op 1,5 km afstand ligt. Een plek om terug te komen. Gezellig barterras. Water en elektra op elke plek. Sanitair ok. WiFi is goed

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima camping, prachtige plek op loop/fietsafstand van centrum Avignon. Goed restaurant. Vriendelijk personeel. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Wij hebben hier eind mei 6 dagen gestaan. Een plek om terug te komen!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prachtige camping, geen overlast gehad van verkeer of muziek. Eigen douche en toiletruimte naast de camper! Fietsen naar Cáceres was voor ons geen optie, met de bus is er een prima verbinding.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij staan hier nu voor de 2e nacht en blijven langer. Het is echt een plek om tot rust te komen en de prijs, incl. stroom was voor ons als senioren € 5,-- per nacht! Het dorp is leuk en op loopafstand vind je restaurants en een supermarkt. Houd wel rekening met de openingstijden, deze zijn van 09:00 tot 13:00 en van 15:00 tot 18:00. Voor de loopdeur krijg je een pasje.

Mooie camperplaats, we stonden hier 4 dagen van 29 juni tot 3 juli 2018. Alles is goed voor elkaar en het is schitterend om langs de Rijn naar Koblenz te fietsen (8km).

Prachtige schaduwrijke plekken, vlakbij centrum en het strand. Aardige eigenaresse.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Je kunt hier alleen vuil water lozen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij stonden hier van 23-30 maart 2018. De ontvangst door Yann was zeer hartelijk. Het is een goed verzorgde camperplaats en men doet alles om het je naar je zin te maken. Een supermarkt is 10 minuten lopen en op een afstand van 5 minuten lopen zijn er 2 restaurants. Het niet aanwezig zijn van toiletten is een minpuntje, anders zouden we deze accommodatie een 10 geven.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek, om om langer te staan. Ontvangst allervriendelijkst. Goede mogelijkheden om met de fiets naar Malaga te gaan of via het fietspad in oostelijke richting langs de boulevard en de verschillende dorpjes, prachtig! Weinig douches, maar de douche in de camper was ok. Wij waren hier vanaf 21 maart 2018 voor 3 dagen, een aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Arrogante ontvangst, echt een camping voor overwinteraars. Sanitair ok. Wij waren hier 19-03-2018. Let op afrekening voor stroom, wij betaalden teveel.

Plek was mooi, sanitair ok, drukke straat. Wij stonden hier op 18-03-2018

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij stonden hier op 17-03-2018. Grond was erg drassig, restaurant was niet open. Uitzicht op Loire was mooi.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prachtige doorgangsplaats aan de Moezel. Wij waren hier op 16 maart 2018. Geen overlast van verkeer ervaren.