@ge-ke

- 2026
- Mercedes
- Integraal
Juli 2026
Dit is een goede doelmatige CP maar geheel sfeerloos. We hebben niemand gezien of gesproken. Helaas, maar passend bij een bedrijf, constant lawaai van een airco of ander apparaat. Goed voor een nacht en dan weer verder.
Juni 2026
Sitecode: 20537
Dit is een perfecte camping. Alle lof voor aanleg en onderhoud van de camping. De schoonheid van het toiletgebouw en verder netjes met veel groen en daardoor veel schaduwrijke plaatsen die we ook echt nodig hadden. Het is een voorbeeld camping die ook nog eens niet duur is en in een prachtige omgeving ligt. Tip : dagtocht naar Borkum.
Fijne kleine camping met heel vriendelijke eigenaren. op de camping een mix van bijzondere oude standplaatsen en andere kampeerders. Fantastisch mooi en zeer schoon sanitair. Overal is aan gedacht ook om het schoon en netjes te houden. Broodjes aan de deur. Aan het meer en mooie fietsmogelijkheden in een gebied van de Havel met dus veel water en watersport mogelijkheden.
Maart 2026
Ook wij vinden dit een TOP camper plaats. Heel veel pluspunten die allemaal al geschreven zijn. En het belangrijkste is de gastvrijheid van de cp eigenaren en de landelijke rust. Begin maart en dan helemaal vol geboekt wil wel wat zeggen. We hadden het weer natuurlijk enorm mee. GeKe
Het is een heel mooie plaats als je van schepen en water houd. Vooral als je vooraan staat. Faciliteiten zijn prima en veel fiets en vaar mogelijkheden ook met de veerboot. Op de prijs moet je niet letten alleen het heerlijke van de plaats aan zo’n mooi water en daarvan genieten.
Wat een heerlijke plek deze camping met de prachtige ruime en ruimtelijke camperplaatsen. s’Avonds waxinelichtjes aan en leuke sfeerverlichting. Deze campinguitbaters weten wat gastheer en gastvrouwzijn is. Ook is alles zeer schoon en netjes en goed onderhouden kortom het is hier geweldig. De omgeving is dat ook, rustige fietspaden door prachtige natuurgebieden, water om op te varen etc, en leuke dorpen en steden. Je verveelt je geen moment. GeKe
Prima camping. Voor een of twee nachten. fietsen langs het Canal de Bourgogne. Schoon sanitair.
Prima camping. Heel rustig. Alleen kampeerders zoals campers, caravans, tenten etc. Aan het Canal de Bourgogne mooi, om langs te fietsen. Sanitair keurig. Je krijgt een sleutel om ‘s avonds en ‘s nachts het sanitair gebouw te gebruiken. Bakker in het dorpje.
Sitecode: 101912
Dit is een top camperplaats. Echt alles ok op de plaats zelf. Alleen echt heel jammer dat de tegenovergelegen kampeerboerderij de hele dag schreeuwende en gillende kinderen herbergt. Je kunt ook niet gemakkelijk achteraan gaan staan want met je elektriciteit zit je vast aan je plaats met je nummer en chipkaartje. Jammer. Verder absoluut geen klachten. GeKe
Heel fijne gezellige camping. Mooi gras. Keurig sanitair en vriendelijke beheerster. In het midden van de camping een restaurant wat veel gezelligheid geeft. GeKe