@Geniet-nu
- 2021
Rustige plaats op 1,3 km van het historische deel van de stad. Alleen jammer dat er bedelaars rond lopen. fris water voorhanden plus grijs water geraak je kwijt.
zeer goed ontvangen geweest alleen zeer nat als het regent. 4€ voor electro en 17 voor de plaats zelf. slechte ervaring gehad toen ik met de fiets naar stad geweest ben. De fiets tas is leeggeroofd. De hellingen zijn zeer zwaar zelfs met elektrische fiets. Uber kost rond de 12€.
helaas is deze camperplaats een wildernis, men moet dringend snoeien. niet tegenstaande dit ongemak zou dit een zeer mooie plaats kunnen zijn. over het sanitair kan ik niet zeggen, we hebben zelf alles mee.
ook al zijn er geen voorzieningen toch 5/5. ideaal als je zelfvoorzienend zijt. mooie zichten bij mooi weer
is zijn 5 sterren waard. zeer netjes en verzorgd kost wel iets……
Helaas staat er een kruis door het bord waar een camper op staat. vermoedelijk zijn campers niet meer welkom.
Als je zelf voorzienig bent ideale plaats, er is wel stroom voorzie 6 amp voor 1 uur maar dat valt aan te passen 😊. mooie propere plaats voor 4 campers met mooi zicht via de toren.
wat een zicht…………hou wel rekening dat er niets aanwezig is 👌.
prachtige plaats iets aan de kleine kant als je camper 8 meter is maar het gaat. wel jammer dat er in Kortrijk zelf zoveel werkzaamheden waren…..zeker 5 km in stad moeten rondrijden. is een aanrader de camperplaats.
zeer aangename camperplaats. altijd iets te beleven met die zee schepen die voorbij komen.
harde ondergrond, 16 amp, beetje veel lawaai bouwwerf (tijdelijk) en helaas geen water en niets lozen van water. zeer dicht bij centrum. Max 6 á 7 meter maar de onze was 8 meter en geen probleem.
wat is dit een prachtige camperplaats en dit op een steenworp van het pittoreske centrum van Heusden. zeker 5 sterren waard . alles gebeurd met de app AanUit.net betreft de reservatie en ook de activatie van je 220 V verbruik.
Wat een prachtige plaats is dit zeg……je vuilnis geraak je kwijt maar verwacht geen electriciteit of water en gratis. proficiat aan de gemeente Gooik. Het café op het domein is een zeer leuke zaak waar de spaghetti subliem is en als bierliefhebber kom je aan je trekken. komen zeker terug 👍👍.
wat een leuke plaats zeg……alles aanwezig en niet duur. Dan maar te zwijgen over de toffe leuke 85 jarige beheerder dat de stemming erin brengt.
proficiat aan de gemeente Brakel……de middenstand en horeca kan er alleen maar goed bij varen. mss een tip voor de technische dienst……de aansluiting voor de electriciteit is niet blauwe stekker 16 amp. Het zijn zwaardere industriële stekkers die niet door camperaars gebruikt worden. tja een gegeven paard mag je eigenlijk niet in de bek kijken want alles is gratis:
De prijs is volgens de faciliteiten dat deze plaats biedt. Diverse vaste verblijvend individuen. Moest er eens werk gemaakt worden van het afgebroken sanitair en diverse zaken opgeknapt worden dan zou dit een prachtige iets kunnen worden….helaas is de infrastructuur verouderd of kapot. Wel een ideale plaats om stad te bezoeken.
echt een prachtige Locatie als je van boten kijken hou. alleen, tja val eigenlijk in herhaling, de WiFi is niet goed……. eigenlijk bar slecht. reeds maanden lees ik dit maar veel verandert er niet……jammer.
Het is de eerste keer dat we gebruik maken van deze camping. Dit moment van het jaar is het zeer kalm en de meeste zaken op de camping gesloten. De plaatsen voor de camper zijn ruim maar de nuts aansluiting zeer slordig. Het groen is wel zeer mooi onderhouden maar ik denk dat ze nog maar juist gesnoeid zijn. wel een duren camping.