@Gerard1962
Prima plek om de oude stad van Bremen te bezoeken. Ook is er vlakbij een zwemstrandje en restaurant. Wij hebben alles lopend kunnen doen. Overgestoken met het pondje en ben je zo in de oude stad. Het was warm maar door de vele bomen stonden we lekker in de schaduw. Alles prima geregeld want zelfs op maandagmiddag waren rond 4 uur alle plaatsen bezet.
Wat een top plek. Je staat er prima direct aan de Wezer. sanitair is oké.
Hier afgelopen weekend gestaan om middeleeuws ter Apel te bezoeken. Een leuke camping met zeer aardige eigenaren mooi zwemst4and en top sanitair.
Gezellige kleine camping met vriendelijke eigenaren.
Top plek. Heerlijk rustig direct aan het bos. Het restaurant is prima maar wel reserveren wordt druk bezocht.
Heerlijke camping. Heerlijk rustig ondanks, de herfstvakantie. Goed sanitair met heerlijke douches. Prima wandelgebied en hondvriendelijk.
Prima plek. Heerlijk rustig. Ligt in een geweldige omgeving om te wandelen en te mountainbike. Heerlijk gewandeld met de hond. Vlakbij de camping kan je zwemmen in een meertje. Wij komen nog een keer terug.
Prima camping direct aan de rivier en nieuw sanitair. Wandel en fiets mogelijkheden. Stroom alleen op het midden veld. Dus, eerst even checken of je, aan de stroom kan voordat je gaat betalen.