@GeorgetteRozendaal
een echte stads CP, maar uitstekende ligging vriendelijke ontvangst. wij waren hier 3 nachten voor st'Efisio. heel druk maar personeel deed er alles aan om het iedereen naar het zin te maken. ondanks grote drukte schone toiletten en douches. voor de bus download app CTM busfinder neem lijn 5 naar de stad. Halte Milano is het dichtst bij de CP. kaartje €1,30 voor 90 minuten reizen.
deze CP is eigenlijk "soste camping torre di Bari sarde" die er vlakbij ligt zie het op de kaar links er van. er staat ook dat het 0 kortingskaarten heeft maar dat klopt ook niet, hier kun je de ACSI kaart gebruiken. leuke camping, veel bomen en vlakbij het strand. vriendelijke ontvangst!
zou vanaf 15 april geopend zijn maar vandaag 19 april gewoon gesloten, jammer!
deze CP,die volledig klaar is voor mijn gevoel, is nog steeds gesloten. maar als je het stadje wil bezoeken dan heb je recht tegenover deze CP een prima parkeerplaatsje! gratis en neem dan meteen een lekker stukje vlees mee van de slager die zijn winkel aan dat parkeerplaatsje heeft.
prima site, gewoon open, maar je moet eerst naar de receptie van de camping lopen. zij doen dan de slagboom open. als je met google maps rijdt en je komt vanuit Spanje ga dan NIET vlak voor de camping rechtsaf de wijnvelden in!!! daar loop je helemaal vast! je kunt gewoon doorrijden en dan heb je de CP aan ja linkerhand. sanitair is op de camping.
dan heb je vast een heel mooi plekje aan het water gehad. wij staan achteraan heel rustig, bij prima toiletgebouw voor €16 voor de plek en twee keer €9,80 pp. we hebben trouwens ook nog zit op de Lahn.
nog steeds gesloten, terwijl op hun eigen website staat dat ze open zijn.
idd.dicht en op de site hier staat dat ze tot 1 nov. open zijn maar op hun eigen site staat 20 okt. zou fijn zijn als jullie dit soort dingen erns aanpassen!
wat een prachtige, heerlijke camping! ruime plaatsen! binnen en buitenbad, verwarmd! uitstekende sanitaire voorzieningen, mooi op terrassen aangelegd. in het voor en naseizoen met een ACSI €23 per nacht, echt een aanrader!
vriendelijk echtpaar die fantastische camping runnen! 1 nacht met ACSI voor €23 en wat een luxe. Geen krap douchehok maar een badkamertje met wc, wastafel en douchegedeelte en ook nog super schoon! ruime verharde plaatsen, top!!
sinds dit jaar wordt ACSI niet meer geaccepteerd!! betaalde voor 1 nachtje €31,32 voor het laatste, slechte scheve plekje op de camping. vreemd dar "eigenaren" een camping kunnen claimen en daarmee mogen bepalen welke foto's worden geplaatst, deze zijn van "vroeger" de plekjes aan de heg zoals op de foto staan nu vol met houten huisjes. zo zonde!!! toiletten niet schoon. meisjes bij receptie verdienen de tweede ster.
als je vanaf het oosten komt dan moet je niet afslag 2 nemen want dan kun je niet door het tunneltje (2.50mt.) onder de weg door. gewoon afslag 3 nemen en met de rotonde onder de weg door gaan en stukje terug rijden naar de CP! prima camperplaats aan zee. het stukje strand voor de CP is hondenstrand!! links na het bruggetje(300mt) is het strand schoon!!
De prijs klopt niet!! Wij betaalden voor 1 nacht camper, 2pers. En stroom 300 kronen of tewel €40! Zwembad gesloten.. Veel te duur.
Prima camping, aardig personeel, mooi strand voor de deur! Leuke plaatsjes in de buurt, je kunt wel je ACSI kortingskaart gebruiken. Goed sanitair. Alleen bij regen wat modderig
Wat een prachtig aangelegde CP!! Alleen het laatste stukje er naar toe beetje graffelachtig. En wat een uitzicht!!!! En de route er naar toe is ook prachtig!!!
Speciaal voor deze camping gekozen omdat ze verwarmd sanitair (zouden) hebben. Daar betaal ik graag iets extra voor, helaas steenkoud.. Volgens de eigenaar is 16 graden prima verwarmd..daar denken wij toch echt anders over.. Mooie omgeving.
waren hier begin sept. eigenaresse alleen druk met restaurant wat voor ons volgeboekt was. sanitair verouderd, niet schoon en geen verwarming, wat bij 6 graden buiten niet aangenaam douchen is! ook geen korting met card.voor deze tijd slechte prijs kwaliteit verhouding! ongeïntresseerde eigenaresse!
Sitecode: 20914
prachtige camping, fantastisch sanitair, uitstekende wifi, waren hier begin september 2019. Op de fiets even naar dorpje, wat verrassend modern is. vooral de Noorderlicht Kathedraal! betaalden €27 incl. stroom.
één nacht gestaan. lang genoeg ! Bij aankomst geen recceptie open . moesten terug lopen naar huis bij P, ook daar niemand! bij weg gaan vokgende morgen zelfde.. zoeken naar eigenaar. zeer matig sanitair. s nachts stikdonker op de camping, schijnt normaal te zijn op natuurcamping.. ik vond het niks! even cash afrekenen zonder factuur. dan vind ik €22,75 veel te veel betaald voor deze camping!!
waren hier maar één nachtje, maar zeer tevreden! prima receptiepersoneel. zelf plekje zoeken, mooie plekken, met of zonder schaduw. mooi toilletgebouw, keurig schoon. je schijnt hier mooi lAngs de maas te kunnen fietsen. camper, 2 pers. plus klein hondje, €15,75 23/24 juni
erg leuke camping, veel schaduw onder prachtige bomen! zeer vriendelijk personeel. grote plekken, vrije keuze. je kunt vanaf hier erg leuk fietsen langs de kanalen! broodjesservice en wifi.
waren hier met Dday, 75 jaar dus druk. maar 1 toiletgebouw open. bijzonder behulpzame eigenaresse! stroom met €5,50 per dag wel heel erg duur betaald!! 12km. op fiets van St. Mère Eglise en 12km. van monument en museum op Utah Beach. mooi fietsen langs het getijde strand
prima camping, direkt aan het strand. supermarkt in het dorpje was om 16.00 uur al gesloten.
prima camping. prijs kwaliteit dankzij Acsi korting goed, anders naar mijn mening te duur. vriendelijk en behulpzaam baliemedewerkster. mooie groene kampeervelden.