@GerardNiens
- 2020
- Campscout Fiat Ducato
- Buscamper
Dit was ooit een camping maar nu een camperplaats van de organisatie Camping-Car Park Alles geautomatiseerd Je koopt een pas bij binnenkomst Ruime plekken service station voor chemisch toilet drinkwater (betalen met pasje) stroom inclusief Voor deze service uitstekend
We hebben hier 3 nachten gestaan in een mooie fietsomgeving nabij de gezellige stad Roermond. De camping is een uitstekende plek met goede voorzieningen, geleid door een enthousiaste familie.
2021
Een prima plek met goede voorzieningen. Zeer geschikt voor een paar overnachtingen en fietstochten in de omgeving. Een goed Italiaans restaurant op loopafstand.
2019
Een prima plek met veel ruimte per camper op een harde ondergrond voor de camper en gras voor de recreatie. De faciliteiten van de camping zijn uitstekend. De camperplaats is recentelijk aangelegd, ontworpen in een halve cirkel.
10 mei 2019 Rustige plaats, aanmelding gaat via een automaat in de hal van het zwembad. Keuze uit met of zonder water en stroom € 7,00 of € 4,00. Sleutel voor stroom- en waterkast € 25,00 borg. Ruime plekken afgescheiden met beukenhaag. Prima locatie voor een overnachting.