@Gejan
- 2005
Mooie plek maar we zijn s nachts om 01:30 uur vertrokken dit langdurige overlast van een groep dronken en baldadige jongeren.
Goede plek voor een overnachting, water en stroom voor een paar euro. Tankstation aan de overzijde wordt gesloopt c.q. gerenoveerd. Loopafstand naar het plaatsje.
net van de grote weg af. naast stromend beekje. per persoon €7,-- voor camper €5,--. wij 2 pers. €19,-- incl stroom, wc / douche, lozen/ in nemen water, toilet cassette, wasmachine gebruik en keuken gebruik. Geen gebruik gemaakt van de bar.
Helaas, deze CP is gesloten.
Helaas, deze CP is sinds 22 februari dicht Het informatie centrum kon ons niet vertellen hoe lang deze gesloten is. Geen alternatief, kleinere campers parkeren nu in de woonwijk.
Prima plek en een leuk dorpje. Inderdaad voor 8 plaatsen gratis stroom. Vrijdag ochtend is er op het plein naast de CP een bescheiden marktje met o.m. een groenteboer en een tentje dat heerlijke gegrilde kip verkoopt. Een aanrader
Er is volgens mij een nieuwe locatie als CP gekozen. Bij het oprijden van het terrein moet je gelijk de eerste afrit nemen. Mooie plek, prachtig uitzicht,, 6 plaatsen en mogelijkheid voor water en vuil water en cassette lozen. Helaas is de kraan om water bij te vullen niet voorzien van een aansluiting voor de slang. Lastig, je hebt ongeveer 10 minuten op water in te nemen, met een gieter dus.
mooie en rustige camperplek. Vriendelijke en behulpzame havenmeester. Inmiddels is er ook de mogelijkheid om stroom te gebruiken, zonder extra kosten. Wij hebben hier heerlijk gestaan en als we weer in de omgeving zijn, komen we zeker terug
Mooie plek, ideaal vertrekpunt voor een fiets verkenning door de omgeving. En 's morgens staan er verse eitjes klaar. Prachtige en nette CP, we komen zeker terug.
Goede plek voor wandelaars, fietsen of kanoën. Heerlijk rustig en lekker gegeten in het restaurant, eenvoudige kaart naar goede keuken.
Aardige plek, inderdaad in het centrum. De prijs is echter niet correct. De dagkaart kost 8,50 maar dat is voor een kalender dag. M.u.v. zondag houdt dat in dat je de volgende morgen weer een dagkaart mag / kopen. Kortom, voor een overnachting betaal je 17 euro. Dat is best veel voor deze CP.
Rustige pl EK op departing van de groeps accomodatie. Langs de "oude" Dedemsvaart en tussen de spoorlijn en autoweg. Accomodatie was gesloten. Ondanks de autoweg en de spoorlijn een rustige plek. Inderdaad, 5 euro in de brievenbus 😉. Prima voor een overnachting.
We waren hier op de eerste dag dat deze CP open was. Een mooie en rustige plek, tussen de akkers. Super vriendelijke mensen en een perfecte uitvalsbasis om per fiets dit stukje Zeeuws Vlaanderen te ontdekken. Vlakbij de Westerschelde.
Hulst is een mooi stadje en voor een bezoek hier practische CP's. Loopafstand van het oude centrum en vlakbij een grote supermarkt. Buiten de vuilnisbakken geen voorzieningen maar wel een rustige plek. De klokken beginnen pas om 07:00 uur. Ook een goede uitvalsplek voor fietsen en wat langere wandelingen.
Nette CP. Zeer goed en lekker eten in het restaurant.
Mooie rustige locatie. Vlakbij de ingang van de school maar daarvan weinig "overlast" van ondervonden. En de bakker dichtbij.
Hebben hier gestaan op 11 november. Aardige plek, wel veel overlast van scheurende motorfietsen en auto's. Zodanig dat de camper bekogeld werd met rondvliegende stenen. De jongeren hadden geen boodschap aan verzoeken - van o.a. Spaanse camperaars - om het rustig aan te doen. Was tevens een ontmoetingsplek / hangplek van jongeren uit de omgeving. Voor geen plek om naar terug te gaan.