@GerRiaLem
- 2009
20-05-2025. Rustige cp. Wij zijn op weg naar Polen. Vanaf de cp het fietspad volgen langs de Oder-Neisse. Mooi fietspad zonder herrie, wel veel vogelgeluiden. Geen voorzieningen, ook niet nodig met je camper als luxe. Dankjewel, gemeente Forst!!
Een mooie plek om op weg naar het zuiden “ aan “ te doen, of op de terugweg. Wij hebben beide gedaan. Vanavond staan er 18 campers.
Een gratis cp met alle comfort. Centrum dichtbij. Fietspad van de EmsRadweg loopt voor de cp. Wat wil je nog meer? Lekker rustig.
Om te fietsen via de WeserRadroute is dit een ideaal plekje, zonder faciliteiten. De route begint aan de overzijde. Ruimte genoeg. Rustige plek.
Mooie gratis plek aan de Saale. Er zijn 3 plekken, dicht opeen. Goed verlicht. Vanavond is het rustig!! Het fietspad naast de Saale ligt voor de cp en wordt goed aangegeven. Geen voorzieningen. Het slot is gerestaureerd en de moeite waard om te bezoeken, ‘s avonds verlicht.
Sitecode: 11950
Wij waren er ook even rond de datum van 26 sept. De voorzieningen zijn bij de camping. Wij zijn doorgereden.
Beter de coördinaten gebruiken dan de straatnaam. De ElbeRadwegroute loopt langs de Cp. Richting Ronney is mooi. Het restaurant bezocht en daar lekker gegeten. Vergeet niet iets te doneren in het geldbusje aan de bank!!
Een fijne plek met stroom en goede gratis wifi. ook een openbare wc. Het centrum is dichtbij. De ElbeRadweg loopt voor de cp. 5/6 campers achter elkaar en ook op de grote parkeerplaats staan de campers.
Wij hebben hier gestaan op 15-9-2024. Een prima plek. Van hieruit hebben we de Elbe-Raaweg befietst naar Cuxhaven. Het plein is helemaal klaar. Aldi op 4 minuten.
Een heerlijk rustige plaats. We hebben twee nachten gestaan tot volle tevredenheid. Van hieruit gefietst naar familie in Doetinchem en campervrienden in Dinxperlo. Dankjewel gemeente! Het is een toffe plek.
Een mooie rustige plek. We overnachten hier om onze kinderen en pasgeboren kleindochter in Hilversum te bezoeken. Laten we er met elkaar voor zorgen dat deze plek netjes blijft. Gooi je afval in de afvalbak en zet het er niet naast. Rommel vraagt om rommel. Dankjewel gemeente Laren dat we hier mogen staan.
We staan 2 nachten met de NKC-campergroep met 18 campers op deze camping. Het grasveld lijkt wel op een voetbalveld. De wc’s, douches en wasbakken worden 24 uur brandschoon gehouden door papa en dochter. De hele dag houden ze de camping nauwlettend in de gaten. Supermarkt en restaurants op loopafstand. Zakopane is een echte toeristenstad.
Mooie plek met alle voorzieningen, behalve stroom. Vanmiddag stonden we met 4 campers, maar vanavond stroomde het vol. Er is weinig te beleven. Er is wel een bakker, tenminste dat staat aangegeven.
Het is de vraag of je de eigenaar ziet op zondag of maandag. Maandag is het restaurant gesloten. De zuil is defect, al vanaf het begin. Plug de stekker in de katrol onder de tafel. Het is heerlijk fietsen rondom Neede, bv rondje Neede. Dit staat heel goed aangeven. Prijs per nacht €5. De eigenaar heeft niks met internet en kent de geplaatste reviews niet. Jammer, want de bezoekers reageren meestal positief. Wij komen zeker terug en eten daar ook.
Rustige plek met alle voorzieningen voor weinig geld. Fietsknooppunt 83 is op het terrein bij de Vecht. Weinig verkeer tijdens de fietstochten via de knooppunten. Wij hebben hier genoten. Dankjewel, gemeente Laar.
Mooie camping met ruime plaatsen. vriendelijke eigenaren. Volop vermaak voor jong en oud: skelters, paard verzorgen en rijden. Genoeg te bekijken op deze moderne boerderij. Fietsroute voor de deur, 27 en 68 (Dld). Gramsbergen en Hardenberg op afstand. Kortom, een camping om vaker te bezoeken. In het hoogseizoen€22,50 incl electra.
Prachtige locatie met uitzicht over een groot gebied met zicht op de Pyreneeën. Bij de entree worden de handelingen ook in het Nederlands uitgelegd. Met de code op de bon gaat de poort open. Lozen en water innemen incl. Kosten met creditkaart €8
We stonden op ruime gratis parkeerplaats bij een wijnboer/fabrikant. T.o. de cp. kun je lozen en water innemen met jeton. Wij hebben gefietst,rechtsaf, op het fietspad.vv.
We hebben hier 2 nachten heerlijk rustig en stil gestaan, op weg naar de NKC- reis "van kust naar kust" Nooit eerder kiwi's aan een boom zien groeien. Aardige mensen,schoon toilet. In het dorp is een mooi zwembad.
