• Camperlocaties

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Veel te lawaaiig door het constante gebrom van boot- en veerbootmotoren en de koelinstallaties van de vrachtwagens die om je heen geparkeerd staan. Doe jezelf een plezier en parkeer op een van de twee parkeerterreinen aan Airport Road West.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Toegang via één spoor, parkeren is alleen mogelijk voor een heel klein busje, het terrein is erg ruw.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Leuke kleine tussenstop, die nu een zwarte afvoersluis in de openbare toiletten heeft. De Coast Road Inn is vriendelijk en is geschikt voor gasten die eten afhalen in het naburige stadje. Verder is er een pizzeria en een luxe restaurant om uit eten te gaan.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Gemengde parkeergelegenheid, waar campers goed worden verdragen. Speeltuin en een mooie wandelroute langs de oever. Rustig 's avonds en redelijk beschut achter de duinen. Waterkraan werkt niet.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Een heel gastvrij stadje. Bogg's the Butcher verkoopt GEWELDIG rundvlees en verse lokale producten!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Toegang tot het strand en parkeergelegenheid voor 4/5 campers aan de weg, met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Daarnaast is er parkeergelegenheid op het veld naast de winkel (waar u zich aanmeldt) of op de parkeerplaats van de taverne. De taverne biedt live traditionele muziek en er is eten verkrijgbaar in het restaurant of de bar. Overnachten is gratis en u bent niet verplicht de taverne te gebruiken. Er geldt echter een toeslag van € 10 voor toegang tot het grofvuil. Geweldige plek!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Een druk, klein plekje, gunstig gelegen ten opzichte van het stadje, vlak achter het VVV-kantoor en naast de Drift Inn, waar de Guinness geweldig is en er in de winter altijd een gezellig haardvuur brandt! Parkeren kost nu € 10 per nacht, inclusief elektriciteit, schoon water en afvalverwerking.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Geweldige tussenstop op de grotere parkeerplaats met uitzicht op het prachtige strand en de haven waar de veerboten vertrekken naar de Inishbofin- en Tory-eilanden. Er is gratis overnachten toegestaan, voor het legen en spoelen van toiletcassettes bij het servicepunt zijn geen tokens nodig. Er is ook een waterkraan naast het servicepunt naast een buitendouche. Openbare toiletten ('s nachts afgesloten) bevinden zich naast de surfwinkel, waar u warme dranken en snacks kunt krijgen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Op dit gemengde parkeerterrein, dat uitkijkt over Belfast Lough, is parkeergelegenheid voor campers beschikbaar en, in tegenstelling tot het aangrenzende Jordanstown Loughshore Caravan Park, zijn er geen kosten aan verbonden. Alle bezoekers hebben toegang tot het café, waar warme en gekoelde dranken en (goed) ijs verkrijgbaar zijn; openbare toiletten, die 's avonds sluiten; een kinderspeelplaats; en buitengymnastiek. 'S Nachts stil omdat ingangs- (maar niet uitgangs) slagbomen in werking zijn. Kan druk zijn!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Alles zoals voorheen, maar nu zwarte afvalverwerkingseenheid, bij de ingang van de parkeerplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Grote plek, met gratis diensten. Zeer goed bezet. Geen teken van leven rond veel van de busjes, deed ons afvragen of het werd gebruikt als een handige opslaglocatie.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Klaus heeft gelijk, de plaats is afzetterij. De machine stond erop dat we 5 € moesten betalen voor een smartcard, toen we aangaven dat we geen diensten nodig hadden. Het parkeren was krap en een aantal gebruikers nam meer van hun deel van de ruimte in beslag, waardoor parkeren voor anderen moeilijk werd. Het aangrenzende campingpark, gerund door hetzelfde bedrijf, rekende 34 € voor een plaats voor de nacht, met alle services extra op de smartcard ... hebzuchtige mensen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zeer aangenaam verrast met dit mooie toevluchtsoord aan een meer in de stad. Net achter het hotel, waar u tegen zeer betaalbare prijzen kunt dineren. EHU en water op elke kampeerplaats, met grijze en zwarte afvalverwerking centraal gelegen voor een zeer schoon douche- en toiletgebouw met wasmachine (all inclusive). Personeel erg vriendelijk en gastvrij. Laagseizoenprijs voor camper 2 pers. 50zl, jul-aug 100zl 1e nacht, daarna 80zl. Perfect!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een prachtige ruimte midden in de natuur met voor ieder wat wils Geweldige Nederlandse gastheren hebben deze plek met liefde en zorg en veel denkwerk en creativiteit helemaal opnieuw opgebouwd. Ze delen zijn magie graag met iedereen die een bezoek brengt en zullen aan uw behoeften voldoen naast de uitstekende kampeer- en camperservices. Het was een zeer welkome onderbreking voor ons en we hebben echt genoten van onze tijd... Heel erg bedankt!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Ik probeerde hier gisteravond te blijven. Na het lezen van de betreffende beoordelingen gaven we de plaats een keer goed en dachten dat het er goed uitzag. Een paar uur later waren we getuige van de arrestatie van een jonge man door 2 auto's van de politie in burger (? Drug Squad). Hij en zijn auto zijn aangehouden. We vertrokken om 21.00 uur en reden 2 uur naar onze volgende stop. Dag, dag Wrocław... misschien de volgende keer!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Absoluut heerlijke plek met geweldig en zeer gastvrij en gedienstig personeel. We waren echter erg teleurgesteld dat we geen enkele nachtrust konden krijgen met het lawaai van de strandbar. De bar zou om middernacht sluiten. . . we hadden tot 4 uur 's ochtends muziek, met veel zeer luidruchtige jonge mensen die rond de camping hingen. De campingeigenaren moeten dit oplossen, anders vernietigt het hun bedrijf.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Deze plek, vlak bij de snelweg, is een veilige en goed verlichte camping. De eigenaar van het complex, waaronder een 24-uurs garage/koffiebar; een vrachtwagengarage met parkeerplaats/eetkamer/toiletten/douches en wasmachine; heeft samen met een camper- en caravandealer en werkplaats een stellplatz geopend met alle gebruikelijke lozings- en zoetwaterdiensten en EHU. Personeel is behulpzaam, gedienstig en vriendelijk en we kregen het gevoel zeer welkom te zijn.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Vriendelijk en gastvrij personeel nam de tijd om het zeer toegankelijke transportsysteem te beschrijven en moet bezienswaardigheden van Boedapest zien. Een schone, goed onderhouden en veilige camping, met grote plaatsen, veel schaduw en privacy door bomen en struiken. Drinkwaterpunten en buitendouches beschikbaar op het hele terrein. Buitenrestaurant serveert GEWELDIG eten. Keuken, toiletten, douches en camperservice voor 2 ppl, alles inbegrepen in de prijs € 22.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie plek om te verblijven. De terrassen bieden alle gasten privacy met behoud van veel uitzicht. Zeer goede voorzieningen voor kampeerders, met keuken, toiletten en douches vrij beschikbaar. Campers/caravans hebben toegang tot EHU, zwarte en grijze afvoer en goede zoetwatervoorziening. We betaalden CZK 370 (15 €) voor camper, zonder EHU. Eigenaar Vlad is attent en vriendelijk en schonk ons bij aankomst een paar Tsjechische biertjes uit zijn bar.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Zeer vuile plaats die CZK 290 in rekening bracht voor een tussenstop van 1 nacht voor een camper en 2 personen, exclusief EHU. Vuile douches extra. Twee sterren voor de gratis internetservice, wat een uitkomst was omdat we ons busje tijdens ons verblijf niet verlieten. Zorg ervoor dat u geld meeneemt, want de site accepteert geen creditcards/betaalpassen en de wisselkoers voor euro's is slecht.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

