@GerardMunnik

Betrouwbare reviewer

2014

Een locatie beoordeeld1 dag geleden

Sitecode: 19411

Zeer nette camping waar regels gehandhaafd worden. Hebben wij geen last van gehad. Honden niet toegestaan is een groot voordeel. Dit zou een selectiecriterium in CC moeten zijn

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Inderdaad op het oog een prachtige camping. Maar met onze halfintegraal (automaat) kwamen we niet achteruit de helling op naar de hoger gelegen plaatsen.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

4 sterren voor locatie in het groen en bij leuk dorpje. Alles wel wat rommelig. Sanitair redelijk oké. Zwart water moet "gewoon" in het toilet. Grijs water niet gezocht. Zwembad nier gebruikt

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Locatie is prima vlak bij dorpje. Plekken zijn aan de krappe kant. Douches 1€ voor 5 min. zijn prima, maar heel weinig ruimte voor aan- en uitkleden. In de omgeving houden ze erg van blaffende honden.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Om het gemiddelde cijfer wat op te krikken sluit ik mij aan bij riesoppad. Wel WC-papier meenemen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Geen loosplek kunnen vinden. Ook niemand te zien om te vragen.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Op zich aardige camping. Sanitair kan wat onderhoud gebruiken maar schoon. Er wordt nu wel aan gewerkt. Zwart water lozen primitief. Grijs water niet gevonden. Dan maar emmertje. Waterpunten tussen percelen. Had wel raar smaakje. Op zondag restaurant reserveren. Wij hadden nog net laatste tafeltje. Almagro het bezoek zeker waard.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Op zich prima camping. Plekken zijn erg krap om in en uit te steken. Doe je wat langer voor dan je bent misschien helpt dat. Restaurant permanent gesloten.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

4 sterren voor de voorzieningen. Toch maar 2 door onbetrouwbaarheid van reserveringen. Het lijkt er op dat er 2 administraties zijn. 1 van de eigenaar en 1 van de beheerder op het terrein. De terreinbeheerders wist niets van onze reservering maar heeft ons voor 2 nachten wel netjes geholpen aan een plek voor een niet bewoonde stacaravan. dat heeft hij met meerdere gedaan. Vertrouw dus niet op je reservering.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Er is extreem wifi-antenne geïnstalleerd. Werkt nu prima. Alle voorzieningen zijn prima. Afwas ontbreekt, maar is dat erg? Rustige plek. Stadje voor ons net te ver om te lopen. Geen 5 ☆ door gebrek aan groen. Wel op aantal plaatsen mooi uitzicht op stadje.

Mooie plekmet verwarmd sanitair. inchecken heeft ons zeker een kwartier gekost. Daar moet wel wat aan gebeuren. Verzorgen kan gratis voor de slagboom.

Prima aangelegde CP. Alles aanwezig behalve sanitair. Stad op loopafstand, maar wij vonden het niet bijzonder. Voor de slagboom kun je gratis zwart en grijs water lozen. Drinkwater is betaald en op de CP zelf.

Prima kleinschalige camping. Alles is aanwezig. Lozen niet heel handig.

Mooie plek en prima geregeld. Sanitair als in hotel. Dat hoeft nu ook weer niet. Let op: Onze navigatie stuurde ons nog langs de oprit. Deze is recht tegenover de Lidl. Er staat een bordje. Op een kwartiertje lopen kun je in het Brauhaus uitstekend eten (wel veel).

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima groene en rustige camping.Zelfs een verwarmd zwembad (niet geprobeerd). Sanitair is in april 2024 deels in renovatie. Op de waterpunten is geen slang aan te sluiten. Geen voorzieningen in de directe omgeving. Op 800m een tramhalte naar de stad. Iets verder groot winkelcentrum.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Dit is een plek met alleen vaste plaatsen. Ik heb gevraagd hem te verwijderen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek. Met droog weer wel wat stoffig. Dorpje niet erg fotogeniek. La Bicicleta is leuk en prima restaurant.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Inderdaad een camperplaats in opbouw. Geen beschutting tegen zo'n. Vooralsnog sanitair beperkt bruikbaar. Nu een beetje troteloze locatie. Volgend jaar beter?