We stonden hier met de NKC-groep met 20 campers. Vriendelijke behulpzame mensen. Heerlijke 2 dagen hier gehad. Wij maakten de reis” Dwars door de Pyreneeën “.
Prima plek om te overnachten. Serviceplek wordt aangegeven aan de hoofdweg. Bakker om de hoek. Rustige plek.
Prachtig vergezicht op de Pyreneeën. Vriendelijke eigenaren. Zij spreekt Engels. Je kunt een rondje lopen van ca. 5 km en op afstand je camper blijven zien. Prijs €9 incl. stroom. Heerlijke nachtrust.
De coördinaten zijn onjuist. N43.972316. O 0.186293 Ruime plekken, zoek zelf maar uit. Karakteristiek dorpje. Aan-en afvoer mogelijk, geen elektra.
We hebben hier 1 nacht gestaan in vakantietijd van vele Franse bedrijven of misschien een lang weekend. Gefietst richting DAX via de voie verte.Andere kant richting St. Sever, deels gefietst en andere morgen hard gelopen, totale route is ca. 50 km. De nacht is rustig totdat de vrachtwagens komen om de containers te legen. Later komen de werknemers van de gemeentewerken. Geen stroom!! Plaatsje stelt niet veel voor.
Heerlijk rustige cp onder de bomen en dat moet je deze dagen wel hebben met temperaturen van boven de 35 g. Een zwembad op loopafstand. Daar hebben wij vanmiddag dankbaar gebruik van gemaakt. €2 pp na 14.30 uur. Asfaltweg aflopen, na wegversperring 2e weg links en dan loop je er aan het eind van de weg er tegenaan. Op de cp wordt veel gepicknickt. Gezellig. Verder heel rustig.
Een zeer rustige plek. We stonden er alleen. Geen hangjongeren. Geen mens gezien. Heerlijk relaxed plekje met waterinname, lozing van grijs water en wc.
Mooie overnachtingsplek op doorreis. Gratis bij meer dan €50 tanken. Anders €15. Water en wc aanwezig. Ook plek voor lozing van wc en grijs water. Uitvalbasis voor fietstochten langs Moesel. Aldi en Lidl op minder dan 300 m afstand. De tankschip biedt ook genoeg, o.a. broodjes.
We hebben een superleuke midweek gehad met 6-stel camperaars. Het sanitair was brandschoon, de ontvangst heel hartelijk, de omgeving bood veel , samen fietstochtjes gemaakt, superlekker ijs gegeten en dankbaar gebruik mogen maken van de grote tafel in het restaurant. Vriendelijke mensen. Ruime plekken. De bloemenborder achter werd vandaag ingezaaid. We zagen de reeën dartelen in het gras. Superplek. Echt genoten!!!
Aanvankelijk stonden we om 13.00 uur alleen op deze makkelijk te bereiken cp vanaf de A7. Vanavond staan er 12!! Er ligt een rode plaat in de buurt van de regenpijp voor afvoeren. Verder is er niks. De Saale fietsroute ligt voor de cp en wordt duidelijk aangegeven. In Hammelburg is een Lidl, rechts af v.a. de cp per fiets. Rustige plek!! Gratis!!!
Een plek met alles erop en eraan. wat een rust, vooral ‘s nachts. De boer is 2 jaar geleden begonnen met deze cp. Een gat in de markt. In deze regio zijn weinig cp’s. Je kunt hier goed fietsen. O.a. Iller-radweg. Legau kent een Edeka-supermarkt. Prijs €15 incl stroom, water, WiFi. Wc en douche prima.
Sitecode: 19180
Mooie camping met prachtig uitzicht. De plekken zijn afgebakend. Je hebt wel keggen nodig. De opgravingen vind je op 2 km afstand, rechts uit de camping. Gyros eten in de bovenstraat van het dorp. Heerlijk.
Gratis cp voor stadspark. De altstad is lopend te bereiken. Vanaf de cp naar de Kilianstrasse, rechts, tot de verkeerslichten. Dan links , een fiets/voetpad op, Schopenhauerstrasse. Deze weg volgen, zonder af te slaan, tot de altstad, via Lobleinerstrasse en Tetzelgasse. Het Info-centrum (VVV) bevindt zich in het centrum, via bordjes te bereiken.
Heerlijke plek met alles wat een camperaar verlangt voor een mooie prijs. Dit is een voorbeeld voor andere cp’s. Goede uitvalsbasis voor fietstochten via knooppunten. Cp ligt op route 38.37. Vanaf de cp (ingang) rechts naar knp 38 met knpbord., links naar 37.
Mooie plek. Qua ligging omzeil je knp. Kassel als je vanaf de A7 komt. Vanaf de cp naar de A44. Betaalautomaat was ( gelukkig) defect. Kosten €7. Mooi park bij de cp.
Om water te tappen, moet je de knop boven de kraan indrukken. Vanaf het station kun je diverse routes lopen en fietsen. Wij hebben de Emsquelle (16 km) en Historische (6km) route gelopen. De Emsquelleroute is aan te bevelen.Heel goed aangegeven. Bij de bistro t.o. het station kun je goed eten, en betaalbaar. WiFi doet het goed. Jammer dat je hier niet kunt afvoeren. Hulde voor Hovelhof.
