@Genieten-samen2
- 2021
- Chausson Flash 610
- 2017
- Ford
Prima plek, hier kunnen heel veel gemeentes een voorbeeld aan nemen. Mooi aangelegd met groen tussen de plaatsen, een voetbalveldje en een prima losplaats met sanizuil. dat er een paar liter minder uitkomt als aangegeven... boeien. Prijs je gelukkig met een dergelijke plek. In het buitenland (ook nl) betaal je veel meer voor veel minder. Een grote parkeerplaats met een boordje en daarbij enkele op het asfalt getekende plaatsen. Bedankt Anegem.
Mooie CP, mooi gelegen onderaan het dorp, een leuk plaatsje met brocante markt en winkeltjes, restaurants. eventueel WC in gebouwtje maar hebben er geen gebruik van gemaakt. Ook water verkrijgbaar.
Grote parkeerplaats op het zand met toiletten, water en lozen vuilwater. leuk dorpje en leuke wandeling naar mooi strand.
Fijne plek met ruime plaatsen. Keurig toiletgebouw en afwas plaats als je daar behoefte aan hebt. Zelf een plaats kiezen en betalen via een envelop 19 euro met stroom, water etc. Fijne en mooie fietsomgeving en een gezellig dagje winkelen in Venlo (leuke stad)
Fijne plek en vriendelijke eigenaren, wij kwamen zomaar aan en hebben ze toch een plekje voor ons gemaakt met stroom, 130 DDK. Ontbijt is ook mogelijk. Ziet er heel netjes en gezellig uit Wel zelfvoorzienend zijn, je kunt voor water en chemisch toilet, afvalwater terecht in Kerteminde Havn.
Goede locatie, rustig vlakbij station (waar je geen last van hebt) en centrum. 2 euro per 2 uur met een maximum van 12 euro voor 24 uur. Stroom werkte (21 -4)niet toen wij er waren.
Hele mooie camperplaats tegen de bosrand aan, heerlijk gewandeld in het Leudal. Zeer nette sanitairunits, warme douche, nette toiletten. Wij hebben een fijn verblijf gehad.
Hele mooi camperplaats in het centrum van Steenderen achter de winkel, grote plaatsen met mooi gras om eventueel nog je stoelen neer te zetten. Nieuw sanitair, het leek wel een vanderValkhotel, tijdschriften, afwasplek en alles superschoon. Douche 50 cent.
Zeer nette camping bij de boer, goed verharde ruime plaatsen met gras er tussen, nette badkamers. vriendelijke eigenaren. Dicht bij de M6 maar daar heb je weinig last van. Wij hebben 25 pond betaald Top!!
Vorige reviews zijn wij het helemaal mee eens, heerlijke plek zowel in bossen als open plek. 2 nachten gebleven 33 pond per nacht, heerlijk fietsen naar de Lochs in de buurt. Top!
wij waren zeer tevreden over deze camping, je kunt kiezen op het gras of kiezels te staan. Lekkere douche, nette WC's, wel gedateerd maar prima! Aardige en behulpzame eigenaren. Top!! Wij betaalde 27 pond per nacht met Electriciteit, douchen gratis. Wij hebben een fijn en rustig verblijf gehad voor 2 nachten.
Wij vonden het een superplek,, heerlijk rustig, je staat midden in de natuur. Geen voorzieningen maar dat hebben we niet nodig Tot 6 uur betaald parkeren.
Sitecode: 102066
Zeer rustige plaats, open plek in een Nationaal Park. Verder geen voorzieningen. Rustig geslapen
Zeer rustig gelegen bij een Elec. tijdcentrale., maar mooi gelegen parkeerterreintje aan de kust met uitzicht op Arran. Je kunt er nog een wandeling maken naar kasteeltje. Geen voorzieningen, veel mensen komen even wandelen met de hond. Prima geslapen.
Hele mooie camperplaats met schitterde uitzicht, picknickplaats, rustig. Geen voorzieningen maar dat is niet nodig als je alles bij hebt. Aangekomen met veel regen en wind, maar toch een schitterende zonsondergang. Genoten!!