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima gratis plek. Dicht bij Via Verde maar wat verder van het stadje. Richting stadje een Mercadona en een Lidl zonder campervriendelijke parkeermogelijkheden. In leuke parkje achter amfitheater leuk terras.

Perfecte plek.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Eens met Heleo. Elektriciteit werkt. Sanitair ziet er goed uit. De douche is lauw maar net te doen. Allemaal inclusief. Het Spaanse restaurant naast Route66 is niet meer. Met € 10,- goede prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek voor een paar dagen rust. Nog wel wat kaal, zomers waarschijnlijk erg warm. Toegang is inderdaad steil maar goed te doen. Als je een automaat hebt zet die dan even uit om te voorkomen dat hij opschakeld en je halverwege de helling stil valt. Ook bij het verlaten van de camping. Perfecte plek voor lozen zwart en grijs incl. water bijvullen. Netjes gescheiden. Dan eerst de camping af en direct rechts bij een grijs schuifhek.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek, camperplaats zoals het hoort. Minpuntje is de wat rommelige omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek en goed restaurant dat ook nog open is. Het informatiecentrum van het natuurpark is ook een aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima camping voor een dagje rustig aan doen. Wij betaalden € 25,- voor ons 2. Restaurant gaat pas met Semana Santa open. Kleine winkel op camping maar verder niets in de buurt. Wat geluid van de snelweg maar niet hinderlijk.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Is niet omheind terrein. Dus altijd open. In de winter misschien geen (gratis) water. Perfecte plek en dat voor niets. In dorpje weinig mogelijkheden om de economie re steunen. Wel prima bakker. Rustige plek. Trein wel hoorbaar maar niet storend.

Mooie camping met alle voorzieningen. Kom wel voor 4 uur. Dan is er nog wel personeel. Kom je later dan kan je wel telefonisch code voor slagboom krijgen maar geen pasje voor sanitair zoals warme douche. Fietsronde rond de stad (42 km) is een aanrader.

Prima gelegen camping. Vooral gericht op vaste plaatsen. Goede horeca en heerlijk douche voor 50 cent. Voorzieningen voor campers zijn basic. Zwart water is binnen in sanitairgebouw. Grijs water hebben we niet gevonden. Wij betaalden € 25,- per nacht. Ga als je van de doorgaande weg komt direct naar links voor langs het gebouw.

Rommelige Belgische camping met veel vaste plaatsen. Hoekje met camperplaatsen is prima en rustig. Ondanks al langdurige warme periode was zwembad dicht. Restaurant dinsdag gesloten met zeer beperkte kaart. Wel veel bier. Mooie fietstocht via knoopunten o.a. langs Abdij van Averbode.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Inderdaad erg aangehaakt maar alles is en blijft zo op orde. Belangrijk voordeel: Hondvrij!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Op alles wat gratis is kun je moeilijk kritiek hebben. Toch wat verbeterpunten. - Goede keermogelijkheid aan eind. - Dit weekend ook een aantal campers in de berm of onverrichter vertrokken - Weer (gedeeltelijk) openstellen p-plaats daar was nog plek zat. - Foto's van parkeerplaats geven niet huidige situatie weer. Ik heb aan moderator gevraagd deze te verwijderen. - Bouillon is leuk maar toeristisch plaatsje.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima overnachting. Aan de sanizuil met ducttape zou ik mijn geld niet verspillen. Er is geen vuilnisbak. Containers zijn er wel aan de andere kant van het spoorviaduct. Het infobord op de foto staat er niet meer. 4 plekken is niet veel. Er stonden ook campers bij het voormalig abattoir, voor het viaduct even naar links.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie ruim opgezette camping met prima sanitair. Echter geen wasmachine, geen wifi, geen loosplek voor grijs water en een gesloten restaurant. Dan is € 28 buiten seizoen een stevige prijs. Dorpje is de moeite waard, zeker om het camino gebeuren. Daardoor ook voldoende keus in horeca.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Kleine plek. Er stond een gestalde caravan en een paar auto's. 1 daarvan blokkeerde de loosplek. Voor een overnachting op doortocht prima.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Stonden op zondag 13:50 uur voor gesloten hek en niemand te zien. Volgens opschrift zou receptie bemenst moeten zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima aangelegde CP. Aanmelden omslachtig. Eerst inloggen op gratis WiFi. Deze is het snelst bij huisje met antenne. Dan QR scannen en vanalles invullen en betalen met creditcard. Kloofwandeling is een aanrader.

