@Genieten-van-onze-Transit
Wij kwamen aan na sluiting van de Gaustabanen (17.00 uur). Geparkeerd op de bovenste parkeerplaats (stond geen bord dat het verboden was, er stonden op dat moment alleen campers op de onderste parkeerplaat ), waar het al snel rustig werd. Deze parkeerplaats is mooi vlak. Koude wind, maar verder een heerlijke rustige nacht gehad, met spectaculair uitzicht op de Gaustatoppen en omgeving.
Leuke gezellige en rustige camping. Supervriendelijke campingbeheerder. Camping is een beetje verouderd, jammer. Sanitair is gedateerd. Er is helaas ook veel te weinig sanitair, en daardoor niet zo heel schoon. Prijs was redelijk: 300 NOK voor 1 nacht incl. elektriciteit. Ter aanvulling op de vorige review over de TomTom navigatie: wanneer je Google Maps gebruikt dan is het geen enkel probleem om op de camping te komen.
Mooie CP, rustig en fraai uitzicht. Toiletten hebben wij geen gebruik van gemaakt. Deze parkeerplaats ligt aan de doorgaande weg, maar we hebben daar ‘s nachts weinig van gemerkt, was rustig.
Leuke camping. Schoon sanitair. Supervriendelijke beheerder. Prijs/kwaliteit is goed. We hebben een fijn verblijf hier gehad.
Rustige parkeerplaats, vrij groot, maar we stonden slechts met 3 campers en een paar auto’s. Geen voorzieningen verder.
Fijne rustige CP. We hebben geen gebruik gemaakt van de openbare toiletten.
Leuke CP, uitzicht op het water. Er is plaats voor groot aantal campers, sanitair veel te weinig in verhouding tot aantal campers, daardoor ook niet zo schoon. Brug over, wandel je zo het oude stadje in. Supermarkt op loopafstand. Wij betaalden voor 1 nacht 340 NOK, inclusief elektriciteit, best veel geld voor wat je krijgt. Betaling via een automaat, was een beetje puzzelen hoe dat ding werkte.
Nette en rustige CP. Mooi uitzicht . Sanitair was zeer schoon, vrij nieuw nog. Bij het arriveren wordt automatisch je kenteken geregistreerd. Op de automaat (alleen in het Noors) kun je kiezen of je vooraf of achteraf wilt betalen, wanneer je kiest voor vooraf betalen krijg je een toegangscode voor de deur van het sanitair gebouw. Stadje en supermarkt op loopafstand. Wij komen hier graag nog eens terug.
Leuke CP bij kleine haven. Rustig. Sanitair is redelijk. Geen elektriciteit . Betaling dmv een automaat, werkt prima. Wij betaalden € 27,- voor 1 nacht. Voor wat je krijgt voor deze prijs, vinden wij het wel aan de dure kant.
Mooie rustige CP, met alleen een afvalbak en verder geen voorzieningen. Bezoek aan Egeskov Slot is zeker de moeite waard. Wij komen nog eens graag terug.
Sitecode: 19113
Grote camping. Mooi en schoon sanitair. Maar onze nachtrust werd helaas verpest door luidruchtige Noren die tot 3 uur ‘s nacht aan kwebbelen waren. Tot overmaat van ramp begon bij een andere camper om 6.00 uur een radio te spelen. Jammer dat men hier kennelijk niet de regel heeft ingesteld om ‘s nachts stil te zijn (er werd in ieder geval niet gehandhaafd).
Supermooie plek. 400 Kronen is wel veel geld voor een cp zonder voorzieningen. Maar bezoek aan de vuurtoren en museum is bij prijs inbegrepen, maakt het het geld wel waard.
Heerlijke, rustige, kleinschalige camping. Mooie natuur. Eenvoudig, schoon sanitair. Vriendelijke Nederlandse eigenaresse. Wij komen hier graag nog eens weer.