@Gejan
- 2005
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Een te dure plaats, het is er niet schoon. Een slecht visitekaartje voor de stad, de service plek is ronduit smerig, een broedplaats voor bacteriën.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Rustige en prima plek voor een overnachting(en). Echt basic maar wat wil je voor de €10. Rust en ruimte😉
Mooie plek maar we zijn s nachts om 01:30 uur vertrokken dit langdurige overlast van een groep dronken en baldadige jongeren.
Goede plek voor een overnachting, water en stroom voor een paar euro. Tankstation aan de overzijde wordt gesloopt c.q. gerenoveerd. Loopafstand naar het plaatsje.
net van de grote weg af. naast stromend beekje. per persoon €7,-- voor camper €5,--. wij 2 pers. €19,-- incl stroom, wc / douche, lozen/ in nemen water, toilet cassette, wasmachine gebruik en keuken gebruik. Geen gebruik gemaakt van de bar.
Helaas, deze CP is gesloten.
2023
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Helaas, deze CP is sinds 22 februari dicht Het informatie centrum kon ons niet vertellen hoe lang deze gesloten is. Geen alternatief, kleinere campers parkeren nu in de woonwijk.
Prima plek en een leuk dorpje. Inderdaad voor 8 plaatsen gratis stroom. Vrijdag ochtend is er op het plein naast de CP een bescheiden marktje met o.m. een groenteboer en een tentje dat heerlijke gegrilde kip verkoopt. Een aanrader