De navi via Colmarer Strasse leidt om. Beter Hemmerlestrasse volgen. De cp ligt net in de bocht van beide genoemde straten. De cp ligt idd aan een drukke straat.
Mooie camperplaats met alles wat je nodig hebt. De prijs is nu € 11,-,stroom €0,50/kWh. Het centum is over de brug(Main).
Sitecode: 92019
Deze plek mag om ons wel meer sterren krijgen. Alles is perfect. Mooie prijs met alles wat een camperaar mag verlangen.
De CP ligt op loopafstand van de canyon. Een aanrader. Je kunt er om heen lopen. Er zijn geen afgebakende plekken. Voor €2,- kun je 100 liter water tanken en krijg je 1 uur stroom, indien de stekker vrij is. Wc en grijswater afvoer is mogelijk.
Rustige plek met hoorbaar stromend water. Geen stroom, wel water en afvoer voor wc en grijswater. Er kwam niemand om geld te innen.
Mooie plek. Alle voorzieningen aanwezig. Restaurants in het dorp. Direct achter de cp begint een mooie wandelroute.
Goede plek met voorzieningen. 4 plekken gereserveerd voor campers met stroom. Vannacht stonden er 13 en dan is er nog plaats. Mooi wandelgebied. Leuk stadje.
Prima plek bij een mega boerderij. 1200 dieren aanwezig, waaronder 600 melkkoeien. Het museum bezoeken is de moeite waard. En natuurlijk even kijken op het grote boerenerf. Vanaf Salitja zijn duidelijke wandelroutes aangegeven.
We kwamen op donderdag 21 okt. aan, toen er markt was. De ingang was vrijgehouden. Er zijn 6 plekken. Lange campers kunnen, mits niet bezet, op de weg staan. Water, afvoer van toilet en grijs water is aanwezig. De samengestroomde jongelui zijn ‘s avonds op tijd vertrokken. Het fietspad van Girona naar de kust ligt voor de camper. Fietsen naar Girona is mooier dan naar de kust.
Catastrofe!! Alles is kapot. Geen plek meer voor campers. Zowel het voetbalveld als ook het tennispark is weggespoeld. Fietsen langs de Ahr is onmogelijk, delen zijn weggevaagd. Overal wordt hard gewerkt om te herstellen!!
Na de overstroming van de Ahr is het een grote catastrofe in dit gebied. De cp is open maar er zijn geen enkele faciliteiten. Wij hebben er één nachtje alleen gestaan. Het is een mixparkeerplaats. Fietsen langs de Ahr is onmogelijk. Treinen rijden niet vanwege verwrongen rails.
Mooie rustige plek. Kom op tijd, want de plek staat vaak vol. Huizen is een mooie plaats om te bezoeken. De omgeving nodigt uit om befietst of bewandeld te worden.
We hebben wederom onvergetelijke dagen hier vertoefd. Vanuit de cp begint bij de brug de routes naar diverse richtingen. Hele hartelijke mensen. We komen zeker terug.
Vanmorgen aangekomen. Er was nog plek. Na de lunch een fietstocht gemaakt via knooppunten van route . nl van 57 km. Over het viaduct van de autoweg nr. 96 volgen etc. De laatste 2 km werden we overvallen door een hevige regenbui. Daarna een heérlijk ijsje verorbert. Interessante plek.
Ruime cp met gratis voorzieningen. Echter maar 2 stroomcontactdozen voor campers met lange kabels. De vriendelijke beheerder komt rond 19.00 uur €6,80 ophalen. Brood is te koop bij de mini-supermarkt op de hoek van de hoofdweg, waar je binnenkomt.
60 plekken is sterk overdreven. 30-35 komt eerder. Achter de cp is een mooi wandelgebied rond visvijvers. De prullenbakken waren overvol. Veel bezoekers kennen elkaar of hebben mensen in auto’s op bezoek.
Mooie rustige plek. Zelf plekje opzoeken. Als ‘s avonds de daggasten vertrokken zijn, ga jij genieten van de stilte.
Mooie gratis cp. Jammer dat de heg zo hoog is, anders had je mooi uitzicht op een meertje. Afvoeren is mogelijk, geen stroom. Water kost €4, . Vriendelijke, Franse buurman heeft me geholpen met gaspot kopen, omdat mijn gaspot leeg was. Volle Franse gaspot kost €27,50.
Sitecode: 2094
We zijn hier om 11.30 uur aangekomen. Toen waren er nog 4 vrije grasplekken en alle asfaltplekken. De laatsten werden later bezet door auto’s van strandgasten. Het is een komen en gaan van strandtoeristen. Opvallend is dat het strand nagenoeg verschoond blijft van afval. Tot laat in de avond is het druk, daarna keert de rust volledig terug. Afvalcontainers aanwezig, verder geen voorzieningen. Een mooie plek.
We waren hier om 11.30 uur. Er waren 4 grasplekken vrij en alle asfaltplekken. De laatsten waren de hele dag bezet met auto’s van strandgasten. De hele dag is het een drukte van aankomende en vertrekkende badgasten tot laat in de avond. Daarna keert de rust terug. Een mooie plek met afvalcontainers.
