@Geluk
Wij staan hier nu twee nachten. Geen politie gezien Super mooi winkelcentrum, als je van shoppen houd kom je hier aan je trekken. Het is een parkeerplaats, zonder voorzieningen eventueel toilet in het winkelcentrum
op dit moment is naast de officiële camperplaats niet mogelijk om te overnachten zie vertaalde folder die je tussen je raam krijg als je naast de camperplek gaat staan Beste reiziger, wij informeren u dat u zich op een ONGEOORLOOFD terrein bevindt voor kamperen en overnachten. Er is een speciaal aangewezen terrein voor campers, aangegeven en gereguleerd. Wij verzoeken u dit terrein uitsluitend te gebruiken voor overnachtingen. Indie
Goede bus / grand taxi verbinding naar Essouira Bus 8 DH pp enkele reis Grandtaxi 100DH per taxi enkele reis Vanaf de grote parking waar de kamelen en paarden staan
is er iemand die in februari op deze plek gestaan heeft. of is deze plaats definitief gesloten Wij willen er volgende week heen. Wat is eventueel het beste alternatief ?
De CP is goed verzorgd Wij kwamen voor het pinksterweekend aan. Wat blijkt vier plaatsen open en volgens de automaat vol. Tot de volgende morgen nog steeds twee plaatsen leeg. Of de automaat werkt niet goed. Of vrienden houden de plaatsen bezet Wij denken het laatste. Voor de CP kun je ook staan en dat hebben we gedaan. Zou goed zijn dat de gemeente de automaat anders instelt waardoor deze trucjes niet meer uitgehaald kunnen worden
Sitecode: 20935
Na vele jaren met veel plezier op deze camping gestaan. Ondanks een bezetting van 30% werden we in de middag om 16.00 uur niet toegelaten We konden de volgende dag terug komen om 9 uur. Voor 1 dag overnachting word je niet toegelaten De receptie is open om van 9 tot 15.00 uur. Een dag van te voren betalen. Het is een gemeenten camping dus ze maken zich niet druk. Terwijl de privé campings wel vol stonden in Tiznit
Een plek om goed te overnachten. maak ook eens een mooie wandel of fiets tocht langs de mooie boulevard aan de rivier
Helaas heeft Maassluis zich uit de markt geprijsd. Met de pinksterdagen variërend van 0 tot 3 campers terwijl Hoek v Holland/Spijkenisse vol stond. Een camping is goedkoper in het voor en na seizoen . met een ACSI kortingskaart Grote plaatsen en alle voorzieningen. Gemeente Maassluis doe er iets aan. Als je camperaar/toeristen gastvrij wilt ontvangen
Plaatsen van 3 meter breed Je kunt net je deur open doen. Een echte parkeerplaats Drinkwater 0,50€ Staanplaats 25€ In Corona tijd plaats 1/3 afgesloten Bezoek aan de binnenstad vanaf je staanplaats een 10
Een camperplaats die de eerste prijs kan winnen, omtrent de beste camperplaats van België. Mooie ruimen plaatsen met gras en voor de camper grind. Vriendelijk onthaal. Alles klopt proficiat
Hoe moeilijk kan het zijn om camperaars te ontvangen. Eerst bellen dan mailen dan een invulformulier invullen, wachten of je geaccepteerd word. Bij aankomst sms sturen dat je gearriveerd ben Een plaats nummer word je toe gewezen. Bij voorstel voor een ander nummer word niet gereageerd Want er zijn maar 2 plaats nummers waar je mooi staat Is toch de vraag als er geen camper te bekennen is op de camperplaats waarom zo moeilijk doen. We vertrokken
Geen service meer, water en grijs en zwart water Alles is weggehaald Nu een parkplaats voor auto’s Wij hebben er overnacht met 7 andere campers
Sitecode: 19509
Nette kale camping Stuift behoorlijk bij wind. 40 Camperplaatsen Niet overal satelliet ontvangst
Sitecode: 19523
Ruime camping Mooie Kasba En een mooi Palmers . Geen winkels in de buurt zorg dat je voldoende bij je hebt. Warme douches 65 Dh zonder stroom
Sitecode: 19656
Mooie camping Maar je staat erg nauw daarom een 6
Sitecode: 19770
Nette camping . Warme douche even vragen of de hout gestookte boiler aan kan. Makkelijk aan de doorgaande weg. Wel iets gehorig van het verkeer.
Alles gemoderniseerd Alles klopt.
Camperplek was 18 november 2019 gesloten Er is een wasmachines gebouw bijgekomen Of deze plek nog open gaat valt te bezien. En als deze nog open gaat word het een stuk kleiner
Sitecode: 19999
Enige camping bij Marrakech met goed openbaar vervoer 5DH p.p met bus 25 of 251 Jamaa El Fma per half uur of gezamenlijke lijn grand taxi die regelmatig langs komt. Camping is netjes en onderhouden Wilt u een persoonlijke taxi 250 DH retour voor taxi
15 euro staat niet in verhouding wat geleverd word. Plaatsen van 5 meter breed. Alleen schoonwater, toilet legen, grijs water legen.
Helaas nu 11 euro al incl. Duur voor een camperplek van 8 m bij 5 meter
Goede overnachtingsplaats plek Alle faciliteiten 7 euro overnachten 2 euro stroom 2 euro douche 4 euro wassen 3 euro drogen 1 euro WiFi of alleen service water grijs en toilet legen 2 euro sleutel bij de kassa halen
Geweldige plek. Tip voor legen toilet Via de App HogeNood kunt u alle openbare toiletten van Maassluis en Nederland vinden.
Begrijp niet waarom deze plaats beoordeeld word met een 5. Heel mooie overnachtingsplaats plaats mooi uitzicht. Plaatsen zijn 8 bij 4 meter. Campinggedrag niet toegestaan!
Alleen incl stroom 85 DH . Maroc telecom of Meditel geen internet. WiFi camping werkt niet of heel langzaam. Hotel complex mooi camping matig
Parking geen luifel of stoelen buiten . Voor de rest netjes . We zijn naar Camping Vizmar excl stroom 7 euro incl stroom 10 euro gegaan voor 0,70 euro luifel uit en Rn stoelen buiten
Ligging een cijfer 9 Camping ligt direct aan zee Voldoende inkopen doen er is niet veel te krijgen in de buurt Camping geeft een wat verwaarloosde indruk Laagseizoen kost 11,45 euro incl stroom
Zijn er 28 september 2015 geweest. Meer een camper parking geen luifel uit en stoelen buiten. Voor langere campers dan 7.50 meter zijn de wegen erg smal in de stad en het indraaien bij camperparking zal ook niet makkelijk zijn . Leuke boulevard en treintje
De ligging is super. De toegangsautomaat werkt niet naar behoren. Het invoeren van je kenteken geeft problemen. Er zijn vanmiddag zeker 10 campers weer weg gereden. De toetsen om je kenteken in te voeren moet met een bepaalde hardheid getikt worden Dan kan het op een gegeven moment lukken.
Mooi terrein. Alle voorzieningen, rondje om het Zuidlaardermeer met fiets is echt aan te bevelen. Zuidlaren 1,5 km . Genoeg winkel en restaurants. Vriendelijk ontvangst 11 euro zonder stroom.