@GerardIedema
- 2007
- Dethleffs Globetrotter XLi Anders
- 2014
- Integraal
Camping gaat pas op 1-6 open. Dus op 5 mei rij je 2x 4,9 km op een slecht hobbelweggetje om daar achter te komen. In Tsjechië begrijpen ze heel veel nog niet. Beetje jammer. Ook op de NKC app wordt dit niet vermeld.
Alles zoals hiervoor beschreven klopt. Top plek voor rustzoekers. ook nog mooi wandelpad langs beekje. Alleen de coordinaten van de locatie in de App kloppen niett. Als je de route via de App volgt zit je er 15 km naast aan de verkeerde kant van de grens in Tsjechië. Dus beter even zelf het adres intoetsen.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

2021
Wij staan hier met enige regelmaat. Onlangs zijn de staplaatsen ietsjes verplaatst. vroeger stond je bij de molen. Nu langs de weg. verder alles hetzelfde.
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Hoe een camperplaats hoort te zijn. Met alle voorzieningen. Prima voor elkaar. Ondanks het gemiep van enkelingen (waarom toch altijd weer) dat er ook één keer per jaar een kinderfestival wordt gehouden en dat vroeger alles beter was, Is dit 364 dagen per jaar een uitstekende plaats. Goed onderhouden, rustig en altijd genoeg plaats met meer voorzieningen dan nodig. Zelfs wifi !
2018
Rustige camping met een ouderwets buitenzwembad ernaast. Uitzicht op een uitloper van het Duitse wad. Geschikt voor wandelingen. Vriendelijke mevrouw als beheerder. Ruime plaatsen en verder alle voorzieningen. Is géén strandcamping. Zee is alleen om vanuit de verte naar te kijken.
2016
Super plek voor wie Den Haag wil bezoeken. Kost een paar centen, maar dat is bij andere steden niet anders. Je bent op het fietsje zo bij tramstation 1,5 km. En naar de stad fietsen is ook eenvoudig 7 km. En dat alles nog in de startfase is, ach......zijn we niet allemaal ergens begonnen. Eigenaren succes met jullie initiatief en jullie zien @onscamperleven absoluut vaker terug.