CZK 300 (12€). Douches, toiletten, elektriciteit inbegrepen in de prijs. Eigenaar spraakzaam en zeer behulpzaam. Rustig toen we bezochten, prachtige natuur rondom.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Heerlijk ontspannen verblijf hier met Natalie en haar familie op het prachtige Tsjechische platteland. Faciliteiten omvatten restaurant/bar met zowel binnen als buiten dineren, zeer schone moderne toiletten en (warme) doucheblokken, grote camperkeuken met koel-vriescombinaties, magnetron, inductiekookplaten, servies, bestek en pannen evenals een binnen eet- en tv-ruimte voor kampeerders. Kinderspeelplaats, boswandelingen en meertje om te vissen/zwemmen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Deze verbazingwekkend goed gepresenteerde camping heeft veel natuur rond het meer, vol met regenboogforellen en 'gepatrouilleerd' door een inwonende kraanvogel. Er zijn geweldige wandelingen die verdere verkenning bieden om wilde kampeerders tevreden te stellen. De voorzieningen zijn uitstekend en alle plaatsen (sommige aan het meer) hebben EHU beschikbaar voor 5€. Toiletgebouwen zijn wat gedateerd, maar sanitair werkt goed; keuken heeft warm water. Eigenaren heerlijk brachten ons verse eieren! Zeker de 20 € pn waard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Heerlijke plek voor een nacht of twee met een prachtig uitzicht op zee, parkeergelegenheid net boven het strand en naast de kleine haven, met tweemaal per dag de veerboot naar Tory Island. Bar / restaurant gesloten (Covid), onduidelijk waar u jetons kunt kopen voor het Relais Junior-station op het parkeerterrein van de bar / restaurant. Gelukkig hadden we er al een paar. 1 jeton = 100 liter water of 1 uur elektriciteit. Zwart / grijze verwijdering gratis.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Smashing plek met alle voorzieningen, inclusief elektriciteit; aw / mac en droger; keuken, compleet met magnetron, oven, broodrooster en waterkoker; overdekte lounge / speelruimte, met kunstmaterialen, spelletjes, toeristische informatie, boeken en tijdschriften; WiFi en toilet De gastheren Pat en Gráinne zijn zeer gastvrije en lieve mensen. Een geweldige uitvalsbasis voor het verkennen van de bezienswaardigheden van Mayo ... bedankt ... we komen terug!

