@GenM-Scholing
Wij zijn een stel, 55+ en sinds 2025 hebben we een camper waar we graag mee op pad gaan.
- 2025
Wat hebben we een geweldig weekend gehad! Vriendelijk ontvangst en een prachtige camperplaats! Alles netjes en schoon! Onze vrienden zaten in de B&B en was zo een mooie combinatie om samen een weekend weg te gaan. Vanuit de Camperplaats kan je wandelen en fietsen en ook twee restaurants op loopafstand. We komen zeker een keer terug!
Sitecode: 71922
Spontaan een weekend weg en uitgekomen bij camping de Bronnen. Vrijdagavond vriendelijk ontvangen en een mooie plek gekregen voor onze camper. Elke plek heeft een eigen toilet. Verder is er een mooie nieuwe afwasruinte en een douchegebouw. Vanuit de camping loop je zo het bos in met mooie wandelroutes en Ootmarsum is ook vlakbij. Een echte aanrader en we komen graag een keer terug!
We hebben hier voor het eerst gestaan en we waren verbaasd hoe netjes alles was. Alle campers op een rij maar iedereen is even vriendelijk. Ook een kraan bij de camperplaats is toch wel erg fijn. Vanaf de camperplaats konden we goed met onze hond naar Oirschot lopen waar veel gezellige terassen en leuke winkeltjes zijn. Echt een aanrader voor een weekendje weg!
Nette strandcamping, we hadden een ruime plek en het strand is aan de overkant van de weg. Luxe sanitair en een regendouche. s' Avonds wel veel geluid vanaf de clubs van het strand. De stad op loopafstand en veel eetgelegenheden in de buurt.
Rustige camping met ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst en erg schoon sanitair. Korting gekregen met SVR kaart.