Leven als een god in Frankrijk. Niemand komt vragen wie, wat , waar en hoe lang je blijft. Alles aanwezig voor de camperaar. Het gras vraagt wel om een maaibeurt. Langs de kust is een kilometers lang, nieuw fietspad langs de bezienswaardigheden van WO2. We hebben hier 3 nachten tot volle tevredenheid gestaan. Betalen kan met pin.
We kwamen op 13 juli aan en toen was er nog plek. Zoek zelf maar een plekje. Op de plek dicht bij de veerboot stond een Fransman, 2/3 auto’s ertussen en dan wij en weer verderop een Belg. ‘s Avonds stond het bomvol met auto’s van inwoners van Bouille. De 14e juli was er een grote rommelmarkt etc in het dorpje. Het voetbalveld stond vol met auto’s en ook langs de wegen. Fietsen langs de Seine via bordjes.
Zeer rustige plek naast sporthal. Vuilwater en-toiletafvoer mogelijk. Tegen betaling water en stroom. Ook op het grasveld kan je je camper plaatsen. De 7 plekken zijn afgebakend met heggen.
Midden in Mesnieres kleine afslag. Wordt wel met borden aangegeven. Water gratis, vuilwateremmer afvoeren mogelijk, alsook het toilet. Zo sta je er alleen en een paar uur later sta je er met 8 campers. Voor fietsers dichtbij het fietspad Londen-Parijs, avenue vert of greenway, deels een voormalige spoorlijn.
Mooie camperplaats met vriendelijke eigenaren. Alles is aanwezig wat een camperaar nodig heeft. Op loopafstand van het dorp. Via knooppunten kun je hier heerlijk fietsen, ook in België. Mooie grasmat. Keurig onderhouden. Deze plek onthouden we.
We stonden hier met Pinksteren. War een uitzicht, zelfs bij de afwas is het een genot. Wat? het uitzicht of de afwas? 😜 Mooi dat je mocht kijken in de melkstal tijdens het melken en de kleinkinderen met Lieve de kalfjes mochten voeren. Leuke, vriendelijke en hulpvaardige mensen. Guus heeft met tractor ons uit de klei getrokken.
Superplek. Alles aanwezig. Naast bouwmarkt, waar ook de WiFi gratis op te halen is. Zeer vriendelijke eigenaar. Mooie grasmat. Wel precies tussen de pijlen parkeren. Boxmeer op 3 km, waar ook de supermarkten zijn. Volop fiets- en wandelgelegenheid.
Nieuwe , rustige, camperplaats bij voormalige boerderij per mei 2021. Vriendelijke, behulpzame eigenaar. Wc en douche aanwezig. Afvoer van wc en vuilwater mogelijk. 10 amp. stroom. WiFi aanwezig. Wijds uitzicht over de landerijen. Maaltijd bestellen mogelijk , maar niet verplicht. De zondag wordt gerespecteerd.
We hebben hier 3 nachten tot volle tevredenheid gestaan. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. De bollenvelden stonden volop in bloei. Routekaartjes zijn aanwezig. Een rondje lopen rond de plas begint naast de cp. Aardige mensen en behulpzaam. Je kunt betaling per bankoverschrijving doen of geld in een envelop in de postbus doen.
Rustige plek op een weilandje. Vriendelijk gesproken met de eigenaresse. Vrijwillige bijdrage in de bus gedaan. Voorheen was de cp aan de overkant.
Cp zonder voorzieningen. 2 plekken, met voldoende ruimte, waar meer kunnen staan. Overdag ben je toch onderweg. ‘s Nachts rustig. Grote parkeerplaats achter gemeentehuis. Dankjewel gemeente Putten. Kan mijn gemeente een voorbeeld aan nemen.
Cp zonder voorzieningen. Altijd wat te zien, aan de ene kant de uiterwaarden met vogels, nu ook ooievaars, aan de andere kant de haven . Het werkverkeer moet je voor lief nemen.
Sitecode: 20937
Mooie, overzichtelijke cp. Met toilet en douche. Aardige, gastvrije mensen. Boer is druk bezig met aanpassingen voor afvoer wc en vuilwater. Mooie fietswereld via knooppunten. Knpt 15 in Terschuur.
Wij stonden hier 20 februari. Mooi lenteweer. We betaalden €12. Stroom, geld(€1) inwerpen. Aardige havenmeester die je alle info geeft. Weinig regels, gedraag je normaal. Rondje Zwolle moet je gefietst hebben(40 km), direct linksback de uitgang het fietspad op, bordjes Rondje Zwolle volgen.
Een prima plek. Groene en blauwe route gewandeld. Vooral de laatste was erg mooi, zo vanaf de camperplek. Heerlijk rustig.
30 dec. 2020 . We kwamen op een afgesloten terrein. Jammer, hier hebben we jaren geleden gestaan. Toen mochten we voor het huis staan op stenen ondergrond.
Schitterende plek in kersttijd. Een plek waar je je thuis voelt. Prachtige fiets- en wandelomgeving. De zoveelste keer dat we hier waren.
Op de fiets vanuit Nederland de plek bezocht. Hekken staan voor de ingang. Ivm besmetting wordt betaling per app geadviseerd . zie foto. Grotendeels verhard en meer palen voor elektriciteit.