Sitecode: 20180

Prima nette en schone camping. Heerlijk zonder honden. In CC staat inderdaad niet dat honden zijn toegestaan. Dar is een apart vinkje. Dorpje stelt buiten seizoen weinig voor. Campingrestaurant was nu gesloten.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Grote familiecamping. Nu met Pasen helemaal vol. Buiten hoogseizoen waarschijnlijk prima. Heel veel honden. Restaurant redelijk. Slordige administratie. De ons toewezen plek was bezet. Later wilde iemand op onze plek komen. Is allemaal wel opgelost.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wat wil je nog meer voor € 0,00? Tijdens Semana Santa ook nog plek. Op de P ten noorden stonden ook veel campers. Winkels en terrasjes direct in de buurt hebben we niet ontdekt. Iets zuidelijker is een grote Carrefour met balk op 2,20 m.

Mooie plek. Je kunt ook met € 15 betalen in envelopje. Stroom € 5 extra.

Sitecode: 19529

Goede stadscamping. Toen wij er waren geen winkel, restaurant en wasmachine ( i.v.m. covid?).

Onduidelijke plek. Nergens aangegeven camperplaatsen. Overnachten waarschijnlijk geen probleem. Op deze snikhete dag weinig schaduw dus we zijn doorgereden.

Er wordt nu een festival opgebouwd. De komende weken CP mogelijk niet toegankelijk. Wij vonden nachtrlijk lawaai voor een stads-CP zeer acceptabel.

Let op: komende 2 weken festival met klassieke muziek. Dat wordt groots aangepakt. Het kasteel staat zo te zien nog wel een tijdje deels in de steigers. Het blijft echter zeer de moeite waard.

Let op: Van 20 t/m 24 juni 2022 .

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima plek. Supermarkt en horeca vlak bij. Aanmeldzuil is defect. Dus nu gratis maar zonder stroom en water.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima plek. Jammer dat je toiletcassette in grijswater put moet lozen. Maar het werkt wel. Eigelijk net te ver om naar het centrum te lopen. Het is wel een zeer fietsvriendelijke stad.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Goed opgezette CP. Nog wel wat opstartprobleempjes met automatisering. Dat werd snel opgelost. Goede fietsomgeving. Sas van Gent is verder niet heel enerverend.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Eens met eerdere reviews. Wij betaalden € 20,50 per nacht met ACSI. Mooie fietsroutes. Wandelmogelijkheden zijn wat minder

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

5 sterren voor omgeving. Camping biedt al het noodzakelijke. Wij stonden er met 2 campers (later 3) en 1 tent. Dan zijn 2x2 douches met goed warm water voldoende. Bij een goed gevuld terrein echter te weinig voor een camping. Verder ook geen extra voorzieningen zoals wasmachine en horeca. De Boshut verdiend wel een aanbeveling. Gezien de relatief hoge prijs en ook nog € 20,- "reserveringskosten" (zelf invoeren) 2 sterren.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Inderdaad gesloten. De nieuwe plek was vol. We hebben hier aan het eind van de doodlopende straat rustig overnacht. Zou toch uit CC gehaald moeten worden maar dat kan niet aangemeld worden via de app.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima overnachtingsplek. 's Nachts geen last gehad van treinen. Bij ons werkte het water wel. Prima plek om zwart en grijs water te lozen. Bij de Intermache kun je ook de was doen.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Mooi ruime plek. Aanraakscherm werkt wat moeizaam. Wij kwamen om 18:00 uur aan en hadden de laatste plek.