Sitecode: 11980

Deze camperplaats is een klein, druk parkeerterrein en een werkplaats van een camperplaats en een opslagruimte. Er was GEEN ruimte voor ons om te parkeren. Ik weet niet hoe de eigenaar het kan verantwoorden om € 5 te nemen ... let wel ... je zou € 5 betalen om weg te komen.

Sitecode: 12080

Vermijd zoals de pest. Deze site staat vol met witte Ford Transits, luide muziek, bier, testosteron en schuchter uitziende personages van alle nationaliteiten). We hielden niet rond omdat, eerlijk gezegd, we ons helemaal niet veilig voelden

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

negeer alsjeblieft mijn vorige bericht over deze site omdat het betrekking heeft op een andere site!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Fantastische faciliteiten. Jörg (de eigenaar) is een fijne kerel en maakt iedereen van harte welkom. Het restaurant is een geweldige plek om te mixen met de lokale bevolking en het eten en drinken is redelijk geprijsd en erg lekker. we betaalden € 10 voor een verblijf van één nacht. F66 ligt op 6 km van de site ... een kijkje waard voor de nieuwigheid!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Geweldig rustig, ruim, veilig, gratis verblijf met diensten, dicht bij de snelweg en 0,5 km van het centrum van Rudersdorf. Een makkelijke frequente tram (88) en S-Bahn (S3) 45 minuten durende reis naar het centraal station van Berlijn.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Mooie schone plek met goede faciliteiten, waaronder wasmachine voor 2 € per lading en keuken met waterkoker beschikbaar voor campers en verse broodjesservice! Het personeel is beleefd en behulpzaam. Kaarten en tramkaartjes zijn goedkoop en kunnen worden gekocht bij de receptie. De tram naar Praag is handig naar de camping (een wandeling van 600 meter) en de reis in en uit is vrij eenvoudig.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Geen toiletten, geen douches, geen internet service op het terrein. Parkeren is verspreid over 2 locaties. Het ontlaadpunt voor water of chemisch toilet nog niet gevonden. Voelt een beetje alles nemen en niet geven! We hebben verbleven in grotere Duitse steden voor minder of gelijkwaardig geld met veel betere faciliteiten!