@GerPesman
- 2016
September 2026
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Sitecode: 196223
Matige camping met bijzondere eigenwijze en zeurderige eigenares. Als je om 2 minuten over 2 aankomt is het siësta en kun je tot 16 uur wachten. Op de centimeter nauwkeurig moet je de camper op haar aanwijzing parkeren en we zijn hier maar met 4 campers. Toiletten matig douche met munten. Strand voor de deur, maar niet om enthousiast van te worden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 29 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 20636
Heerlijke camping om in september een paar dagen te kamperen. Vriendelijke mensen, heerlijk strand en prima schaduwplaatsen in deze hete septembermaand. Heerlijk gegeten in het restaurant van de camping. Kortom topplek.
Juni 2026
Erg beschutte beacgcamping ( die niet aan de beach ligt)camping met veel schaduw. niet het goede campinggevoel voor ons. Zwembad met heel erg warm water, niet lekker. Toiletten met erg veel kalkaanslag, wordt goed schoongehouden. Een fantastische douche. paspoort wordt ingehouden en krijg je terug als betaald hebt.
Mei 2026
Prima overnachting maar met met de aardigheid valt het erg tegen. Gewoon cash betalen en gaan staan. Heb je een airco dan 5 euro extra. einmalig
prima camping op goeie locatie aan het Pieterpad. De nieuwe eigenaren zijn druk bezig de camping te verbeteren. Heerlijk rustige plek. Top
prima camperplaats. zoals al eerder gezegd is de douche niet veel groter dan die in je camper,wel warm. Ruime plaatsen voor 30 euro in het hoogseizoen en aan een wat minder strand
wat een ontvangst, ge wel dig. een biertje met gebak van ontzettend vriendelijke mensen. alles top voor elkaar en heerlijk eten. Aanrader 👍
heerlijk relaxte kleine camping bij de Plitvice meren. Vergeleken met de omliggende campings een prima prijs/kwaliteit.
prima camping met nieuw sanitair. de prijs in mei is inmiddels 42 euro voor 2 personen en stroom