Inderdaad een mooie plek. Aanmelden is redelijk rampzalig. Daarom maar 3 sterren. Creditcard wordt vaak ook niet geaccepteerd. Telefonisch contact werkt ook maar matig. Bemand kantoortje is verderop in het park. Ivm corona is camping gesloten. Dus ook geen sanitair. Loosvoorzieningen zijn prima en er is een compressor voor je fietsbanden.

Inderdaad smalle plekken. Als campinggedrag toch niet is toegestaan heb je ook weinig aan die ruimte. Onder de bomen kun je prima zitten. Sanitair hebben we niet gebruikt.

Het te bellen nummer was voor ons niet bereikbaar. Camping oogt verder rommelig. We zijn naar de CP gegaan.

Een 9 om gemiddelde nog wat op te trekken. Zwemmen op dit moment verbonden i.v.m. Coronavirus. Het gebeurt echter wel.

Prima kleine camping. Sanitair is niks mis mee.

Prima rustige camping met goed sanitair. Nu door laag water geen kano mogelijk.

Sanizuil is buiten gebruik. D.w.z. geen water. Lozen gaat wel zonder spoelen. Om te overnachten is plek aan haven veel leuker.

Leuke plek. Er zijn geen voorzieningen maar het kost ook niets. Er waren nu Fransen die uitgebreid campinggedrag vertoonden.

Prima plek met goed restaurant. Sanitair kan inderdaad verfje gebruiken maar alles doet het. Douches veel en heet water. Aankomst bakker qua tijd niet betrouwbaar

Helemaal goed.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prima plek voor overnachting naar noorden of zuiden. Lijkt op de kaart vlak bij snelweg. Maar je moet nogal omrijden (7 km).

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prima plek voor overnachting op weg naar noorden of zuiden.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Eens met eerdere opmerkingen. Prima plek.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Prima plek. Mooie wandelingen. Alles aanwezig behalve grijs water lozen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Prachtig gelegen camping. Wat een rust. Begin maart erg rustig maar staat in de zomer vol. Restaurant nu gesloten. Sanitair goed genoeg. Prachtige geasfalteerde (dank EU) Via Verde naar verlaten mijn. 35 km v.v. Vanaf camping rechts. Eerst over weg met wat klimmetjes, dan geleidelijk omhoog naar mijndorp. Wifi traag. Ondanks minpuntjes een aarader buiten het seizoen. Wij betaalden € 19,- .

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Inderdaad prima camping. Alles erop en eraan voor € 23,-. Perfect restaurant na een lange reisdag.

Wij wilden hier alleen lozen. Grijs water prima, zwart water niet gevonden.

Mooi gelegen plek in dorp waar niets is. Toen wij er waren geen electra beschikbaar, wel verlichting. De stortplaats voor cassette bleek verstopt. Jammer als de beloofde voorzieningen gewerkt hadden was een 8 terecht geweest.

Prima camping. Zeker tegen ACSI-tarief. In hoogseizoen waarschijnlijk overvol. Minpunt is grote afstand voor lozen toilet.

Dit is een camping. Wij stonden echter op het betonnen dak van een parkeergarage. Geen flitsend mooie plek dus. Verderop sta je langs de weg, maar wel met zicht op zee. Alle voorzieningen prima incl. zwembad. Wij vonden de prijs wel stevig. Maar dat is hier overal wel zo.

Een CP zoals hij (bijna) hoort te zijn. Maar dan bij een dorpje waar wel wat te doen is. In het dorpje opletten op de overhang.