Een prima plek. De stroomzuil werkt perfect. Super egaal fietspad voor meer dan 100 km vanaf de "Alte Bahnhof" , bij de andere plek in Darfeld. Heerlijk rustige plek.
Met alle vorige reviews eens. Vannacht (9-10) stonden we met 18 wagens. Dichtbij de A61.
Hele rustige plek, net 150 meter buiten het dorp. Dorp stelt niks voor. Type huisnummer Lace 15 in. Denk niet aan een manege zoals in Nederland. Het is heel klein van opzet . De plaatsen zijn ruim, in breedte, Lange campers wordt moeilijker .
Heerlijke , rustige plek ( gratis) op aanwijzing van de vvv gekregen. Geen voorzieningen. Baden in de rivier, zonnebaden op de vlonders. Restaurantje aanwezig. Geen verkeerslawaai, wel stromend water. Centrum via loopbruggetje te bereiken.
Alles wat een camperaar nodig heeft is hier. 's Avonds mooie sfeerverlichting. Wc-in het huis voor camperaars. Vriendelijke ontvangst.
De navi geeft bij huisnummer 45 aan dat de cp links is. Je moet echter 100m verder rijden en dan rechtsaf. Rechts langs de manege en dan kom je op een grote vlakte. Electra gratis. Geen WiFi. Wat een rust en ruimte!!!
Bij info (I) gaven ze ons een mooiere plek in Pustal. Vanaf de huidige plek links. Bij kruising links, over de brug, 2e weg rechts, na 100 m rechts. Doorrijden tot rivier. Je mag hier gratis staan. Over voetgangersbruggetje naar rechts en je komt weer in Skofja Loca. (zie 86691)
Heb me verwonderd over de gezellige chaos. Al vroeg vertrekken de eerste auto's ( met of zonder caravan), busjes en campers en tot 's avonds komen de nieuwelingen. Zelfs eind september zijn er nog vele vakantievierders op pad. Je zoekt zelf een plekje op en zonder overleg met de buren zet je je onderkomen daar neer. Het is een natuurlijk terrein en je staat niet waterpas.
Alle voorzieningen aanwezig. De loopbrug over weg en kanaal naar de stad is dichtbij. Het info-bureau gaf aan dat campers gratis kunnen staan, de hele week. Je kunt fietsen langs het kanaal, twee kanten op. Vrijdag namiddag was het een komen en gaan van ouders en kinderen naar het sportcentrum. Gezellig druk.
Rustige plek. De panorama-route met beschrijving is gratis verkrijgbaar bij de vvv. Mooie wandeling. Er is plek voor 4, maar we stonden deze nacht met 17 campers. Goede plek op doorreis naar het zuiden.
Gratis plek met alle voorzieningen. Langs de rivier Ulster ligt een mooi fietspad. Bij Philipstal verder langs de rivier Werra gefietst. Heerlijk rustige plek.
Heerlijk rustige plek aan de Werra. Wij hebben twee mooie fietstochten langs de rivier Werra gemaakt. Er is stroom, waar wij geen gebruik van hebben gemaakt.
Zeer rustige plek. 's Nachts hoor je de wind, vogels en de koelkast. Vriendelijke mensen die aanbieden dat je ook gebruik mag maken van elektriciteit en wc in het bezoekerscentrum. De broccoli-oogst begon op zichtafstand . Van hieruit veel gefietst.
Ruime parkeerplaats voor 4 voertuigen. Van hieruit veel gefietst. Vliegtuigen komen hierover. Verder rustige plek. In het zwembad is gratis WiFi en je kunt gebruik maken van de toiletten.
Goede plek voor 1 nacht. Je staat er in internationaal gezelschap. Zaanse Schans op loopafstand. Wij bezochten het 's avonds. Dan zijn alle toeristen weg.
Zeer mooie plek met wijde weidse uitzichten. ‘s Avonds prachtige zonsondergangen gezien. Ook kwamen er 4 ballonnen naar deze plek varen. Zeer rustige plek.
Waar vind je zo'n plek? Zelf een plek uitzoeken op mooi gras in een bloementuin. Alles wat een camperaar nodig heeft, is aanwezig. En om de prijs hoef je het niet te laten. Stroom €3 is excl. Heerlijke plek.
Grote plek. Gratis, echter geen voorzieningen. Dank, gemeente Nijkerk. Mooie fietsomgeving.
Wat een schitterende camperplek. Gras werd net gemaaid. Vriendelijke ontvangst in de winkel. Ruime plekken. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Zeer rustige omgeving. Winkels op loopafstand. Fietsknooppunt met bord in het centrum.
Vriendelijke mevrouw Bosker. Komt elke avond rond 19.00 uur langs. Plek € 3, stroom €2,50 tel.: 0049 1759633045. Rustige omgeving met volop fietsmogelijkheden. Emsburen ligt ca10 km verderop. Daar zijn winkels volop. Lingen kan ook. 9 plekken, met uitloop voor op het terrein. Er is een toilet aanwezig, bij de loosput.
Mooie plek. Er is wel een afvalcontainer. Weg voor het zwembad langs blijven volgen en dan kom je vanzelf op het terrein. Wij zagen dit eerst niet.
