@Ger-en-Wilma
- 2020
September 2026
3 foto's toegevoegd · 12 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Prachtige plek aan het Gardameer. Personeel is vriendelijk, restaurant is aan te bevelen. Schoon en voldoende sanitair.
Augustus 2026
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Weekendje op deze prachtige camping gestaan. Zeer gastvrij ontvangen. Carla maakt met iedere gast een praatje waardoor jij je gelijk welkom en thuis voelt. Ook nog kunnen meegenieten van de Kibbeling met Friet die door Carla werden gebakken in de Foodtruck, John zorgt voor de verse aanvoer van saus kibbelingen en friet. Alle gasten verzamelen zich onder de grote treurwilg en vormen samen een grote famile. Wij komen zeker terug!
Juli 2026
Sitecode: 195258
Wij hebben een prima verblijf gehad op deze camping, we zijn er drie weken gebleven. Vriendelijke ontvangst, prachtige bomen en struiken op deze camping en ja dat heeft soms ook zijn beperkingen. onze camper van 7.30m geen enkel probleem. Sanitair is verouderd maar schoon en de douches zijn lekker warm. Prima plek als je van rust houd. Denia op loop afstand met diverse restaurants gelegen aan de boulevard. Wij komen terug.
Mooie camping, schoon en modern sanitair. Vriendelijk personeel. Mooie ruime plaatsen. Zwembad em restaurant.
Gewoon een mooie ruime en verharde plek voor een tussenstop naar het zuiden of naar het noorden. Vriendelijke ontvangst mooie schone camping, prima sanitair. Ook nog lekket gegeten in de "snackbar". Een aanrader.
Mooie grote camperplaatsen, prima en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Mooie omgeving om te fietsen.
Uitstekend sanitair, vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon, zwembad, restaurant en bistro, verse broodjes. Wij komen hier graag als rustplekje op weg naar Italie of op de terug weg.