Prima plek om een paar dagen te relaxen.

Prima bescheiden camping. Jammer van het ontbreken loosmogelijkheden maar sanitair is prima alternatief. Met e-bike door het dal omhoog is mloi en goed te doen. Terug gaat (bijna) vanzelf.

Eens met eerdere beoordelingen. Jammer dat er geen wifi is, ook niet bij receptie. Minpuntje is ook overdag het voortdurende geraas van de motoren op de omliggende wegen. Maar daar kan de camping niets aan doen.

Prima camping voor bezoek stadje. Lekker rustig met vooral veel wandelaars. Toegang over smalle brug. met onze 6,5 m halfintegraal ging het net. Eigenlijk alleen aan te raden voor buscampers.

Prima camping. Wel smalle paadjes en laaghangende takjes. Zie verder eerdere beoordelingen.

Mooie rustige plek met nieuwe sanizuil zoals op fotos. Betalen kan nu met pas.

Prima plek. Wij betaalden 2 Euro voor een dagkaart.

Prima plek voor overnachting op doorreis. In dorp is prima gutbürgerlich en betaalbaar te eten.

Geschik voor overnachting op doorreis van/naar het diepere zuiden. Neem wel de zijweg aan de zuidkant van het tankstation en restaurantje (groot blauw bord). Onze navigatie nam afgesloten weg aan andere zijde.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Sanitair gammel maar inderdaad schoon. Mooi uitzicht op zee en mooie "sunser". Restaurant niet aan te bevelen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Eigenlijk gewoon een ruime parkeerplek met dd mogelijkheid voor electra. Plekken er om heen kosten geen 3€. Dat is dan weer raar. Overigens een prima overnachtingsplek op weg van noord naar zuid of andersom. Aantrekkelijker dan Pforzheim.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Gewoon een parkeerplaats in een industriële omgeving. Geen werkzaamheden meer. Wij zojn doorgereden.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij hebben niets gevpnden wat op een CP leek. We zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij hebben deze plek aangemeld en alleen gebruikt om het dorpje te bezoeken. Ziet er allemaal prima uit. Als je alleen dorp wil bezoeken is er aan het begin links ook een parkeerplaats. Zeker voor grote campers is dat dan makkelijker.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Doet wat het belooft. Opmerkingen over toilet zijn denk ik over oude situatie. Nu geen toilet. In dorpje bakker, supermarkt en prima restaurant. Wat wil je nog meer?

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Toen wij op zondagmiddag aankwamen was parking vol met auto's. Aan de andere kant van het dorp (over de brug) mooie plek op grasveld gevonden. Daar stonden al 2 campers die later vertrokken. Wij zijn toch blijven slapen in een oorverdovende stilte en prachtige sterren hemel. Beide plekken zijn niet aangegeven als CP. Leuk dorpje met verschillende terrassen en restaurantjes.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie plek. Prima faciliteiten.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Plek met prschtig uitzicht. Een 10 als CP zonder voorzieningen. De beloofd voorzieningen voldoen, toen wij er waren, niet aan de verwachtingen. Loosplek was verstopt en overvol. De twee kranen voor WC- en drinkwater zitten erg dicht bij elkaar. Ik zou daar geen gebruik van maken. Als je alles boj je hebt prima plek. Hoofdweg volgen klopt. We hebben het wel gehaald.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prachtige rustgevende plek. Wij deden gele wandeling door kloven. Wel stevig. Ga bij oostelijke toegang tot dorp direct scherp links naar beneden en volg borden. Weg lijkt smal maar is goed te doen. Bij tegenliggers wel even puzzelen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima verzorgde plek. Heerlijke douche. Vuinis inderdaad in het dorp zelf. Restaurantjes zijn medio maart 's avonds gesloten. Aan de oostzijde van het dorp begint een via verde. Dat zou ik wel met een mountainbike doen.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Prima en heerlijk rustige plek. Nu nog een 8 ivm wat onhandige loosplek. Daar komt echter binnenkort verbetering in.

