@Geloof
Augustus 2026
Ik kan niet begrijpen dat er nergens melding gemaakt word door zowel de eigenaren als de bezoekers dat dit een camping is voor alternatieve personen. Wij hebben nog nooit zo een zeik camping mee gemaakt als deze. Absoluut geen aanrader, en dan ook nog veeeel te duur voor wat ze te bieden hebben. De kippen, konijnen en eenden lopen los over het terrein wat de hygiëne niet echt tegemoet komt. Kortom geeen aanrader.
2021
een aantal dagen hier gestaan, mooie camperplaats, van alle gemakken voorzien, in een mooie omgeving en voor een hele mooie prijs. vriendelijke eigenaren welke elke avond even een ronde doen, en praatje maakt, en ook deze vrijdagavond heerlijke Limburgse vlaai bij de koffie. Wat ons betreft een dikke aanrader.
schitterend mooie plek bij de jachthaven, met hele mooie fiets routes in de omgeving. hier moet je eigenlijk alle vier jaargetijden een keer komen, zodat je van de natuur in alle stadia een keertje kunt genieten. het complex zit op dit moment midden in een hele grote verbouwing, maar daardoor is het zeker niet minder genieten. De sanitaire ruimte is vandaag voor het eerst in gebruik gesteld, heel erg mooi gemaakt allemaal, en gratis te gebruiken
2019
Leuke minicamping, met een aller aardigst ontvangst, schoon sanitair, en gelegen in een prachtige omgeving.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.