@GerElskamp
- 2004
- Laika Ecovip 600
- 2024
- Buscamper
Werkelijk een prachtige camping. Of het topplatzwaardig is kun je van mening verschillen. Sanitair? enigszins dubieus. Verder niets op aan te merken. Heerlijk voor drie dagen natuur en rust.
Prima camping met buiten de poort uitstekende camperplaatsen. Voorzieningen zijn top en sanitair uitstekend en schoon. Jammer van het verkeerslawaai van de naastgelegen weg. Mooie natuur voor een wandelingetje vanaf de camping. We hebben ook nog lekker gegeten bij het zelfbedieningsrestaurant. Terugkomer!
Tja, de belofte maakt verwachtingen. Stonden 3 dagen op de camperplaats. Op zich prima. Sanitair redelijk oud en redelijk schoon. Wifi: feitelijk onbruikbaar. Weinig te beleven. Als je geen fiets hebt kun je beter een andere plek zoeken.
We zijn hier voor de derde keer in 20 jaar. Het is nog steeds een mooie ruime camping. De begroeiing is nu volgroeid en dus mooier. Jammer is dat je gedwongen wordt om voor de toilet cassette leging van een betaalde automaat gebruik te maken. Ook de camper voorzieningen zijn onder de maat. Daarom een ster minder. Wel prima gegeten bij de veredelde snackbar!
Wat een zeldzaam ongastvrij Check-in systeem met een scherm dat zo goed al onbruikbaar is. Kost een kwartier en dan heb je een plek die je eigenlijk niet wilt. Gelukkig blijven we maar een nacht, morgen gauw weer weg met gierende banden.
Nou ik snap de populariteit van deze camping wel. Is behoorlijk bezet. Alles en vooral het sanitair tip top in orde. Zo zijn we het in nu 4 weken Noorwegen nog niet tegen gekomen.🙂
idd. een aardige camping. Mooi gelegen. Veel vaste plaatsen. Sanitair is aanwezig maar zeker als het druk is het te weinig. Jammer dat er geen grijswaterstort is!
Redelijke camping. De camper voorzieningen zijn echter onder de maat. Wel is er binnen een service station bij het Esso tankstation.
Een leuke camping op doorreis naar de veerboot naar Noorwegen. Zeker als je op een plaats staat met uitzicht over het meer en Hobro. de voorzieningen zijn prima. Jammer dat de broodjesservice is gestopt. Hobro is de wandeling naar het stadje waard!
Prachtige camperplaats met prima voorzieningen. Mooi uitzicht en uitstekende wandel en fietsmogelijkheden in landelijke bosrijke omgeving. Vriendelijke ontvangst. Terugkomer!
Momenteel (24-6) een erg populaire camperplaats en het is dan ook voor velen een gelukstreffer hier een plaats te vinden. ons is het rond half 12 gelukt en heb gezien dat de meeste vertrekkers dat voor 12en doen, dus doe er je voordeel mee. De rest van de dag rijden plaatszoekers al dan niet vragend een rondje om vertwijfeld weer te vertrekken. Nu valt het met de voorzieningen wel mee, maar kan me van alles voorstellen bij eerdere bevindingen.
Leuke camping met uitstekend sanitair. Alleen het begrip 'Natur' kunnen ze beter weglaten. Een natuurcamping is het zeker niet. Meer een camping langs rivier en weg zoals je er vele hebt. Mooie camperplaatsen (Langs de weg) waar je van het verkeerslawaai geniet. Bizar is de indeling van de plaatsen. Twee campers tegengesteld georiënteerd op de zeg 6 m brede verhardingen. Met een beetje mazzel max. 2 meter er tussen. Brandveilig is anders.
Sitecode: 20141
Inderdaad een mooie camperplaats. Voorzieningsgewijs prima. Echter de herrie van de drukke weg is niet te negeren. Ergerlijker zijn nog de kennelijk nieuwsgierige auto's etc. die het nodig vinden om een rondje over de camperplaats te scheuren. Een slagboom bij de ingang zou hier niet misstaan. Het is een Toppark, vraag me af wat daar de criteria voor zijn. De kenmerkende Toppark aanmeld-betaalautomaat staat er uitgeschakeld bij. Jammer.
Weinig aan voorgaande reviews toe te voegen. Mooie camping met uitstekende voorzieningen en vriendelijke eigenaar. Goed toeven in een fijne omgeving. Wat wil je nog meer?
