@GerardMiltenburg
- 2011
- Renault
- Buscamper
Sitecode: 19103
Inderdaad een prachtige plek met schoon sanitair, maar wel erg gedateerd. Geen wifi. Goed eten in het naastgelegen Restaurant in der Freimuhle. Wij betaalden met ACSI-korting €25 per nacht voor 2 personen met camper.
Prima en druk bezochte plek. Vandaag (11 juni 2025) staan we er met 10 campers. Jammer dat er geen toilet en wastafel bij is.
Prima kleine en rustige campingplek. Schoon sanitair. Mooie omgeving,, maar wel weinig vertier. Wij betaalden voor 2 personen met een camper €29,50 0er nacht. Als ACSI-lid krijg je €1,22 korting.
Hier betaalden we .et 20% ACSI-korting 22500 HUF(= €45) per nacht. Voor dat geld hadden we meer verwacht. Matig sanitair, slecht WIFI. Maar wet mooi gelegen dichtbij de stad Boedapest.
Zeer vriendelijke Beheerder. Ontvangst met borrel. Groot terrein met herinneringen aan het voormalige Joegoslavië. Sanitair wat rommelig maar op zich voldoende. een aanrader! Wij betaalden €20 per nacht voor 2 personen + camper.
Een goede plek om een paar dagen te staan. Vrijheid, blijheid. Je kunt staan waar je wilt. Goede elektriciteit en wifi. Eigenaar komt elke dag na zijn werk even kijken, maar verder verloopt het contact via telefoon en WhatsApp. Sanitair niet overdadig mar wel schoon . Op ruim 25 km vanaf Sofia. Een ritje met de trein naar Sofia is ca. 1 Euro (senior tarief). Voor de camping betaalden wij voor 2 personen met een camper €20 per nacht.
Inderdaad een hele fijne camping met aardige beheerders uit Ukraine. Maar wel erg amateuristisch. Elektriciteit moet je van ver halen en 1 douche voor 16 gasten is wel erg weinig. Wij moesten wel erg lang op onze beurt wachten. Daarom geen 5 maar 4 sterren.
Wij vonden dit een verrassend fijne camperplek. Wel wat gedateerd maar zeker voor Roemeense begrippen alleszins acceptabel. Vlaktbij de Zwarte Zee. Restaurants en winkels op loopafstand. Wij betaalden eind mei 80 RON per nacht voor een camper met 2 personen.
Ga hier niet heen met een camper. Het is een terrein met tenten. Wij konden niet op het terrein zelf staan. De toegangsweg is heel steil.Wiij konden er alleen met heel veel moeite wegkomen. Totaal geen voorzieningen voor campers. Elektriciteit is bijv. niet beschikbaar. Zeer matig sanitair. Als we dit vooraf hadden geweten zouden we hier absoluut niet heen zijn gegaan. Het is de prijs van €20 die we moesten betalen in het geheel niet waard.
Een bijzondere plek. Doet in het geheel niet aan een camping denken. In het weekend worden er grote feesten georganiseerd maar op de andere dagen is het rustig., Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de enthousiaste eigenaar en een welkomstdrankje met hem hebt gedronken ziet alles er heel positief uit. Het lijkt wel een vrijplaats. Alles kan en mag. Wij hebben genoten.
Deze camperplaats bestaat niet meer, kan dus van de lijst af. Laatste review dateert ook van 2019.
Deze mooie locatie verdient meer toeloop. Wij stonden er met 1 andere camper, terwijl er wel plaats voor 10. prachtig sanitair, een goede keuken met afwasmogelijkheid en een leuke gemeenschappelijke ruimte. Gunstig gelegen voor bezoek aan Sighisoara en Viscri.
Inderdaad een uitstekende plek. mooi ommuurde tuin met toegangspoort. loop even naar de kerk tegenover voor de sleutel van de poort. Campers staan wel wat dicht op elkaar, maar dat mag de pret niet drukken. Wij betaalden €22 per nacht voor 2 personen met buscamper plus elektriciteit.
Het houdt niet over deze camping. Wel mooi gelegen en vriendelijke ontvangst met borrel maar verder is het maar een oud zootje met matig sanitair. Wij betaalden voor 2 personen met een campertje €20 per nacht.
Prima plek met prachtig sanitair. De eigenaar spreekt alleen Roemeens maar is heel vriendelijk en doet zijn best het ons naar de zin te maken. Prachtig sanitair. Toen wij er waren was er een familiefeest met gezellige Roemeense volksmuziek. Dit maakte het extra leuk. Wij betaalden €20 per nacht alles inclusief.
Vergane glorie. Alle reclame op de ruit van de receptie wijst erop dat het heel lang geleden een goede camping was. in 1998 zelfs een oorkonde van de ANWB gekregen. van al dat goeds is weinig over. Smerig en weinig voorzieningen. Ga hier alleen maar heen als het echt niet anders kan.

Een aanrader voor iedereen die van gratis en gemutlich houdt. Zeer vriendelijke ontvangst. Je kunt er voor weinig geld heerlijk eten en drinken. De stroom is ook nog eens gratis. Je kunt ook 's nachts gebruik maken van het toilet.