Stond helemaal vol met personenautos. Ook geen camperbordje gezien. Alternatief is langs de Moezel bij hdt station. € 1,- per uur vsn 8 tot 19. Wel wat last van verkeer. Geen voorzieningen.

Goede ontvangst, ook met ACSI. Route op camping is krap maar te doen. Zowel vanuit zuiden als noorden weg met veel smalle tunnels. Is te doen (er rijden ook bussen) maar je moet niet clautrofobisch zijn. Fietspad richting Riva is prachtig en duur aangelegd. Het loopt echter dood op de provinciegrens. Je zou dan verder moeten over de weg, dus met die smalle tunnels. Dat hebben wij niet aangedurft.

Sitecode: 20375

Aardige plek met goed restaurant en rustige fietsweg naar Lecce. De 20 plekken zijn er niet meer doordat ze terrein hebben moeten afstaan voor de uitbreiding van het kruispunt. Meer dan 10 zijn het zeker niet. De campers zijn voor het bedrijf waarschijnlijk bijzaak. Voor het openen van het hek moet je steeds een beroep doen op de vriendelijke beheerster. De bel deed het echter niet. Dat kan beter.

Perfecte tussenstop. Leuk verstild plaatsje. In tratoria gpede maaltijd voor bijna niks (donderdag gesloten). Achterin de kloostergang is een toilet.

Naast het trailerpark is er ook een deel met alleen stroom op de plek. Prima voor enkele nachten. Geen echt mooie plek. Prima douches.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Veel waar voor geen geld. Wat wil je nog meer?

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Perfecte plek. Stad op loopafstand. Goed georganiseerd. Wat wil je nog meer?

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Perfecte plek voor doorreisstop. Reken niet op horeca, maar misschien heb je geluk.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima gratis overnachtingsplek. Stroom is wel duur maar door het niet te gebruiken bespaar je veel. Van stof weinig last, wel van regen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Gewooon een parkeerplaats zonder voorzieningen. Stond niet aangegeven als camperplaats. Wij vonden het geen aantrekkelijke plek en zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Prima maar prijzige camping voor stadsbezoek. Sanitair prima. Services incl. Lozen toilet in verre uithoek.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Medio feb. goed bezet maar voldoende vrije plaatssn. Sommigen kunnen inderdaad de vrijheid van plaats niet sociaal benutten. Wij stonden er 4 dagen. Voor € 9,90 pd een zeer goede prijs-prestatie verhouding.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Medio feb 2018 nog niet gereed. Er gebeurt weinig zo te zien.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Rustige plek voor bezoek stadjes. 8 x gratis stroom. Geen water gevonden.

Max 5 plaatsen. Wij zijn doorgereden.

Sitecode: 19070

Goed alternatief als CP' s in de buurt vol zijn. Afsluitboom is verdwenen. Betaalautomaat spreekt alleen Zweeds. Als je nummer van plek opgeeft komt er wel een stroomlijn vrij. Geen loosvoorzieningen gevonden. Toilet tijdens openingsuren infocentrum. Ik heb daar ook een douche gezien. 200SEK is wel stevig aan de prijs. Hopelijk ten bate van natuurgebied.

