@GenGBr
- 2020
rustige camping met op 9/7 nog heel weinig bezetting. laats zelf uitzoeken. Maaien want hoog gras. Sanitair is schoon en er is toiletpapier(uitzonderlijk voor Corsica)maar geen haakjes. Zwembad is veel te warm water. Op dinsdag menu geroosterd varken gegeten bij het restaurantje. was prima. Je kunt vanaf de camping binnendoor naar strand lopen in 10min dus goed te doen. Fietspad langs de straat naar dorp (niets bijzonders) en naar strand.
prima voor een kort verblijf. mooi fietsen in omgeving, en strand dichtbij. Geen luxe maar goed en schoon sanitair. Voor kinderen niet veel te beleven.
Sitecode: 72058
rustige, zeer schone kleine camping. WiFi prima. Arco mooi stadje met veel fietspaden. richting Dro prachtig fietspad, verderop naar het meer wel steiler maar met ebike ook goed te doen. Op de camping nog klein barretje en broodjesservice dan 5*. Wel even vooraf bellen voor plek want in september nog steeds druk.
onderweg naar Italië hier 1 nacht gestaan op parking voor de ingang (€16) niet ver van de snelweg. Bij de receptie is kleine eetgelegenheid, was prima behalve de koffie. Broodjes op bestelling. zwembadje zat weinig en heel vies water in. wordt denk ik niet meer gebruikt. Er was nog volop plek op de camping. Sanitair is goed.
Verwacht geen luxe (kun je ook niet verwachten voor €18 p.n. in julvoor 2 pers. +elect.)maar prima camping om paar dagen te staan. Lekker zwembad (gratis) op de camping waar ook buitenstaanders tegen betaling in kunnen. 1e sanitair blok is schoon maar niet altijd warm water. Prachtige omgeving ook om te fietsen!Mont Ventoux maar ook andere aangegeven routes. fietspad naar dorp en intermarche. 1,5km. geen broodjesservice.
vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen in de schaduw(zelf uitzoeken) Sanitair prima schoon en fijn zwembad. winkel 2km richting st Aygulf en strand via fietsbaan naast rijbaan. ook naar Roquebrun fietsbaan. leuk plaatsje! met de fiets naar les Issambres via D8. wel klimmen maar met ebike goed te doen. vandaar met Ferry bateau verte naar st Tropez.
Het uitzicht (nr 83) is prachtig! ook handig het persoonlijke aanrecht bij de plek. Zwemmen in zee dan waterschoenen wel handig. Met de fiets naar Ciotat is wel eerst langs drukke weg. In Ciotat hebben we boottocht calangues gemaakt. is leuk om te doen. Sanitair is schoon en vinden wij goed genoeg. Je bent in Frankrijk. Verder geen faciliteiten op de camping wel aardige ontvangst en veel uitleg. Cash only!
camping met lekker zwembad om even af te koelen. Aangegeven fietsroute van 22km gefietst; is leuk om te doen. Tulette is 2 km op de fiets en hier paar restaurantjes. 1x op de camping gegeten. was niet bijzonder.
onderweg naar het zuiden hier 1nacht gestaan. Rustige kleine camping met eenvoudig minimaal sanitair (1 dames/heren toilet) Vriendelijk ontvangen door eigenaar Mark. Wel prijzig voor de beperkte faciliteiten. (25€ camper met 2 pers. )
prachtige plek aan het water maar de camping zelf is niet echt bijzonder; weinig maar wel schoon sanitair, vaste standplaatsen veel vergane glorie. Het uitzicht maakte veel goed. En het was warm dan is een windje over het water erg fijn. Mooie fiets omgeving. Het pontje zet je snel over naar Rheden waar je zo op de Posbank fietst. Doesburg ook mooie stad om naar toe te fietsen.
Prima camping om Monschau te bezoeken. Kleine knooppunten fietstocht gemaakt maar we kwamen hier met onze gewone fietsen op een mountainbike route! In september koelt het hier s’avonds snel af. De camping en veel restaurants in Monschau accepteren alleen cash geen pin!
Sitecode: 20231
Ontvangst prima met infopakket op goed verzorgde camping. Jammer dat taveerne niet meer open is in september terwijl de camping bomvol is. Fijn zwembad om af te koelen. Wel beetje afgelegen; in Epen dichtstbijzijnde super/winkels en dat is met de (gewone) fiets telkens weer een klim. Met Ebike wel te doen en je kunt mooie fietstochten maken in de prachtige omgeving.
Prima plek voor aantal nachten. Wel zijn de camperplekken klein. Als er geparkeerd wordt volgens het plattegrondkaartje (om en om camper 10mtr naarvoren plaatsen) is het veel beter. Warm water/douche via sep-key werkt prima! Geen verspilling. Sanitair is goed maar wel paar keer toilet en afdroog papier op. Leuk fietsen in de omgeving en bij restaurant/terras voor de camping kun je leuk zitten.
20 minuten moeten wachten voordat eigenaar kwam om poort te openen. Hier 1 nacht geweest. Het was niet druk en we hadden gelukkig plekje aan de buitenkant van het veld. Moet er niet aan denken om in het midden te staan op de veel te kleine plaatsen. In de omgeving kun je mooi fietsen en Spakenburg is ook leuk plaatsje. Sanitair niet kunnen beoordelen.
Kleine rustige camping met plekken aan het water waar de kikkers mooie concerten gaven. Gelukkig niet s’nachts! Leuk fietsen in de omgeving, b.v. Naar Lemmer en rondje Tjeukermeer. Er is ook een klein strandje iets verderop. Standplaats camper inclusief stroom, belasting en 2 pers. €15. Sanitair gesloten ivm Corona crisis dus niet kunnen beoordelen.
Hier 1nacht geweest op terugreis naar Holland. (5km vanaf snelweg) Bij aankomst niemand bij receptie maar vermelding dat je zelf plek mag uitzoeken en later dan aanmelden. Prima sanitair. Je loopt ook zo het dorpje in. Daar lekker gegeten bij Le Local. (Het ziet er niet uit maar eten is goed)
Hier 1nacht geweest. Obama strand kun je vis steil pad zo oplopen. Wilden met de fiets ook naar pointe de Hoc maar dat kan alleen langs de drukke doorgaande weg. Voor ons geen optie. Sanitair; voldoende. Prijs €28,70 voor eind augustus te hoog.
Hier 1 nacht geweest; zijn tevreden over sanitair/schoon en service. Mooi over fietspaden de omgeving kunnen bekijken. Erg indrukwekkend. Bezoek ook de film in de cinema! Dorpje heeft leuk en gezellig centrum .
Hier 1nacht geweest 26/8; voldoende voor het sanitair. S’avonds mosselen met friet afgehaald bij restaurant van de camping (vonden we minder; heel veel niet open en heel erg klein) brood kun je bestellen.
Hier 1 nacht geweest (25/8). Leuke plek; je kunt lopen naar het strand/boulevard van Wimereux waar het op deze zondagavond gezellig druk was. Fietsen naar Boulonge ook heel goed te doen. Er loopt een fietspad naast de weg dus veilig. In de stad zelf wel een klim naar de oude binnenstad maar met de e_bike geen probleem sanitair op de camping is voldoende.
Sitecode: 22006
Hier 24/8 geweest op doorreis naar Normandië. Prima voor 1 nacht; sanitair schoon en plaats mag je zelf uit zoeken. Nog even naar het meer gelopen s’avonds maar hier was verder niet veel te doen. Met de fiets zou je nog wel tochtjes kunnen maken volgens camping eigenaar.