Prima camping, niets op aan te merken. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Brugge en/of Oostende. Goede busverbinding. Aanrader.
Prachtige ruim opgezette camping met goede faciliteiten. Rustig gelegen, ca 1 km vanaf doorgaande route. Schoon en modern sanitair. Wij konden in het hoogseizoen zonder reserveren vooraf voor 1 nacht terecht voor £27.
Prachtige en rustige camping naast ruine van abdij. Zeer schoon sanitair. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Wij betaalden in hoogseizoen 26 pound all-in voor een camper met twee personen.

Uitstekende camping, ruime terrasvormige plekken in bosrijke omgeving. De toegangsweg heeft een behoorlijk stijgingspercentage, maar voor niet extreem grote campers en caravans goed te bereiken. Voldoende en schoon sanitair. Prachtig zwembad.
Op zich een prima camping is er weinig meer te beleven. Zwembad dicht, bijna geen sanitair meer beschikbaar. Misschien prima in het hoogseizoen maar in september niet aan te raden. Wij waren van plan een paar dagen te blijven maar zijn na een dag weer vertrokken.
Prima camping met heerlijk zwembad. In september heel rustig. Schoon sanitair. Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Cannes, Nice en Monaco. Bus naar Cannes stopt vlakbij, voor warenhuis Auchan waar je werkelijk alles kunt kopen.
Camping viel mij na lovende berichten een beetje tegen. Wel schoon sanitair. Maar halverwege september maakt deze camping een desolate indruk. Er is weinig meer te beleven. Voor een nachtje hoef te doen maar ik blijf er liever niet langer.
Prima camping. Schoon sanitair, mooie plekken , al loopt het wel iets af. Half september nog bijna volledig bezet. Vooral veel campers. Gemiddelde leeftijd campinggasten rond 70 jaar. Goede fietsverbinding met Annecy. Heerlijk meer om in te zwemmen. Een aanrader. In naseizoen voor € 18,10 all-in.
Prima camping, fantastische plek naast riviertje in klein dorp. Schoon en goed sanitair. Bij toegangsgebouw even bellen en de poort zwaait voor je open.
Prachtige kleinschalige camping aan de Moezel. Mooi gelegen aan de rivier en naast park. Op loopafstand (10 minuten) van centrum Thionville. Goed en schoon sanitair. Ruime plekken. Aardig personeel. Wij wilden 1 nacht blijven maar hebben bijgeboekt. Echt een aanrader.
Prima plek voor een overnachting. Kosten 50 eurocent per uur voor de uren tussen 8 en 19 uur. Stroom ook bijna voor niets. In rustig hoekje van parkeerterrein. Dichtbij centrum. Winkels en eetgelegenheden dichtbij. Bij benzinestation aan de overkant kun je gratis gebruik maken van het schone toilet en water meenemen.
Eenvoudige camping, tegen het centrum van deze bedevaartsoord maar wel rustig. Goede schaduwplekken. Sanitair is voldoende.
In het land der blinden is eenoog koning. In Belgrado is nauwelijks een camperplek te vinden. We waren dus blij met deze plek, ook al sta je eigenlijk gewoon op de parkeerplaats van een meubelwinkel langs een drukke weg. Maar de eigenaar is aardig en behulpzaam, het centrum makkelijk te bereiken met bus of fiets en in de omgeving vind je een grote supermarkt en diverse restaurants.
Prima camping met lekker zwembad. Goed en schoon sanitair. Plekken aan de kleine kant. Afstand tot centrum stadje is wel iets verder dan aangegeven (ca. 3 km).
Ongedwongen, sfeervol, lekkere warme douches. De camperplek is nog niet af maar als je dat geen probleem vindt is het een prima plek. Er is ook een proeflokaal van de brouwerij bij waar ze heerlijk bier hebben (en ook wijn). Heel mooie en rustige omgeving aan het fort.
Prima plek om te overnachten als je geen probleem hebt met wat verkeersgeluid. Gratis water en gebruik sanizuil. Afstand tot centrum stad 2 km.
Sitecode: 20731
Wij waren hier op 3 en 4 september 2017. Mooier dan dit kan een camperplek niet zijn. Aardige gastvrouw, zeer mooi en schoon sanitair, naast rustige camping, prachtige omgeving. Meer kan een camperaar zich niet wensen.
Vanaf camping is de binnenstad per fiets of bus goed bereikbaar. Sanitair voldoende en schoon. Wel vervelend dat je voor alles moet bijbetalen. €1,65 per douchebeurt, €5,50 voor een dag WiFi (dat ook nog eens slecht werkte). Al met al een slechte prijs-kwaliteit verhouding.
Prachtige plek. Schitterend uitzicht. Mooi en schoon sanitair. Je kunt zelf een plek uitzoeken. Om 21 uur komt de eigenaar langs om het geld te innen. De kosten zijn € 26,25 per nacht voor 2 personen met camper, inclusief elektriciteit en heerlijke douche.
Prima plek voor 1 overnachting als je naar de veerboot in Hirsthals moet of daarvandaan komt. Voor 50 Deense kronen heb je een mooie plek op een grasveld met stroom en water. Wij mochten van de oude boer zelfs gebruik maken van het toilet en de badkamer in zijn huis.
Mooie camperplek met schoon en ruim sanitair van de jachthaven. Wij maakten een prachtige fietstocht naar Montfoort en Oudewater. De moeite waard!
Een camperplek om van te watertanden. Vriendelijke ontvangst door enthousiaste nieuwe eigenaar. Ruime plekken op grasveld. Schoon sanitair. We stonden voor € 14 all in per nacht. Verrassend leuke omgeving. Een aanrader.