Een plek waar we met veel plezier aan terug zullen denken. De eerste keer met deze camper op stap. Vanuit de cp. links na ca 100 m knooppunt 80. Diverse fietsmogelijkheden. Boeren zijn druk in de weer om het land te bewerken en te poten en zaaien. Afwisselende omgeving. Aardige mensen, zelf ook camperaars.
Tijdens theaterweekend, 25-27 januari hier gestaan. Eerst geen elektriciteit. Een telefoontje naar het gemeentehuis en het probleem kort daarna opgelost. Hulde!! Centrum met Voorveghter op loopafstand (900 m.) Geen schotelontvangst, geen probleem. Sorry, zonder verplaatsing, de andere dag toch schotelontvangst. Het kan verkeren.
Schitterende plek, als er plaats is. Eergisteren waren we de zesde, vandaag de derde. Grote en kleine schepen varen voorbij. Geliefde plek, ook voor Duitsers en Belgen. Fietsknooppunt begint naast de cp. Kanaal door Zuid-Beveland met sluiscomplexligt op loopafstand.
Mooie plek, vlakbij A30. De meeste campers staan anders dan voorgesteld. Kan ook als er plek genoeg is. Mooi rondje lopen rond het meer, te beginnen , linksaf achter het zwembad, waar je ook dient te betalen a €3,- Mooi grasveld voor je camper en ruimte voor de luifel.
Vergeleken bij 7 jaar geleden is de cp aanmerkelijk verbeterd. Fietsen over de Weserradroute is aan te bevelen. Rinteln heeft een mooie altstadt. Aldi, Lidl,Combi bij elkaar met ruime parkeerplaatsen. We troffen het met onze plek met uitzicht op de entree. Een bericht vertelt dat de plek gratis is, maar je moet afval zelf meenemen of inventief zijn.
Je betaalt normaliter €3,80 kurtax bij info voor 2 personen. De toeristinfo was echter gesloten. Lozen en waterinnemen is prima. We zijn doorgereden. Rustige plek op mooie schone steenslag ondergrond
Zeer rustige plek aan de Weser en Weserradweg. Hier kom je tot rust. Drs.P's liedje Heen en weer komt bij het zien op het veer bovendrijven. Geen voorzieningen.
Prima, rustige plek met veel ruimte. Sanistation naast Hallenbad.(bij camping).De beheerder vertoeft op de camping bij Platzwart-bord achter sanitairgebouw. Mooi open zwembad naast de cp. Geen enkele hinder gehad van verkeer op de dorpsweg. Mooi wandelgebied. Kaart bij de platzwart verkrijgbaar. 's Winters melden bij Hallenbad. Kosten € 3,50
Er zijn 2 gemerkte camperplekken midden in de altstad op een grote parkeerplaats.Geen voorzieningen. Wij hebben hier een deel van de fietsroute Leine-Heide gefietst. Het centrum is op nabije afstand.
Een rustige cp op een parkeerplaats met 6 camperplekken. We hebben de Leine-Heide fietsroute gefietst naar Gottingen en Leinefelde. 2 rustige nachten hier gestaan.
Sitecode: 11985
Genoeg ruimte voor meerdere campers. Wij stonden hier in de schaduw achter op de parkeerplaats met 37gr. Zwembad is super. 's Avonds liepen 2 herten ongehinderd voor onze camper langs.'s Nachts lijkt het wel uitgestorven. Gelukkig brandde de straatverlichting.
Mooie, natuurlijke plek met alles wat je nodig hebt. Info-bord staat bij de trap naar de rode brug. Telefonisch aanmelden. De beheerder komt je daarna inschrijven en je krijgt de code van het slot van de afvoerput. Dit om misbruik tegen te gaan. De Werra-route ligt naast de cp.
Prima plek om te overnachten. We stonden in de schaduw van de bomen, vlakbij de tramhalte. Als je deze tramhalte naar rechts volgt is het makkelijk lopend te doen om de Altstad te bereiken. De Gerafietsroute is goed aangegeven.
Vanmorgen langs de Ilmradweg deze plek gepasseerd . Met de temperaturen van vandaag, boven de 35 gr. een mooie schaduwrijke plek 's middags hier opgezocht. Het zwembad was uiteraard flink bezet, maar geen enkele hinder van ondervonden, integendeel! De Ilmradweg is goed te begierden en ligt pal aan de cp.
4 plekken voor campers op mix-parking. Er wordt voortdurend gecontroleerd, dus betaal de €2 voor 24 uur. Schanzenweg op mijn navi bracht me midden Apolda. Dus niet goed. Beter: Am Sportplatz of de coordinaten
Je mag ook met de camper in de tuin gaan staan onder de bomen. Kost dan €15 . Aan het eind van de oprit van de cp staat de Saale-route aangegeven. De eigenaar komt tussen 18.00 en 18.30 uur het geld ophalen. Wc en douche zien er perfect uit.
Prima plek. Er werd vandaag gecontroleerd of je parkeergeld betaald hebt. Beter de coordinaten volgen of Am Sportpark invoeren. Leuk stadje. We stonden vannacht alleen.
Mooie, rustige plek met schaduw en zonmogelijkheden. Voetbalveld ernaast. Ook ruitersport te zien. Komen hier terug.