Perfecte plek voor overnachting van of naar Scandinavië. Ook de Chinees biedt goed eten.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prima plek voor stadsbezoek. Bushalte voor de deur. Kaartjes in de bus boot € 2,- p.p. Gepast geld is handig. Op 10 min. lopen naar links zit een goed restaurantje.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prima plek om Spoleto te bezoeken. Geen voorzieningen, maar die worden ook niet beloofd. € 8,- is wel aan de dure kant.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie camping in prachtige omgeving. Medio april slechts 2 campers. Broodservice.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prima plek om mooie stad te bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Volledig eens met eerdere beoordelingen. In april plek zat.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie plek. Op zondag was er alleen lunch. Die hadden we al gehad. Moesten € 15,- betalen incl. stroom. Wi-Fi en verzorging. Centrum zal hemelsbreed wel 200 m zijn. Maar over de weg veel meer en ook ca. 100 m omhoog. Hebben we niet gedaan. Thermaal bad open van mei t/m sept.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Wij stonden vandaag voor een gesloten poort. Niemand te zien. Eigenlijk geen beoordeling mogelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prima plek. Een 9 om de beoordeling wat op te halen. Wij konden rustig buiten zitten. 18 Euro is aan de prijs maar je staat wel midden in een toeristisch gebied. Op 50m een prima restaurantje (richting trullikerk).

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Wij hebben camping niet gevonden, ondanks de vele bordjes. Wel veel onwelriekend vuilnis en een troosteloze omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Camping met achterstallig onderhoud. Maar wel schoon. €20 Is te duur voor wat ze bieden. Waarschijnlijk kun je (buiten het seizoen) ook aan het begin van het dorp staan, zonder voorzieningen. Restaurant is goed voor een redelijke prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie plek met zeezicht. Sanitair wat verouderd maar schoon en alles werkt. Vriendelijke ontvangst. De stad vonden we niet heel bijzonder behalve het Domplein.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Is eigenlijk een camperstalling waar je blijkbaar ook kan overnachten. Rommelige omgeving. Naar de camping doorgereden.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie en half maart rustige camping. Sanitair goed. Restaurant is nog dicht. Pizzeria op 200m. Supermarkt op 800m. Leuke wandeling naar lagune. In maart met ACSI 19€, bij meer dan 1 dag: 17€ p.d.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Aardig en rustig pleintje bij kasteel. Gewoon doorrijden. Voor grote campers denk minder togevankelijk. Geen voorzieningen, wel een barretje.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Gewoon een parkeerterrein aan de rand van het dorp. Zo te zien alleen grijs water te lozen. Leuk dorpje met veel hoogteverschillen. Volgens bord 's zaterdagse tussen 7 en 15 uur markt.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Half maart met wind uit zee geen aantrekkelijk plek. zal zomers beter zijn. Wij zijn verder gereden.

Prima stadscamping. Een likje verf op het gebouw en het ziet er weer goed uit.

Eens met Karel. Is wel een mooie locatie. Maar verder niet meer dan een parkeerplaats met loosmogelijkheden. Wij werden de hele nacht wakker gehouden door een hond die waarschijnlijk overdag sliep. De herrie plus vuurwerk uit het dorp was toeval (Maria Hemelvaart). DE 25 campers zien wij hier ook niet staan. Met 10 staat het wel vol. Maar met deze recencies haalt hij dat toch ook niet.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Prima overnachtingsplek op doorreis.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Prima rustige en groene plek. Sanitair zeer schoon en wordt gerenoveerd. Wifi inderdaad matig maar wel gratis.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Sitecode: 20310

Plaats geeft wat hij belooft. Prima voor een paar dagen zonder elektriciteit. 's Zondags organiseert beheerder een gezamenlijke gratis maaltijd (men gaat wel met de pet rond).

Gezien beperkte voorzieningen inderdaad wat duur. Coordinaten kloppen niet. Aan begin dorp schuin naar links en dan nog 50m.

Prachtig gelegen grote en drukke camping. In deze periode op tijd aankomen. Na 18:00 uur flink aantal campers rechtsomkeert zien maken.

Rommelige camping met goede voorzieningen. Je moet wel voor alles met chipkaart betalen. Restaurantje goed en niet duur. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen met goed geregeld OV. Loosplek voor grote campers lastig bereikbaar. 22€ voor 2 pers + 50 cent per douche. Begin augustus wel erg veel wespen in het hele gebied.

Prima plek voor bezoek van leuk stadje. Alleen vuilcontainer ontbreekt.