Zoals alle commentaren al zeggen is het op zich prima toeven op deze camping. De ontvangst is bijzonder vriendelijk en het eten is goed. Echter het lawaai is wel een dingetje. Het sanitair gedateerd. Het is al gezegd: er is geen! Grijswater losplaats en daarmee diskwalificeer je je anno 2021 toch echt voor campers!! Gesjouw met emmers, hou toch op; een dikke vette min. En cc haal deze camper voorziening svp. weg bij de informatie!
Troosteloze grasveld als camperplaats negerend, kozen wij voor de 'luxe' van een plaats op de camping, met schaduw en privé sanitair. Daarmee was deze camping zijn tijd vooruit. Helaas 20 jaar vooruit en behoorlijk gedateerd. En overal voor betalen.... Wij betaalden €33 per nacht met z'n tweeën. Een beste prijs. Beetje te voor het gebodene... Wel een schattig dorpje en prima eetgelegenheid op het dorpsplein. Ook mooi wandelen in de omgeving.
Na de hektiek op overvolle camperplaatsen genieten van natuur, rust en ruimte. Camping net als vele in Duitsland ietwat vergane glorie. Sanitair gedateerd maar functioneert en schoon. Wel gehannes met muntjes. Vriendelijke ontvangst door de bazin. Veel natuur en wandelmogelijkheden in omgeving. Mooi zwembad naast de camping. We zijn weer helemaal zen!
Sluit mij aan bij de vorige beoordeling. Deze camperplaats stikt in zijn succes. Reserveren niet mogelijk. Als je dan om 12 uur komt zijn er nog een paar plaatsen voor de reserveringen. Mag je voor hetzelfde geld buiten de poort staan. (staat om 15:00 ook vol). In de verkeers herrie. Beetje jammer dit.. Morgen snel verder!
Mooie plek, prettige sfeer. Over het sanitair zullen we het maar niet hebben. Max lengte van campers wordt gehandhaafd! Campingbaas komt persoonlijk met meetlint de lengte opmeten. Bijzonder komisch om te zien. Direct vertrekken. Niet leuk voor de betrokkenen natuurlijk, maar ja moet je het bordje maar lezen...
Verdient wel de qualificatie top cp. Alles perfect geregeld. Mooi aangelegd. Heggetjes moeten nog wat groeien.. Top locatie.

Prachtige camperplaats, tussen de bomen. Met recht een Toppark!
Daadwerkelijk een zeer fraaie camping. Ruime plaatsen. Stroom en water bij de plaatsen en zeer schoon sanitair. Camperloosplaats zeer ruim, top!
Wij waren hier in het weekeinde na Hemelvaart (31-5). Waanzinnig druk en overvol. Met zo'n 40 campers en caravans hutje mutje op het tentenveld gestaan. Nog minder plaats dan op een gemiddelde camperplaats. Was geen onverdeeld genoegen.
Idd. Een prachtige camping. Uitstekend sanitair en vriendelijke beheerder. Sluit mij volledig bij eerdere beoordelingen aan
Prima plek. Rustig ruim en elektra, water en afvoer aanwezig aanwezig.
Prima rustige camper plek voor een redelijke prijs. In buitenwijk van Leipzig. Vriendelijke beheerder. Ook wel een bijzondere plaats, zo naast het dwangarbeiders Thekla lager uit WO2. Is afgezien van gedenksteen overigens niets meer van te zien.
Juni 2017, parkeerplaats helemaal vol met gewone auto's. Veel met nummerbord gereserveerde plaatsen. Camperplek opgebroken. Geen camper te bekennen. Wel geparkeerd voor Euro per uur om lopend het centrum te bezoeken. Dat gaat prima. Overnachten zag ik hier niet zitten. Daartoe naar andere camperplaats gegaan.
Mooie rustige plek vlak bij dorp en tuinen. Is idd. een beetje lastig te vinden. Als je er bent staat er ineens een bordje wohnmobilstelplatz. Overnachten voor 13 euro inclusief stroom. Helemaal prima.
Helemaal prima deze camperplaats als uitgangsbasis voor het stadsbezoek. Ruime plekken, vriendelijke ontvangst. Zelfs aan de hond is gedacht. Vergeet niet een muilkorf voor je hond mee te nemen, als je met de ubahn wilt. Kostte ons veel tijd een winkel te vinden waar je er eentje kunt kopen ;-) ook aan de Wien card heb je niet veel, aangezien je met de hond vrijwel nergens in mag.