Plek naast zwembad. Ingang is voor de bocht. Niet te breed. Plek voor hooguit 6 campers. Niet geschikt voor grote campers. Vriendelijke mensen. Zwembad is ca 20 m. lang. €4 voor overnachting. Zwembad € 1 p.p.
Kleine camperplaats voor 5 plekken. Alles voor camper aanwezig. De camperplaats wordt aangegeven vanaf de Meiningenstrasse.
Langs de Saale, onder grote eikenbomen , stonden we heerlijk, terwijl de thermometer 35g aangaf. De parkeerplaats wordt gereed gemaakt voor komend weekendactiviteiten. Wellicht altijd 1e weekend van aug. Geen faciliteiten.
MixParking . Geen faciliteiten. De Werra-Radweg kun je vanaf hier starten.
Rustige cp. Ga maar staan waar je wilt. Alles voor campers aanwezig. Leuk stadje. Route R1 brengt je over vlakke fietspaden naast de Fulda naar Melsungen (28 km) of naar Bad Herzfeld (24 km). Aldi op loopafstand. Zwembad via VVV makkelijk te vinden op de fiets.
Mooie, rustige plek bij zwembad. Na 18.00 uur €1,25 Het was heet vandaag, maar het zwembad was niet overvol. Gratis plek met stroom,afvoer en water aanwezig. Cp ligt aan doorgaande weg.
Mooie verzorgde cp. Dit weekend weer veel campers. Nordhorn heeft veel te bieden. Centrum op loopafstand. Mooie fietsroutes over rustige wegen. We komen hier met enige regelmaat. Aldi, Lidl, Action op loop- en fietsafstand. Wel controle, dus kopen dat bonnetje. Wees eerlijk!
Mooie, ruime cp. Rustig, netjes, alles aanwezig voor de camperaars. En zo dicht bij huis en toch een verrassende omgeving. Gisteren een huifkartocht gemaakt.
Mooie, rustige camperplek met alles erbij wat je nodig hebt. Aardige mensen. Volop fietsmogelijkheden. Je geniet hier echt van de vrijheid. Apeldoorn, Zutphen en Deventer in de buurt.
Vanwege de hevige storm stonden we deze dag voor de bomen, achter de bloembakken aan de weg.
25-10-2017 €5 betaald aan mevrouw die om 8.45 uur aanklopte. Rustige plek zonder voorzieningen. Een goede plek als Mayschoss te vol wordt, waar wel alle voorzieningen zijn.
27-10-2017 Er zijn wel voorzieningen: stroom, afvoer voor wc en watertoevoer. In het weekend vrij druk, daarna weer rustiger. VVV naast de cp.
22-10-2017 Mooie cp met alle voorzieningen. Uitzicht op de drukbevaren Rijn. Startpunt voor fietstochten langs de Rijn. Veel campers. Camperaars zijn trekkers, dus wel kans 's morgens een plekje vooraan te krijgen.
24-10-2017. De cp was goed bezet. Met een lange stroomkabel kun je ook stroom van het gebouw afnemen. In oktober zeer druk in het weekend. Veel camperaars kennen elkaar. Aardige beheerder.
We waren hier maandag 23 oktober 2017. Ruime plek op grote parkeerplaats. Geen voorzieningen. Zeer rustig.
Rustige plek om te overnachten. Ruimte genoeg. Weinig campers. Geen voorzieningen.
Het is en blijft een mooie plek. Schitterende fietsroutes die duidelijk aangegeven worden. Bij vvv kijken naar boekje Emsland-radfahren. Winkels volop.
Plein met 8 gemarkeerde plekken. Rustige plek. Bij flessencontainers rechts naar fietsknooppuntbord. Let op: er staan geen afstanden bij. Vanaf punt 14 naar 41 is maar liefst 10 km. Mooie plek, op korte afstand van A 61 en toch niet hoor- en zichtbaar.
Bij treinstation. Geen hinder gehad van trein. Voldoende informatie bij de I. Vriendelijk. Hier ook gratis WiFi. 's Nachts is het muisstil!!! Retour rondje fietsen rondom de Rursee vanaf de camperplek is 35 km. Soms stevige trap.
Bij een stuwmeer Lac de la Gileppe. Mooie plek voor 4 campers met gratis stroom. Fietsroute rondom het meer (17,4 km.)
Alles aanwezig. Omgeving lijkt op het Geuldal. Prachtige wandelroutes. Te beginnen vanaf de plek. Bedankt Blegny Mines. Mooie plek.
10 km ten westen van Maastricht. Met fietsknooppunten en wandelroutes. Geen voorzieningen. We stonden met 11 campers en verderop op parkeerplaats stonden nog 2 campers. Rustige plek
Prima kleine camping/camperplek. 7 km per fiets naar Utrecht centrum. Alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. Rustige plek. Wandel- en fietsmogelijkheden volop. Wel van te voren afspreken!!
Uitstekende, ruime plekken voor 8 Campers. Wij stonden hier in de herfstvakantie 2016. Fietsmogelijkheden genoeg. Een vriendelijke Maassluizenaar wees ons op deze plek, omdat de andere bezet was. Dank daarvoor. Overheerlijke tompoezen koop je bij bakker Holtkamp. Je komt ogen te kort langs de Nieuwe Waterweg.
