@GerHeitkamp
- Volkswagen
- Buscamper
Augustus 2026
Juni 2026
wat een heerlijke boscamping. Eenvoudig, maar alles werkt... vriendelijke ontvangst. Zoek maar een plaatsje in het bos: zon- en schaduwplekken aanwezig. receptie open van 0700 tot 1900. sanitair is eenvoudig; wel schoon. Wij betaalden voor een nacht (camper en 2 volw) € 10. voor ons een aanrader (23 jun 2026)
leuke camping vlak bij een meertje. 3/4 uur op de fiets en je bent bij zee. in Parentis (30 min fiets) zijn twee grote supermarkten. De camping is vergelijkbaar met een SVR camping. eenvoudig, maar gezellig.
Fijne camping voor ern bezoek aan Caceres. Bus bijna voor de deur. Mooie afgeschermde plekken met eigen sanitaire voorzieningen. Er is een winkeltje, sportvoorziening en in het seizoen een zwembad. Goede, adequate info bij aankomst. vriendelijk personeel. we komen graag terug. We betaalden ACSI-tarieven. 3 overnachtingen 4e gratis.
camping met mooie plekken. Sanitair is verouderd, maar werkt wel allemaal. Irritant is de verlichting die in minder dan een minuut uitschakelt. het interessante Stadje El Rocia prima te voet en fiets? bereikbaar. mooie ligging tov natuurpark. Wij betaald. ACSI-tarief va. €23/nacht. We hadden niet gereserveerd.
Natuurlijk, de paden zijn hobbelig; de percelen zij niet geheel vlak, maar wel fijn groot. Èn, waar heb je aan de ene kant vd camping zicht op de rivier en aan de andere kant op 250 m de oceaan met een prachtig zeestrand. De sanitairgebouwen zijn wat ouder, maar prima en schoon. Ook is de stad op loop- en fietsafstand. Aanrader in deze tijd van het jaar.
prima camping. Goed sanitair. Voor de ACSI kleinere plaatsen. Door de opstelling kan dat benauwend overkomen. Erg vriendelijk en adequaat personeel. Mooie omgeving voor wandelen en fietsen.
Het weer was prima. Geen regen. wel veel zand. Heerlijke camping. Zoek zelf je plekje. Vriendelijk personeel. Sanitairgebouw prima, met papier en goed schoon. Jammer dat het wastafelwater, tenminste bij de heren, niet eens lauw was. De douches waren prima. We komen hier graag terug.
Prima camping. Wellicht een wat ouder sanitairgebouw, maar alles doet het wel. Welke camping geeft 34 afwasbakken met heerlijk warm water. Ruim 20 douches met heerlijk water en vele toiletten. Vriendelijk personeel. Zoek zelf je plaats. Dagelijks brood te koop en mooie verbinding (OV en fiets) met de stad. Fijn verbleven in jan/februari 2025
goed verzorgde, eenvoudige camping. keuze uut 4, 6 of 10 amp. sanitair is eenvoudig, maar goed. douchen in aparte badkamers. goede afstandctot Pavia; prima op de fiets. bus stopt voor de deur. zwembad en speelopties voor kinderen.