@Geomientje
- 2001
deze review is voor het deel camperplek in de duinen. Het is niet geschikt voor een camper of normale camper Van van meer dan 5 m. Je geraakt bijna niet gedraaid en je moet in een duin gaan staan om in je koffer te kunnen Het is zelfs lachwekkend we voelden ons in Lillyput land 🙈. En dit voor 53 euro per nacht voor 2 p. Je zag wat de buurman tussen de boterham had. De camper plaatsen vooraan zijn top, maar die waren volzet.
gratis leuk staan wij stonden met 4 campers een paar auto’s maar volg niet u uw Garmin gps want je komt in veel te smalle zelfs doodlopende straten terecht. volg de richtingaanwijzers porto Deportivo. Na veel stress en achteruit rijden in smalle straten, kassei baantjes voor paard en kar er toch geraakt
er zijn geen plaatsen voorzien. ook nergens aangegeven dat je er wel of niet mag staan. de parking op zich is heel mooi aangelegd en je kan twee plaatsen achter elkaar gebruiken tussen aangeplante boompjes. een mooi stadje, fijn strand en leuke wandeling langs de paseo. fijn voor een dag en 1 nacht.
mooie rustige plaats, wel niets schaduw maar temp viel bij ons nog mee. een fijne wandel weg langs de kreken naar het centrum. langs de hoofdbaan vlak aan de lichten super leuke bar, Capri, super vriendelijk eigenares. bij een koffie s morgens Spaanse ontbijtkoeken. er gratis bij. ze waren zelfs bereid om voor ons een extra brood te laten leveren.
wat een mooie plaats was in mei is nu een kleine ramp. al twee avonden/nacht tot 4 h op de parking ernaast door vrachtwagens die een feest bouwen met escortes en al. en op de parking een carava. met veel te veel mensen die langs de campers heen en weer lopen. weg met de rust
de plaatsen zijn terug beschikbaar. mooie wandeling naar het centrum. onder de spoorwegbrug wonen wel daklozen hoe erg
mooi plaats. fijn vertrekpunt voor fietstocht en een wandeling. bakkertje in het dorp op wandelafstand. er staan idd geen signalisatie. maar iedereen was heel vriendelijke. vlakbij Avenne een hele mooie plaats met romaanse kerk
lozingsplaats ingenomen door voertuig van de gemeente
leuke omgeving fijn restaurant maar ontzettend veel nachtlawaai door jeugd in het gebouw in het park geen aanrader om te overnachten
Een rustig dorp met een kleine supermarkt een café met lokale mensen. De parking is achter het dorp met een goede service plaats. Wij stonden er met 2 andere campers op 25 september 2018. Middernacht kregen we een bel concert we zaten net in Zwitserland. Het was volle maan en enkele koeien kwamen uit de bossen grazen rondom de camper. Dit heeft een klein uurtje geduurd.