We zijn hier geweest op 8-8-2016. Ruime, nette plekken. Er kunnen er minstens 35 staan. WiFi op de plek. Lidl op loopafstand. Leuk historisch centrum ook op loopafstand. Geen voorzieningen, wel elders.
Sitecode: 19867
Ruime plekken. Nieuwe plekken erbij gekomen. Er kunnen wel 60 campers staan, groot en klein. Heb er even rondgelopen. We stonden zelf op de andere plek, aan het kanaal, in het centrum.
Wij stonden hier 24 juni, na een regenachtige nacht. Vandaar dat we op verharde grond voor de boerderij mochten staan. Er zijn geen voorzieningen aanwezig. Een mooie plek voor (groot)ouders met (klein)kinderen.
Sitecode: 42050
Schitterende plek met alles wat je kunt wensen voor de camperaar. Vriendelijke mensen. De Betuwelijn hebben we amper gemerkt. Hele rustige plek.
Sitecode: 42050
Schitterende camperplaats. Douche en toilet aanwezig. Stortplaats en inname van water. Ruime plekken. Vriendelijke mensen. We hebben geen enkele hinder gehad van de naastgelegen Betuwelijn.
Op zondag 1 mei hebben we hier een nacht gestaan. Overdag stonden er allemaal marktkramen op de grote parkeerplaats. De toegang naar de camperplekken was versperd. Iets verderop de camper geparkeerd, bij een stroomhuisje en eerst een fietstocht gemaakt. Politie kwam langs rijden en stond het toe. Na 16.00 uur werd ons wachten beloond. Een mooie plek. Geen voorzieningen. Supermarkt Albert Hein op loopafstand.
Mooie plek om Wageningen te verkennen. Centrum is op loopafstand. Van hieruit ook mooie fietstochten te maken. Wij waren hier op 3 mei. Volop voorbereidingen te merken voor Bevrijdingsdag. Dat vrachtwagens hier langskomen is een teken van een volop draaiende economie.
Wij stonden op de nieuwe camperplek van de familie Blokhuis. Op dezelfde weg en dan eerste gebouw rechts. We hebben ons de ogen uitgekeken tijdens de spontane rondleiding. Men is bezig met de afronding. Mooie toiletgroep en douches. WiFi aanwezig.All-in prijs €10. Verharde plekken. Denk aan verloopstekker.
Ruime camperplek. Ook voor grote en lange campers. Fietsafstand naar Schiphol is 14 km via fietsknooppunten. Ook goede vertrekpunt naar de bollenvelden en Keukenhof. WiFi op het erf is beter dan op buitenplaats. Aardige mensen. Nkc-ers betalen €11 i.p.v.€12 all in.
Prima plek, veilig en verzorgd!
Mooie camperplek. Jammer dat er te weinig stroomplekken zijn. De indruk bestaat dat sommigen plekken voor anderen vrij houden. Prachtig fiets- en wandelgebied.
Een fijne rustige plek. Van hieruit langs de Ahr fietsen en 5km verderop langs de Rijn. Wandelen: Rotweinwandeling en Ahrsteigwandeling. Beiden goed aangegeven. In de herfst genieten van de kleuren en prachtige vergezichten!
Ruime plekken. Nog geen voorzieningen. Heerlijk wandelen en fietsen vanaf deze plek. Centrum Nijverdal is dichtbij. Nog gratis.
We waren hier van zaterdag op zondag 18 juli. We stonden er alleen. Toch een veilig en vertrouwd gevoel. Vissers waren die nacht en ochtend volop bezig. Dorpsbewoners maken hier een ommetje en dat is niet hinderlijk.
We hebben hier een tussenstop gemaakt op 8 juli 2015 op weg naar Spanje/Portugal. Een zonovergoten plek met een grote schaduwgevende boom. Keurige toiletten zijn aanwezig. Afvoermogelijkheden. Kraan aanwezig. Heerlijk rustig plekje.
Hier geweest van 7-10 augustus 2015. Super locatie. Heel mooie omgeving om knooppunten te fietsen, o.a. door de Borkelt. In Wierden kun je prima uit eten en is er heerlijk ijs te koop!
We zijn begin augustus hier 3 dagen geweest. Een mooie plek. Verbeterpunt zou zijn een informatiebord over betaling e.d.
Wederom een groot succes. We waren hier 31 juli-2aug. Zondagmorgen hardgelopen met eigenaar en schoondochter. Komen zeker weten terug.
Een mooie rustige plek aan een vijver midden in de natuur. Je krijgt waar voor je geld!
Sitecode: 19622
Mooie camping. Goede prijs, kwaliteit verhouding. Prima fiets en wandelmogelijkheden. Van Gerrit en Ria
Sitecode: 19622
Mooie camping aan het Lipnomeer. Vanaf de camping kun je heerlijk vlak fietsen. Behulpzame mensen. Restaurant op camping maar ook volop in het dorp op loopafstand. Vismogelijkheid. Ria en Gerrit
Zeer nette rustige camping met vriendelijke ontvangst. 's Morgens vers gebakken broodjes. Tsj.Kr 133 (€5,35)voor 2 pp.naar Praag retour. Fietsend op vlak fietspad naar Praag is ca. 18 km.Schoon sanitair! Geen munten. Overal wifi.