@Geniet6
September 2026
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Heerlijke plek aan de Main. Boten komen voorbij gevaren. Kunnen veel campers staan. Toch rustig. Gisteravond kwamen er nog veel campers laat aan. Op loopafstand van het centrum. Kasteel op de berg is te lopen. Wel een beetje steil.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima camping. Dicht bij winkels. Fietsen naar Ettelbruck en Diekirch. Veel nederlanders.
Juli 2026
Prima stadscamping. Met de fiets naar Bath(3 km) en naar Bristol ruim een uur. Over fietspaden die wel heuvelachtig zijn. De campingplaatsen zijn oke.
Keurige camping zoals al de campings van deze club. Omdat we lid waren betaalden we voor 1 nacht 42 pond als je het om rekent in euro’s vinden wij het nog veel.
Hele grote camping! Sanitair redelijk. Met de camper naar The Old Rock Harry gereden. Prachtig! Er is een parkeerplaats bij maar je moet wel op tijd gaan. Van daar nog ongeveer 2,5 km. lopen. Zeker de moeite.
Mooie opgeruimde camping met grote plekken. Als je voor 13.00 wil komen moet je 10 pond meer betalen. Sanitair prima. Fijn fietsen naar de boulevard.
Veel ruimte. Prima sanitair.
Fijne grote plekken. Veel wandelparken. Fietsen ook mogelijk naar centrum of haven. Sanitair matig maar wel lekker warm water.